- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
fırsatmagazası.com sitesi ar yıldız çeyiz setini koymuş 899 tl her seyı var bakın derim
taç markafonide indirimde
gürallar indirimde
sonkaç da noble life indirimde
Kızlar Evim.net te Paşabahçe ve Schafer Kampanyaları var ben aldım birşeyler.
Birde evım net ten cam eşya alan var mı? ben guvenemıyorum kırılır falan dıye, kargo geldıgınde kontrol edıcem tek tek gerekırse.
Bilmem ben ihtiyacım olanlarla ılgılendım setlerı ıncelemedım canım. mağazasında sordum ve burda üstü çizilen fiyatlardaydı bende ihtiyacım varken alayım dedım :)
Paşabahçeden şunları aldım:
Eki Görüntüle 394636
Schafer den de şunları:
Eki Görüntüle 394637
Zidaya da üye olan herkese 50 TL çeki diyor .. .
Bakan var mı kızlar ?
canım iyi bir site değilmiş tavsiye etmem
Sağol canım bende şimdi bakınıyordum nasıl birşey diye
canım face de kendi sitesindeki yorumları oku sana fikir veriri site hakkında
ben baya bi fikir sahibi oldum
Zidaya da üye olan herkese 50 TL çeki diyor .. .
Bakan var mı kızlar ?
tatlım ben üye oldum. Hatta alışveriş de yaptım. 50 tl lik çeki iki parça halinde kullanabiliyorsun. Ve siparişin 50 tl nin üzerinde olması gerekiyor. 50 küsür liralık ürünü sepetime ekledim. Kampanya kodunu girdiğimde kod 21 tl gibi bir indirim yaptı. Yani bir seferde 50 tl indirim yokmuşSonuçta 29 tl ye 4 adet üründen oluşan siparişim oluştu. Sipariş verdikten sonra ürünlerin nerede olduğu hakkında hiç fikrin olmuyor. Herhangi bir kargo bilgilendirmesi de yapmıyor. Ürünlerim üç ayrı zamanda 3 kutuda ayrı ayrı elime ulaştı. Ama ulaştı... her gelen kutunun içerisinde yeni indirim kuponları vardı. Yırtıp attım. Çok kolaymış bu siteden kupon bulmak diye
Çok sağol canım cevabına ama ben korktum bu siteden almayacağım birşey
Şimdilik Markafoni, Trendyol, Limango, Vipdukkan takılıyoruz bakalım
Ay bunlarda geç geliyor ya of
14ünde sipariş verdim Markafoniden 24 26 arası gelcekNiye böyle ya