çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Ben de daha önce hiç kullanmamıştım ama bu markayı ilk KKda gördüm. Kullananlar alanlar çok memnundu araştırırsanız diğer yorumları bulabilirsiniz. Ben de onlara güvenerek dün pamuk saten çift kişilik nevresim takımını 52'ye aldım:)

magazadan mı netden mi aldınız acaba nette pek secenek bulamadım da ben ?

Netten aldım orda normal çift kişiliklerden birini aldım. Evet çok seçenek yok ne yazık ki..

gitti gidiyor'da beykoz mutfak masası diye bir set -bence iyi- 200 liraya, fakir steam mop 150 lraya düşmüş

bir de evim nete kibar düğün anı defterleri gelmiş ve limbo dekor'daki ürünleri çok şık, bayıldım

jumbonun çatal kaşık takımları indirime giriyor mu bilginiz var mı???

ben eylül ayı gibi baya indirimde aldım..jumbodan 89 parça çatal kaşık bıçak takımı, tencere seti ve çay seti (çay tabakları,tepsisi, şekerliği) 1599 TL ye aldım..nerdeyse diğer çoğu markayla fiyatı yakın oldu:) takip et bence

Belki söylenmiştir ama başka bir topicte gördüm sanırım. MadameCoco'da nevresim ve alezlerde %50+%20 toplamda %60 indirim var, nevresim düşünenler bakabilir. 50 TL üzerine de kargo bedava

ben de ilk kez aldım bu haberle:) teşekkürler İnşallah iyi çıkar. buarada nevresim takımlarının bazılarında çarşaflar sete dahil değil, çarşafı aryrıca almanız gerekiyo..alacakların dikkatine..

hemen baktım seçili nevresimlerde %50
ayrıca havlu bornozlardada ayın urununde %50 indirim var
linens de

Country mobilya üreticilerinden duayen mobilyanın başkattığı indirim devam ediyor sanırım, haber gelmiş. Country tutkunlarına duyurulur :)

Arkadaşlar cumartesi günü Eminönüne gittim sirkecide bir iki mağazaya girdim fiyatları biraz pahalıydı ama eminönünde mısır çarşısının arkasında bir mağazaya girdim aradığım herşeyi orda buldum daha önceden fiyatları bildiğim için karşılaştırdığımda arada çok büyük fark var ve girdiğim mağazada markalı ürünler var emsan schafer aryıldız bonechına yemek takımları çatal kaşık setleri çok uygun fiyata.. mağaza yeni bir kampanya başlatmış ben bundan yararlandım isterim ki sizde zaman kaybetmeden gidip bir görün.. firmanın internetten satışı var eminonuzuccaciye.com dan bakabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…