canım benim hiçbir hesaba gelmemiş o sana özel olmuş güle güle kullan
saol canım ctesi harcadım hemen :)
rio da 15 tl veriyor o da iyi hiç yoktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim hiçbir hesaba gelmemiş o sana özel olmuş güle güle kullan
Altincicadde'den her iki hesabıma da 50 liralık hediye çeki yüklemişler, min 150 liralık alışverişlerde geçerliymiş. Sanırım herkese yüklenmiştir, son kullanma tarihi yarın, haberiniz olsun.
selam.bende yeniyim.siteleri gezinip duruyorum ama.hangi siteler güvenilir,bu konuda pek fikrim yok.birde sanırım doğru düzgün kampanyalar yok çeyiz için.
haklısın galiba :) kimsenin umrunda değiliz :) çeyize yeni başlamışız bişi bilmiyoruz kime neee :44:
haklısın galiba :) kimsenin umrunda değiliz :) çeyize yeni başlamışız bişi bilmiyoruz kime neee :44:
merhaba kızlar bende yeni başladım çeyiz işine.. bu forumdaki çeyizimiz için biz neler aldık kısmındaki bütün başlıklara bi göz atın öncelikle.. markafoni, trendyol, limango, morhipo, altıncıcadde gibi sitelere üye olun. onların kampanyaları sürekli mail adresinize gelecektir. onun dışında birçok site güvenli zaten en populerleri; evmanya, evimister, hepsiburada, gittigidiyor, deveyükü...vs.. başka denk geldiğiniz sitelerin yorumlarını da yine kk da aratın.. gerçekten çok güzel bir forum burası, zaten burada olmakla işlerinizin ne kadar kolay ve keyifli olacağını görüceksiniz (amma reklam yaptım ha )
arkadaşlar ben de yeni yeni çeyiz hazırlığına başladım, karacanın çeyiz paketini almayı düşünüyorum ben, bu şekilde daha uygun fiyata olacak gibi geldi parça parça alınca uyumsuz olacak böyle derli toplu kolayıma gitti sizce bu fiyata bu set uygun mu daha ucuza mal edebilir miyim ki ?:44:
Eki Görüntüle 507639 Eki Görüntüle 507640
evet cnm ondada var bak bu duygudada var
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizi...a-ceyizim.html (bunlarda benim çeyizim..)
duygu şuan online sanırım cevap verebilir sana