çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende şu an 4 mevsim nevresim takımı almak istiyorum ama fiyatları konusunda bir fikrim yok ecobellada 220 tl dediler sizce fiyatı nasıl siz aldınızmı yada ne kadara aldınızz

ben 2 ay önce days in colours un complete yani 4mevsim setini aldım 139 liraydı evkurda şimdi çıkmışmıdır biliorum fiyatı..ama internettende araştırabilirsin uygun satan siteler var cotonbox un war mesela 125 lira emall sitesinde. 220 çok gibi markalıda değilse

Kızlar dün gördüm.

ESSE den 300 tl lik alışveriş yapan 200 tl ödüyor.
Duyurulur.
Saol canım güzel haber bu hemen bir esseye gitmeli :)
tefal outletler tefalın normal mağazalarından % 50 daha ucuz.

hımmm bildiğimiz outletleri yazsak güzel olurdu bu haberin üzerine
mesela izmirde linensin outleti var ankara caddesine yakın henüz gitmedim ama fiyatlr uygunmuş

Arkadaşlar bernardoda bazı ürünlerde ikincisini aldığınızda %50 indirim var.
Aklıma gelen örnek bardaklar.

Kızlar izmirde oturanınız varsa metro açılıyor çiğliye bir sürü üründe indirim yapmış mesela korkmazın küçük tombiş 3lü seti 65 tlmiş vs birçok üründe indirim yapcakmış bilginiz olsun

arkadaşlar world karta ykm'de her 100 liralık alışverişe 50 liralık ykm alışverişi hediye. şahsen ben philips azur ütümü sonunda 299 liraya alıp 149 liralık sarev pammmukk saten şahane bir nevresim takımını bedava götürmüş bulunmaktayım. kartım bu kadar müsaade etti ama limiti yüksek olanlar varsa mesela 500 liralık alışverişe 250 liraya istediğiniz herşeyi alabilirsiniz. zaten gözünüzden o kadar para çıkardığınız bir ürün varsa üstüne bedava neler alırsınız duyrulurrrr:):KK33:

arkadaşlar world karta ykm'de her 100 liralık alışverişe 50 liralık ykm alışverişi hediye. şahsen ben philips azur ütümü sonunda 299 liraya alıp 149 liralık sarev pammmukk saten şahane bir nevresim takımını bedava götürmüş bulunmaktayım. kartım bu kadar müsaade etti ama limiti yüksek olanlar varsa mesela 500 liralık alışverişe 250 liraya istediğiniz herşeyi alabilirsiniz. zaten gözünüzden o kadar para çıkardığınız bir ürün varsa üstüne bedava neler alırsınız duyrulurrrr:):KK33:

Oyyyy süper bir habermiş canım güle güle kullan ykm yolu göründü :)

Yemek takımlarında da geçerli mi kampanya canım...

markafonide de storway'in ürünlerinde indirim var ben örgü battaniyeli nevresim takımı aldım bir tane umarım iyidir 230dan 130a düşmüş.

Nevresim Takımı ıhtıyacı olan arkadaşlarrr Hepsi Burada da US POLO PLAYMOOTH ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI 59.90 düşmüş 2 günlüğüne ıhtıyacı olanlara duyrulurrr:KK64:

X