- 26 Temmuz 2012
- 2.168
- 1
Bilgilndirdiğin için çok tşk.ederim canım.
canım sanırım evim.neti sen soruyordun benm sana tavsiyem mutfak ürünü kesinlikle alma minyatür gibi geliyrama nnevresim tekstil alabilirsin onlar güzel..<kargo acayip geç geliyo o sinir ediyor adamı
İyi günlerde kullan canım.yorumun için teşekkür ederim.Bende bunları almak istiyorum.fiyatı uygunmu sizce ?
255,90 TL
665,90 TL
Kare yemek takımının tabaklarını makineye koymak sorun olmaz değilmi?
kızlaaaaaaaarrr markafonide porland kampanyası var, hem de kaya&maya lııııııııııııııııı
ee hani beklemeye karar vermiştin armelle i :44:
kızlar keramika diye marka var ordan kırmızı siyah kombin gunluk yemek takımı istiyorum ama seramik seramik saglıklımıdır sizce hemde cok uygunnnn
sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum ama seramikler çabuk kırılıyor porselen gibi olmuyor. özellikle de karelerin ucu gidiyor hemen. bekarlık hayatımda kullandığım için biliyorum
napsamkki acaba ya cok guzeller ama
kızlar keramika diye marka var ordan kırmızı siyah kombin gunluk yemek takımı istiyorum ama seramik seramik saglıklımıdır sizce hemde cok uygunnnn