çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kampanyadan faydalanmak için MARKA yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numarasının 6606’a SMS gönderilmesi ve indirim kodunun alınması gerekmektedir.
(Örnek: MARKA 12345654323)
6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir.
markafoni.com'da ödeme işlemi sırasında "indirim kodunuz" bölümüne indirim kodunuzu girip, "TAMAM" tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.

smsi nerden atıyoruz cep telefonundan yollasak oluyor mu? markafonide okudum ama anlamadım...

nehir günlük catal kaşık bıçak takımım geldi hosuma gitti kalıteli duruyor. tek hosuma gıtmeyen kaşıgı fazla derın değil.diğerleri hoş.

home sweet home dan msj geldi 99 liraya yatak örtüsü diyo
ayrıca boynerde indirim var kenwoodun kucuk beyaz waffle tost makınası 97 liraydı.
bugunde (31,01.2013) kelebek gunu ındırımı var boynerde bılgılerınıze..
migrosu da takip etmenizi ögrenirim gecen gun utu masası ve kurutma tellerınde yuzde 40 ındırım vardı. Havlularda yuzde 40 indirim vardı mesela 2 li mutfak havlusu aldım 3,5 liraydı.

Geçen yıl sevgililer gününde herkes bu ürünü çok aramıştı marketlerde..
$keramika çerezlik.jpg

markafonide satışta ayrıca (porland'ındı sanırım) kaya maya serisi gibi yeni bi ürün var kampanyada şeker ve peker adlı
$şeker peker.jpg

aşk her yerde başlıklı kampanya...

Son düzenleme:
Kızlar ar Yıldız'ın Facebook sayasini takip edin her gün sevgiler gunüne kadar bi kod verip seçtikleri kategoride yüzde elli indirim olacak bi gün tencere setlerinde ve tekli tencerelerde vardı yarın me olcak biliyorum kod değişiyor kaçırmayın

arkdaşımın doğum günüydü bunu ona hediye aldım..
fiyasa fiyatı 185 ben 120TL aldım.
aslında tedirgindim sorun çıkarmı diye
ama mükemmel bir ambalajlamayla, defosuz hatası olmayan bir ürün geldi..
bunun dışındada telefonlada çok ilgilendiler
kargoyu başka adrese faturayıda başka adrese gönderdiler
herkese tavsiye ederim:)

KORKMAZ SERAVİTA A1516 SERAMİK SET GittiGidiyor'da 73454332

Bugün saat 3 e kadar ar yıldız tencereler kodu kullanana %50 indirimi hala devam ediyor saat 3 den sonra baska bir ürün icin kod verilip baska bi ürün indirime girecek
Alacaklar acele edin Facebook aryildiz sayfasında yayınlanıyor kodlar cok güzel tencereler var

Ar yıldız Facebook sayfasını takip edin bugün cezbeler %50 indirimde verdikleri kodla beraber dün çaydanlıklar indirimdeydi
Kaçırmayın dedim bende
Cay setini bekliyorum elegant prestij serisi 200 liraya gelecek indirim olunca 12 cay kasığı 12 tabağı tepsi şekerlik masa seti
Nasıl kızlar sizce alınır mı 200liraya iyi mı fiyatı

Ar yıldız Facebook sayfasını takip edin bugün cezbeler %50 indirimde verdikleri kodla beraber dün çaydanlıklar indirimdeydi
Kaçırmayın dedim bende
Cay setini bekliyorum elegant prestij serisi 200 liraya gelecek indirim olunca 12 cay kasığı 12 tabağı tepsi şekerlik masa seti

canım göremedim link verirmisin

sanki fiyatlar biraz artırılıp geri düşürülmüş gibi indirim var tabı ama %50 oranında diil.

sanki fiyatlar biraz artırılıp geri düşürülmüş gibi indirim var tabı ama %50 oranında diil.

hediye çeki yerine kodu yazınca direk indirimli fiyattan %50 iniyor ihtiyacın varsda kaçırma derim..

facete aramaya aryıldız yazınca sayfası çıkıyor.

Kaçırmayın dedim bende

saol canım sayende bende indirimden yararlandım. bugün mini ve sahan tencerelerdeydi. bende ecoluna mini tencere setini aldım. normal fiyatı 100 üstü oldugu için kargo parasıda almadılar birde max karta tek çekime indirim yaptılar. 53.55 geldi... üstelik aryıldıza mail atıp sordum çeyiz setlerindede kampanya yapacaklarmış. takipteyim çeyiz setimide hisar yerine aryıldız alcam çok iyi fiyata geliyor...

kızlar mutfak küçük ev aletleriyle ilgili kampanyalardan haberiniz var mııı acabaa ??

Can mobilden girdiğim icin Facebook un linkini veremiyorum ama çizgi film kahramanı gibi yıldız teyze dedikleri bi foto var profilinde aryildiz yazınca çıkıyor
Ordan kendi sayfalarının linkini veriyorlar
Aryildiz iyi bir marka hisarla aynı cok kaliteli
Cay setini alıyim diyorum çünkü nehirin bile o fiyat 12 li seti
Ki işyerimde nehir in cay tabağını kullanıyoruz hep iz sararma oluyor peceteyle silmedikce gitmiyor kurulmadan sonra

Ceyizevi.com
Sitesinde hayat hamam seti 49 lira
Gökay nevresim 2 silikon yastık hediyeli dört mevsim 79 lira
Hatırladıklarım bu kadar 11 Şubat'a kadar sürecekmiş
Bi ziyaret edin sitesini
Narin çatal bıçak takımı 199 lira

Linens ayın ürünü yatak örtüsü tek 89 çift 139 tl

Son düzenleme:
X