- 8 Mart 2012
- 895
- 264
çok teşekkürler cnm ilgilendiğin için çok sağol :)
rica ederim canım.. ben de yakında bi topik açmayı düşünüyorum orada forumdan kaptığım bazı tüyoları verip hem de kendi aldıklarımı sergilemek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler cnm ilgilendiğin için çok sağol :)
kızlar markafoni 20 tl indirim çeki vermiş hesaplarınızı kontrol edin dayanamadım saklama kabı 2 li fincan aldım ben yaaa
oysa bişey almayacaktım sanki çeyiz düzüyorum ya
Altincicadde'den her iki hesabıma da 50 liralık hediye çeki yüklemişler, min 150 liralık alışverişlerde geçerliymiş. Sanırım herkese yüklenmiştir, son kullanma tarihi yarın, haberiniz olsun.
Kızlar Markafoniden de,Altıncı cadde'den de bana da gelmiş çekler.Markafoninin süresi var ihtyacım olan bişey gördüğüm gibi alıcam ama altıncı cadde'den bişey almayı düşünmüyorum güvenemiyorum artık o siteye
evmanya nasıl bir site güvenilir mi?güzel şeyler var gibi geldi daha önce alışveriş yapan var mı acaba?
bence bulaşmayın. memnun kalmamıştım.
teşekkürler. hiç internetten alışveriş yapmadım ama yapmak istyrum
evmanya nasıl bir site güvenilir mi?güzel şeyler var gibi geldi daha önce alışveriş yapan var mı acaba?
evimister de de benzer şeyler var ve daha ucuz.. bence oraya da bakabilirsin.. yakında bende alacağım oradan, hesap kesim tarihimi bekliyorum[/QUOT
teşekkürler...peki hediye çeki gibi avantajı oluyor mu?
benimde dikkatimi çekti fiyatı cok iyi, boyutlarımı küçük acaba
evimister de de benzer şeyler var ve daha ucuz.. bence oraya da bakabilirsin.. yakında bende alacağım oradan, hesap kesim tarihimi bekliyorum[/QUOT
teşekkürler...peki hediye çeki gibi avantajı oluyor mu?
bilmiyorum canım hiç denk gelmedim sanırım olmuyor
evimister de de benzer şeyler var ve daha ucuz.. bence oraya da bakabilirsin.. yakında bende alacağım oradan, hesap kesim tarihimi bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/557633-duygu-cuk-ceyizzzz.html bu başlık dimi? evet aynı setmiş baktığım mağaza elden taksit imkanı var deyince cazip geldi bana ama işte parça parça alsam ucuz mu olur pahalı mı bilemedim bi akıl danışayım dedim bir sorym ben duygu tek almış galiba:44:
üye oldum hediye kuponu 15 tl, geldi fakat msn adresme gelmemiş.bende sayfayı kapatmış bulundum tekrar göremiyorum.