çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

arkadaşlar size hem kampanyadan bahsedeyim hemde soru sorayım dedimm
hisarın kampanyası varmış 31 ekime kadar bende çeyizime bi yerden başlayım dedim hayırlısıyla fotosunu bulup koyucam..
fiyatı 1.750 olan bir set var bana çok uygun geldi ykmde dün gördüm sizce bu setler nasıldır
bide şöle bişiy varmış word kartla 10 taksit ayrıca 500tlde para puan veriyorlarmış b.köy galiria mağazasının herhangi bi yerinde harcama şansı varmış
kkızlar bi yardımcı olurmsunuz bana?

işte bu arkadaşlar
2409.jpg

arkadaşlar sakaryadan bildiriyorum mudo mutfak bölümünde %50ye varan indirim var linenste de bir alana 2.si yarı fiyatına kampanyası var duyurulurrr akannehir kaydirigubbakcemile

Taç'ta tek kişilik baskılı yorganlar 39, çift kişilik 49 TL. İndirim afişide göndermişler ama yanlışlıkla sildim :KK43:(

Arkadaşlar ceyizciler.com adresinde sizin için sevdikleriniz için ve eviniz için kalieli ve uygu fiyatlara ürünler bulunuyor.ÖZDİLEK NEVRESİM TAKIMLARI,BENTEN LİSANSLI ÜRÜNLER,YATAK ÖRTÜLERİNDE ve Tanınmış başka markalarda bütçenize uygun ürünler var. Kampanyalarımızı sitemizden takip edebilirsiniz..

sitenize girdim ama bulamadım, biirşey soracaktım

adanada şubeniz varmı? ben peşin almayı düşündüğüm şeyler var ve bide yakından kendim görmek şistiyorum. en yakın kahramanmaraşta gözüküyor

merhaba uzun araştırmalar sonucu en uygun ve kaliteli olduğuna karar vererek bernardodan
yemek takımı,çatal bıçak takımı,düdüklü tencere,tencere takımı,cevze seti ve çaydanlık aldım
seçtiğiniz yemek takımına göre fiyat artıyor ben 1.595e aldım üstelik 12ye kadar bölüyorlar
çatal bıçak takımlarında 25 yıl garanti var
yemek takımında bir parça kırıldığında gidip hemen yenisini alabiliyorsunuz bence bunlar artı özellik :)))
birde essede bu tarz bir kampanya var fakat onun hakkında pek olumlu yorum duymadım :KK43:

şimdi günlük yemek takımı ve çatal bıçak takımı arayışındayım :)

Bernardodan günlük yemek takımı almıştım kargoyla gönderdiler eve yolda kırılmış bir tabak, götürdüm kırık tabağı hiçbir şey sormadan anında yenisini verdiler tek şart fatura. Görevli kişi 10 yıl boyunca kırılan ürünlerinizi getirip anında değiştirebilirsiniz dedi, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çok iyi yapmışsın güle güle kullan arkadaşım...

Bernardodan günlük yemek takımı almıştım kargoyla gönderdiler eve yolda kırılmış bir tabak, götürdüm kırık tabağı hiçbir şey sormadan anında yenisini verdiler tek şart fatura. Görevli kişi 10 yıl boyunca kırılan ürünlerinizi getirip anında değiştirebilirsiniz dedi, hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çok iyi yapmışsın güle güle kullan arkadaşım...

teşekkür ederim canım ben de bu memnuniyetler karşısında ve uygun fiyat sayesine ordan aldım sen de güle güle kullan :)

trendyol da bugun baslayan ve 3 gun surecek olan %30 ındırımlı jumbo kampanyası var. jumbo sevenlere duyrulur :eek:

magrenta aldığın ürünlerin bernardonun stesnde set hali warmı sen kendn ayrı ayrı mı aldın bde nette resmleri war mı acaba

magrenta aldığın ürünlerin bernardonun stesnde set hali warmı sen kendn ayrı ayrı mı aldın bde nette resmleri war mı acaba

