selam.bende yeniyim.siteleri gezinip duruyorum ama.hangi siteler güvenilir,bu konuda pek fikrim yok.birde sanırım doğru düzgün kampanyalar yok çeyiz için.
aynı durumdayım mrtm
deneyimli arkadaşlar bizi unutmayın lütfen
kızlar merhaba aramıza hoş geldiniz
4 büyük firmadan vazgeçmeyin markafoni morhipo limango trendyol bunlarda sorun yaşasanızda paranız anında iade edilir çekinizide iade ederler
altıncıcadden cok alıs verıs yaptım son 2 urunde sorun yaşadım agustos ayında genelde herkes o ayda sorun yaşadı sanırım bi problem vardı şirket olarak 1 hafta içinde param iade edildi
fakat değişik bir sistemleri ver çekle ürün alırken 2 ürün aldınız tekini iade ediceksiniz o zaman çek geöersiz sayılıyor ve o aldığınız 2. ürün iade etmek istemediğiniz ürünü gerçek fiyatından ödüyorsunuz oran orantı var dıyorlar ama tamamen orantısız o yüzden ben böyle bi problem yaşadım 2. iade etmediğim ürünüde iade etmek zorunda kaldım çekten faydalanamadığım için
evimisterden çok alış veriş yaptım geç geliyor genelde iade durumu yaşamadım
westwingden çok alış veriş yaptım kırılacak şeyleri mükemmel derecede sarıyorlar ama son alış verişimde yıne temmuz agustos ayı gibi bi zamanda sorun yaşadım genelde herkes bu ayrda sorun yaşamış önceden aradınız mı hemen bağlanan hat şimdi 45 dk ancak bağlanıyor yanı bu aralar westwingden uzak durun derim kızlar
evim.net sitesi var orasıda güzel hiç alıs verıs yapmadım ama fiyatları uygun geç geliyormuş kargosu ama sağlam gelıyormus alıs verıs yapanlar çoktu bu forumda
bernardonun online sitesi çok iyi hemen elinize ulaşıyor alacaklarınız kırılmadan kırılsa bıle garantısı var
fırsatmagazassı.com sitesi var orasıda çok kaliteli bir site çelikler hisar ar yıldız indirime giriyor sürekli özelliklede kışın çok ilgililer ürünleri hemen elinize sorunsuz ulaşıyor
burada paylaşım olmaması normal kızlar genelde burda kampanya paylaşılıyor
sohbetlerımızı
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...mlarimiz-sohbet-bolumu-7710.html#post26438338
bu forumda yapıyoruz burayıda ziyaret ederseniz bunu alıcam şu fiyata gibisinden paylaşımlar yaparsanız hepimiz yardımcı oluruz