çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

hımmm sağol canım. yok siteden almadım ama güvenilir görünüyor :)

ben alıcam şimdi annem 2 tane al diyor bende 1 tane alıyım diyorum
bir tane mikrofiber var sarevin
bir tane uyku setim var
bi tanede ıpek pamugunda olanı alıcam 3 bununla 4 olacak
annem 5 tane olsun diyor kafam karıştı kaç tane yorgan gider ki çeyizde çok da yer kaplasın istemiyorum sence napıyım canım bi akıl ver bana

5 tane yorgan çok değil mi ??
bence 5 tane çift kişilk alcağına birisini tek kişilk al.

5 tane yorgan çok değil mi ??
bence 5 tane çift kişilk alcağına birisini tek kişilk al.

5 yapmadım evet 5 cok bencede 4 oldu 1 tanesı uyku seti zaten yorganı cok kalın değil gerekırse 1 tane yedek olur ıste 2 kısılık aıle mısafır fln gelırse dıye hep 2 kısılık aldım tek kısılık yerıne 2 hepsıne kullanılır dıye 4 yeterli dahada almam zaten
sağolun kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim

markafonide kargo bedava mı kızlar hediye çeki fln olan var mı aranızda

Eki Görüntüle 598698

slm a101 bu hafta hascevher tencere takımı geliyormuş ve fiyatı çok uygun. eve günlük kullanım için almayı düşündümde kalitesi hakkında bir bilginiz var mı?

katilesini hiç bilmiyorum ama fuarda koskocaman bir standdı vardı neredeyse 1 hallı kapatmışlardır.. bu cok kucuk bır fırma olmadıklarını gosterır...

bak bende 1 tane cift kişilik var ama english home dan aldım cıtcıtlı ıkı tane ınce yorgan bırlesık ıstersen ayırıyosun 2 ınce yorganın oluyo ısttersen bırlesık kullanıyosun 1 tane kalın yorganın oluyo. walla bende bu var bı tanede yıne englısh homedan tek kısılık aldım. Yetmezmı ki benıde suphede bıraktın :)

Arkadaşlar kırmızı sade ama şık bır gelın yatak ortusu ıstıyorum ama bulamıyorum cıldırıcam bakmadıgım yer kalmadı. Arsima nin teamo dıye bır modelı var onu alayım dedım onu da bulamıyorum. Gören duyan olursa nolur solesınnnnn

misafirin fln gelirse aile olarak yatılı 4 yeter üstüne bir şey fln dökülür yıkayamazsın hemende yedek dursun dedi annem
bizde misafir çok geleceği için bana 4 ideal geldi

katilesini hiç bilmiyorum ama fuarda koskocaman bir standdı vardı neredeyse 1 hallı kapatmışlardır.. bu cok kucuk bır fırma olmadıklarını gosterır...

cevap için teşşekkürler yarın artık gidip bir bakarım... a101de bizim eve baya uzak inşallah gitmeye üşenmem

Muhtemelen sepetete atınca taksit seçeneği görünüyordur. Ben bi ara Korkmaz kampanyası ile bi sürü şey aldım ordan, kesinlikle ilgili güzel bi site öneririm

Muhtemelen sepetete atınca taksit seçeneği görünüyordur. Ben bi ara Korkmaz kampanyası ile bi sürü şey aldım ordan, kesinlikle ilgili güzel bi site öneririm

canım benı o sıteye uye yapsana referans ıstıyor sana faydam olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…