çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar altıncıcaddedeki bu 100tlye 30 tl ceki anşlayamadım sadece bi bolume koymuslar hersey icinmi acaba bilgisi olan var mı

teşekkür ederim. hisar hakkında karardığına dair çok fazla şikayet duydum, o yüzden cesaret edemiyorum bir türlü...

Tencere seti alacağımda bende cok arastırdım. emsan karaca hisar jumbo şikayet sitelerini okudum. hepsinden şikayet var. bence duydugun şikayetlere göre değerlendirme.karacayla hisar arasında çok fiyat farkı var karacayı hisara tercih edenler de var. kişisel bi durum bu şikayetlerde biçok şeye göre değişiyor kişinin kullanımı da dahil. ben hisar aldım 3 ay önce içim rahat.

Tencere seti alacağımda bende cok arastırdım. emsan karaca hisar jumbo şikayet sitelerini okudum. hepsinden şikayet var. bence duydugun şikayetlere göre değerlendirme.karacayla hisar arasında çok fiyat farkı var karacayı hisara tercih edenler de var. kişisel bi durum bu şikayetlerde biçok şeye göre değişiyor kişinin kullanımı da dahil. ben hisar aldım 3 ay önce içim rahat.

hisarın tencere setini mi aldınız?

Ben de ceyizime schafer marka yemek takımı+tencere seti+catal kaşık bıcak+kahvaltı seti aldım 1499 tl.

Schafer tencerelerini kullanan var mı memnunlar mı? Nette kulplarının cok ısındıgına dair bazı olumsuz yorumlar duydum?

Roy King Bone China Yemek Takımından alan varmı hiç arkadaşlar güzelmi kaliteliimiidirki.. fiyatları fln nasıl... bi arkadaşmdan duydum eminönündeki mağzasını ama ne bilim cesaret edemedim bodozlama almayaaa ???

selam arkadaşlar.. bende çay servis takımı almak istiyorum bildiğiniz güzel marka ve modeller nelerdir

Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorum polo'nun nevresim takımı (çift kişilk yorgan+2 yastık hediyesi var) sizce mantıklı mı ne diyorsunuz? ( 149tl )
2 model arasında kaldım? Yatak odam ceviz beyaz renklerinde olacak

Eklentiler

• $polo.jpg
    $polo.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $polo2.jpg
    $polo2.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorum polo'nun nevresim takımı (çift kişilk yorgan+2 yastık hediyesi var) sizce mantıklı mı ne diyorsunuz? ( 149tl )
2 model arasında kaldım? Yatak odam ceviz beyaz renklerinde olacak

Canım trendyol'da polonun kampanyası var burada fiyatlar daha uygun sanırım ve bence model ve renklerde daha güzelleri de var.. buyur buradan bak:
Beverly Hills Polo Club | trendyol.com

Son düzenleme:
karacada bazı ürünlerde sağlam indirim var kızlar, belki bilginiz vardır ben bugün öğrendim, akşama da mağzaya bakmaya gideceğim.

kızlar 1 tane yorgan alıcam ama bu konuda felaket deneyimsizim. :/ nasıl bişey almalıyım :)

44 liraya taç yorgan alan benim:KK1::KK1:
canım ben cok beğendim al derim mikrofiber gayet kulanıslı kalın burdan aldım ben aldıgımda kargo ücretsizdi sen yınede kargo parasıyla arastır
TAÇ 7539 Çift Kişilik Mikrofiber Yorgan - Ev Tekstili
bunların taçta fln yünleride var bızım bıldıgımız yunler gıbı agır dgılmıs yıkanılabılıyormus
kaz tuyu tavsıye etmem
ipek alabılırsın kara kıs ıcın oda 400 lıra ama super sıcak tutuyormus ve terletme yapmıyormus

dün akşam karacaya gittim, şık bir ekmek kesme tahtası aldım, istenirse sosluk olarak da kullanılıyormuş. 9,90 tl, bilginiz olsun.

$1.jpg

karacada bazı ürünlerde sağlam indirim var kızlar, belki bilginiz vardır ben bugün öğrendim, akşama da mağzaya bakmaya gideceğim.[/QUOTE

Bende karacadan kahvaltı takımı aldım 44 parça fiyatı yazmam uygun mu bilmiyorum.

karacada kelebekli kahvaltı takımı vardı çok guzel fıyatıda uygundu tam hatırlayamıyorum ama uygundu:KK1::KK1:

morhipoo hesaplarınızı kontrol edın kızlar 20 tl cek vermısler bana:KK1:
ayrıca taç var seramik tencereleri fln

Son düzenleme:
karaca da çbk takımı 269 tl 79 parça tatlı bıçakları yok
emsan çbk takımı 269 tl 91 parça
onun dışında herşey indirimde çok güzel şeyler var uğrayın derimmm

Belki söylenmiştir ama başka bir topicte gördüm sanırım. MadameCoco'da nevresim ve alezlerde %50+%20 toplamda %60 indirim var, nevresim düşünenler bakabilir. 50 TL üzerine de kargo bedava :KK66:

Belki söylenmiştir ama başka bir topicte gördüm sanırım. MadameCoco'da nevresim ve alezlerde %50+%20 toplamda %60 indirim var, nevresim düşünenler bakabilir. 50 TL üzerine de kargo bedava :KK66:

benim haberim yoktu canım, yalnız burdan daha önce hiçbirşey kullanmadık. sen kullandın mı kalitesi nasıl?

X