çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Balgattaki Linens'te "Kapatıyoruz Zararına Satışlar Başlamıştır" yazıyodu kızlar ilgililere duyurulur

bende baktım sonra mağazaya gdince sadece şu modelde falan diolar uyuz oluorum gidip inceleyen olursa açık açık anlatırsa çok sevinirim. bizim çok yakında yok çünkü.

aynen aynen,detay öğrenen olursa yazsın bizahmet,bende bugn cevahire gidip bakabilrm...kim önce öğrenirse...internetteki fiyatlarda 70-80 civarı yazıyo tencereler,tavalarda 30-40 civarı...iyimi acaba?yarıya bölünce iyi bi fiyata geliyo gibi sanki?

Ben geçen hafta cevahirden aldım tencere. Bütün tencere ve tavalarda var bu kampanya. Tencerelerin kalitelerine göre fiyatları değişiyor. 3 kat teflon kaplamalıdan 9 kat teflon kaplamalıya kadar çıkıyor. En ucuz tencereler 80 liradan, tavalarda 50-60 liradan başlıyordu sanırım. 9 kat teflon kaplamalı olanları önerdiler fakat çok ağır geldi bana. Tutup kaldırmak zor olur gibi. Ben 7 kat teflonlu olanı aldım. 150 tl idi bir tanesi. Bir pilav tenceresi bir de derin tencere aldım. Dışı kırmızı renkte olanlardan.

farklı farklı tencerelerden alınca da kampanya gecerlı oluo mu ucuzunu mu bedava verıolar genelde öle olur ya :)

arkadaşlar tantitoni'nin sitesinde tüm ürünlerde %21 indirim vardı 31 Ağustos'a kadar uzatıldı. Bugün baya ürün sipariş verdim:KK3:

havlu2010.jpg

Arkadaşlar ceyizciler.com adresinde sizin için sevdikleriniz için ve eviniz için kalieli ve uygu fiyatlara ürünler bulunuyor.ÖZDİLEK NEVRESİM TAKIMLARI,BENTEN LİSANSLI ÜRÜNLER,YATAK ÖRTÜLERİNDE ve Tanınmış başka markalarda bütçenize uygun ürünler var. Kampanyalarımızı sitemizden takip edebilirsiniz..

X