Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim. hisar hakkında karardığına dair çok fazla şikayet duydum, o yüzden cesaret edemiyorum bir türlü...
Tencere seti alacağımda bende cok arastırdım. emsan karaca hisar jumbo şikayet sitelerini okudum. hepsinden şikayet var. bence duydugun şikayetlere göre değerlendirme.karacayla hisar arasında çok fiyat farkı var karacayı hisara tercih edenler de var. kişisel bi durum bu şikayetlerde biçok şeye göre değişiyor kişinin kullanımı da dahil. ben hisar aldım 3 ay önce içim rahat.
Arkadaşlar bu seti almayı düşünüyorum polo'nun nevresim takımı (çift kişilk yorgan+2 yastık hediyesi var) sizce mantıklı mı ne diyorsunuz? ( 149tl )
2 model arasında kaldım? Yatak odam ceviz beyaz renklerinde olacak
kızlar 1 tane yorgan alıcam ama bu konuda felaket deneyimsizim. :/ nasıl bişey almalıyım :)
karacada bazı ürünlerde sağlam indirim var kızlar, belki bilginiz vardır ben bugün öğrendim, akşama da mağzaya bakmaya gideceğim.[/QUOTE
Bende karacadan kahvaltı takımı aldım 44 parça fiyatı yazmam uygun mu bilmiyorum.
karacada bazı ürünlerde sağlam indirim var kızlar, belki bilginiz vardır ben bugün öğrendim, akşama da mağzaya bakmaya gideceğim.[/QUOTE
Bende karacadan kahvaltı takımı aldım 44 parça fiyatı yazmam uygun mu bilmiyorum.
herkes fiyatları paylaşıyor canım.
Belki söylenmiştir ama başka bir topicte gördüm sanırım. MadameCoco'da nevresim ve alezlerde %50+%20 toplamda %60 indirim var, nevresim düşünenler bakabilir. 50 TL üzerine de kargo bedava