çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar markafoni 20 tl indirim çeki vermiş hesaplarınızı kontrol edin dayanamadım saklama kabı 2 li fincan aldım ben yaaa
oysa bişey almayacaktım sanki çeyiz düzüyorum ya

Altincicadde'den her iki hesabıma da 50 liralık hediye çeki yüklemişler, min 150 liralık alışverişlerde geçerliymiş. Sanırım herkese yüklenmiştir, son kullanma tarihi yarın, haberiniz olsun.

Kızlar Markafoniden de,Altıncı cadde'den de bana da gelmiş çekler.Markafoninin süresi var ihtyacım olan bişey gördüğüm gibi alıcam ama altıncı cadde'den bişey almayı düşünmüyorum güvenemiyorum artık o siteye

markafoni banada eylül sonuna kadar 5 kargo bedavası vermiş banada çek verseydi ya :)

evmanya nasıl bir site güvenilir mi?güzel şeyler var gibi geldi daha önce alışveriş yapan var mı acaba?

teşekkürler. hiç internetten alışveriş yapmadım ama yapmak istyrum

siftahını gitti gidiyor'dan yapabilirsin. bana her zaman daha güvenilir geliyor sistemi itibariyle. neyse her an uyarı alabiliriz arkadaşlar sohbet bölümüne yazın diye :)) susayım.

benimde dikkatimi çekti fiyatı cok iyi, boyutlarımı küçük acaba

ben baktım resmin altında yazıo:18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten mamüldür.
• Homojen ısı iletimi sağlayan süper kapsül taban
• El yakmayan ergonomik çelik kulplar
• Özenle polisajlanmış uzun ömürlü hijyenik yüzeyler
• Ebatları: 16x10 cm/2 lt, 20x12 cm/3,7 lt, 24x14 cm/6,3 lt, 24x8cm/3,8 lt

üye oldum hediye kuponu 15 tl, geldi fakat msn adresme gelmemiş.bende sayfayı kapatmış bulundum tekrar göremiyorum.

evimister de de benzer şeyler var ve daha ucuz.. bence oraya da bakabilirsin.. yakında bende alacağım oradan, hesap kesim tarihimi bekliyorum

arkadaşlar evmanyadan kesinlikle alışveriş yapmayın. siparişim eksik ve 1 ay sonra geldi. şimdi de eksik olanın parasını geri iade etsinler diye ugrasıyorum. siparişi geç gönderdikleri gibi birde mesaj attıgınızda cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. sitede ürün 3 gün içinde kargoya verilir diyor ama yalan hepsi stokta olmayan ürünleri satıp oyalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…