çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım bazı modelleri
Bernardo Online Alışveriş

ben gordon modelini bekliyorum mail attım giricekmi indirieme diye girse hemen alıcam valla

Kızlar evimister'e üye olana 50 TL hediye çeki veriliyorAma daha sonra kredi kartımızdan falan kesinti yapılmaz dimi bilgisi olan var mı:18:

Kızlar yine de yabana atılacak bir indirim değil zidaya.com da 50 TL ye 25 TL indirim veriyor çok güzel şeyler var kyafetten, çantaya kozmetik ürünlerine çok seçenek var.

canım zidaya.com dan alışveriş yapmadım ama araştırdım ne olduğu belli olmayan bi site.tarihi geçmiş kozmetik ürün yolluyolar.para iadelerini kişinin hesabı olmayan bankalara hesabınıza yatırdık diye cevap veriyolar.iade için verilen adreste zidaya diye bi adres yok tavsiye etmiyorum yani herkes pişman

Kızlar ama evimister.com un sitesi bu sanmıyorum ilk defa alışveriş yaptım umarım pişman olmam.

Kızlar ama evimister.com un sitesi bu sanmıyorum ilk defa alışveriş yaptım umarım pişman olmam.

Ben ilk defa alışveriş yaptım ama çok pişman oldum.Adresi yanlış yazmışım aradım düzeltmeleri için yapamayız iade yapalım dediler.Tamam benim hatam ama böyle saçmalık olur mu ya ne demek adresi düzeltemeyiz:88::84:

canım şöle yapabilrsin kendi bölümünden takip et kargo detayı veriliyo saat kaçta kargoda kaçta nerde diye.kargocuyu ara ben bu adresteyim de yada eve getirmeyin ben alıcam de sorun olmaz

Haklısın canım düzeltmelilerdi ben limangoda aynı hatayı yaptığımı farkedince anında aramış ve düzelttirmiştim. Şans biraz da anlamadım gitti. Zidaya da umarım problem yaşamam.

canım şöle yapabilrsin kendi bölümünden takip et kargo detayı veriliyo saat kaçta kargoda kaçta nerde diye.kargocuyu ara ben bu adresteyim de yada eve getirmeyin ben alıcam de sorun olmaz

Evet ama aradığımda iptal ettiler siparişi şimdi kart hesaplarında sürekli haraket olucak taksitli almıştım her ay kesilip geri yüklenecek bende bunu istemiyorum.

Haklısın canım düzeltmelilerdi ben limangoda aynı hatayı yaptığımı farkedince anında aramış ve düzelttirmiştim. Şans biraz da anlamadım gitti. Zidaya da umarım problem yaşamam.

Umarım yaşamazsın canım.Altı üstü bir adresi nasıl düzeltemezler anlamıyorum zaten.Mail attım şimdi vericekleri cevabı çok merak ediyorum

Çeyizciler taze kannnnnnn
bu perşembe a101'e uğrayın, işe yarar şeyler olabilir. 26 nisan perşembe broşürü.

Kızlar ben evimisterden alısverıs yaptım hep soyluyorum çok ucuza falan gelmıyorsa almayın kesınlıkle ben hıc memnun kalmadım zıdaya da evımısterın kuruluşu sanırım ıkısınıde tercıh etmıyorum bı suru guzel fırsatlar sıteler varken hıc gerek yok bence. Sevgiler..

canım elizabet olan fena değil gibi gözüküyor büyük gibide gözüküyor gidip bakmak lazım
gordon cidden çok güzel indirime girecekse mail atarlarsa canım banada haber verirmisin

fusion dj solul blues modelleride çok hoş onlardanda haberin olursa bana söylersen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…