canım yemek takımını seç ona girdiğinde yazıyor set halinde ne kadar olduğu seçebildiğin yemek takımı ve çatal bıçak takımı model seçiyorsun ona göre fiyatı belirleniyor
diğerleri belli çaydanlık ,cezve,tencere takımı ve düdüklü o hediyeler aynı :)
benim yemek takımı 595 tl olanlardan çatal bıçak takımıda 595 tl olanlardan :)

saol cnm bakym hemen .. güle güle güzel gnlerde kullan inşallah.. bn hep karacadan alırım die düşünüodm en kalitelisi o gbi geliodu ama bernardodaki modeller hoşuma gtti acaba kalitesi nasıl

saol cnm bakym hemen .. güle güle güzel gnlerde kullan inşallah.. bn hep karacadan alırım die düşünüodm en kalitelisi o gbi geliodu ama bernardodaki modeller hoşuma gtti acaba kalitesi nasıl

saol canım teşekkür ederim bence git bir gör
arkadaşımın yoğun arayıştan sonra orda karar vermesi benim için rahatlıkla alma nedeni oldu bire bu kadar uyguna alınca süper oldu
yemek takımları kaliteli bence pek şikayet görmedim bulaşık makinesinde yıkanıyor ve renklerine bişey olmuyor
ve kullanmadığın sürece faturanı saklaman kaydı ile gidip başka bir takım alıyorsun 5 kuruşta ödemiyorsun :))) ya da kullandın ama bi tabak kırıldı gidiyorsun sana o tabaktan veriyorlar aman kırıldı set bozuldu derdi yok
çatal bıçakta ise 25 yıl garanti verdiler ve çok güzel sade modelleri vardı tam istediğim gibi daha ne olsun gittim aldım eve kargoyla geldi henüz yemek takımını kontrol edemedim vaktim yok diye :)) inşallah kırık çıkmaz değştirmekle uğraşmayım :)))

çok uzattım iyice araştırmadan alma canım birde yuvarlak al kullanım açısından kareler biraz zor oluyormuş hem de yer kaplıyormuş :)bayanssulusmile

Arkadaşlar vatan bilgisayarada 10 ekim tarihine kadar küçük ev aletlerinde %50 ye varan indirim var world kart sahiplerine 6 taksit yapıyorlar. İndirimler genellikle %20

ümraniyede hisar mağzası kapanıyor ve hersey nerdeyse yarı fiyatına dün fark ettim şuan çok bişey yok ellerindeki malları satıyolar yani sipariş vermiyolar kalanlardan bulabilirseniz bişeyler alabilirsiniz aslında nişanlı ve evlenmek üzere olanlar için baya bişey var ..

saol canım teşekkür ederim bence git bir gör
arkadaşımın yoğun arayıştan sonra orda karar vermesi benim için rahatlıkla alma nedeni oldu bire bu kadar uyguna alınca süper oldu
yemek takımları kaliteli bence pek şikayet görmedim bulaşık makinesinde yıkanıyor ve renklerine bişey olmuyor
ve kullanmadığın sürece faturanı saklaman kaydı ile gidip başka bir takım alıyorsun 5 kuruşta ödemiyorsun :))) ya da kullandın ama bi tabak kırıldı gidiyorsun sana o tabaktan veriyorlar aman kırıldı set bozuldu derdi yok
çatal bıçakta ise 25 yıl garanti verdiler ve çok güzel sade modelleri vardı tam istediğim gibi daha ne olsun gittim aldım eve kargoyla geldi henüz yemek takımını kontrol edemedim vaktim yok diye :)) inşallah kırık çıkmaz değştirmekle uğraşmayım :)))

çok uzattım iyice araştırmadan alma canım birde yuvarlak al kullanım açısından kareler biraz zor oluyormuş hem de yer kaplıyormuş :)bayanssulusmile

çk saol canım bnde bakıcam inşallah.. yazın ewlenicemkısmet olrsa aslnda modeller değşr daha gzeli çıkarsa diede korkuorum ama bakıcam.. saol ilgn için sende güle güle kullan tekrr saol a.s.

X