çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Altıncı caddeden kesinlikle bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. ürün siparişi vereli 1 ayı geçti ürünler hala tedarik aşamasında. bir tanesi tedarik edilemediği için iptal edilmiş ancak aradaki fiyat farkını yine de alıyorlar. sebep olarak hediye çeki kullanmammış... kesinlikle peşlerini bırakmayacağım 5 kuruş da olsa para iadesinin yapılmasını sağlayacağım

internet alışveriş sitelerinin hemen hemen hepsinden şikayet var çok da güzel şeyler oluyor,insanın alası gelio ama sanırım uzak durmalı.

altıncı cadde indirim bonbardımanına tuttu ya
ama ben evde bilgisayarım bozuk olduğu için hiç bişey alamadım ben ya
100 tl ye 50 tl indirim verirdi şimdi 150 tlye veriyor 50 tl
ozaman almamakla hata etmişim eksiklerimi demekki

westingin sitesini ben açamıyorum
neden acaba

kızlar markafoniden benim adımla alışveriş yapılmış belki de benim kartımla babamın kartını kullandığım için bilgilerine ulaşılmıyor şuanda o kadar sinirliyim ki bir daha asla markafoniden alışveriş yapmam..nasıl güvenli bir alışveriş ortamları varsa, şimdiye kadar o kadar alışveriş yapmıştım ilk defa böyle bir şey geldi başıma.

canım geçmiş olsun umarım hemen çözersin.. şimdiye kadar markafoniden hiç böyle bir şikayet duymamıştım ben de çok alışveriş yaparım sıkıntı yaşamadım.. acaba markafoni değilde alışverişi yaptığın bilgisayarla alakalı olabilir mi? yani hacklenmiş falan olabilir misin? ya da başkasının bilgisayarından yaptıysan..

ben de canım şimdiye kadar o kadar çok şey almıştım ki markafoniden ilk defa böyle bir şey geldi başıma belki de kullandığım mail adresim hacklendi ordan da şifremle alışveriş yaptılar

selam.bende yeniyim.siteleri gezinip duruyorum ama.hangi siteler güvenilir,bu konuda pek fikrim yok.birde sanırım doğru düzgün kampanyalar yok çeyiz için.

aynı durumdayım mrtm deneyimli arkadaşlar bizi unutmayın lütfen
kızlar merhaba aramıza hoş geldiniz
4 büyük firmadan vazgeçmeyin markafoni morhipo limango trendyol bunlarda sorun yaşasanızda paranız anında iade edilir çekinizide iade ederler
altıncıcadden cok alıs verıs yaptım son 2 urunde sorun yaşadım agustos ayında genelde herkes o ayda sorun yaşadı sanırım bi problem vardı şirket olarak 1 hafta içinde param iade edildi
fakat değişik bir sistemleri ver çekle ürün alırken 2 ürün aldınız tekini iade ediceksiniz o zaman çek geöersiz sayılıyor ve o aldığınız 2. ürün iade etmek istemediğiniz ürünü gerçek fiyatından ödüyorsunuz oran orantı var dıyorlar ama tamamen orantısız o yüzden ben böyle bi problem yaşadım 2. iade etmediğim ürünüde iade etmek zorunda kaldım çekten faydalanamadığım için

evimisterden çok alış veriş yaptım geç geliyor genelde iade durumu yaşamadım
westwingden çok alış veriş yaptım kırılacak şeyleri mükemmel derecede sarıyorlar ama son alış verişimde yıne temmuz agustos ayı gibi bi zamanda sorun yaşadım genelde herkes bu ayrda sorun yaşamış önceden aradınız mı hemen bağlanan hat şimdi 45 dk ancak bağlanıyor yanı bu aralar westwingden uzak durun derim kızlar
evim.net sitesi var orasıda güzel hiç alıs verıs yapmadım ama fiyatları uygun geç geliyormuş kargosu ama sağlam gelıyormus alıs verıs yapanlar çoktu bu forumda
bernardonun online sitesi çok iyi hemen elinize ulaşıyor alacaklarınız kırılmadan kırılsa bıle garantısı var
fırsatmagazassı.com sitesi var orasıda çok kaliteli bir site çelikler hisar ar yıldız indirime giriyor sürekli özelliklede kışın çok ilgililer ürünleri hemen elinize sorunsuz ulaşıyor

burada paylaşım olmaması normal kızlar genelde burda kampanya paylaşılıyor
sohbetlerımızı
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mlarimiz-sohbet-bolumu-7710.html#post26438338
bu forumda yapıyoruz burayıda ziyaret ederseniz bunu alıcam şu fiyata gibisinden paylaşımlar yaparsanız hepimiz yardımcı oluruz

Son düzenleme:
bernardo romance serisinin yemek takımını alana 100 tl cek kahvaltı takımını alanada 100 tl cek verıyor kızlar bu fırsat kacmaz alacak olanlar hemen değerlendirsin
mail gelmiş bana

Son düzenleme:
ben para iadesinde 11 gün bekledim hatırlatmalar yaparak gecikmelide olsa iademi aldım arkadaşlar ama artık alışveriş yapmam
mynette gezerken gördüğüm indirim kodunu paylaşayım belki kullanmak isteyen olur.

KUPON KODU: EVTEKSTİLİ25

Kampanya Koşulları: 100 TL ve üzeri sadece Ev Tekstili Kategorisi alışverişlerinizde 25 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

KUPON KODU: MOBİLYA50

Kampanya Koşulları: 150 TL ve üzeri sadece Mobilya Kategorisi alışverişlerinizde 50 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

hisar nice 89 parça çatal bıcak 399
fırsatmagazası.com da

ben şikayetvar sitesine baktım 1 gün geçti hemen şikayet yazdım tekini temin edemedikleri ürünü o gün iade ettiler diğerine görüşülüp sorun halloldu yazmışlar banada 10 gün içinde iade edicek dedikleri için bunu diyor görüştük diye bende iadem yapılmadı hala yazdım onların yazısının altına 10 gün sizi mi bekliycem yanı sonra hemen iade ettiler aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…