aynen canım son zamanlarda trendyol ve markafoniÇok geç göndermeye başladılar.
aynen canım son zamanlarda trendyol ve markafoniÇok geç göndermeye başladılar.
Beklemek çok sıkıcı. Bazen ekiyorlar mı diyede düşünüyorum hani
güzel bir fırsatın kargosu süperürünüm "şiparişiniz kargo verildi" mailinden bile önce geldi aman nazar değmesin
güzel bir fırsat hımmmm. Hemen bakıyorum o siteye
güzel bir fırsatın kargosu süperürünüm "şiparişiniz kargo verildi" mailinden bile önce geldi aman nazar değmesin
yoğunluktan böle oluyordur. bence bizim de payımız var kk üyelerine özel muamele yapmaları lazımindirim çekleri kargo bedava lar filan hiç fena olmaz
ben baktım bile biri bizi durdursun
Şimdide buraya abone olurmuşuz huraaaaaaaa
kızlar şu aveanın markafonideki kampanyası ilk başlarda 25tl ile oldu bana bi kez... şuan 100tl ile mi oluyor?? yani o an boşluğuna mı denk geldik yoksa yalnızca ilk siparişte mi öyle oluyodu? birden fazla 100tlılık alısveriş yapmayıp indirimi kullanan var mıı:44:
kızlar şu aveanın markafonideki kampanyası ilk başlarda 25tl ile oldu bana bi kez... şuan 100tl ile mi oluyor?? yani o an boşluğuna mı denk geldik yoksa yalnızca ilk siparişte mi öyle oluyodu? birden fazla 100tlılık alısveriş yapmayıp indirimi kullanan var mıı:44:
kızlar maureravm.com özdilekle anlaşmış çok mutluyum
İndirim plus ta s-box 10 parça saklama kabı 1 tl
nasıl oluyor bu kargo ücreti ne kdar
canım bazı günler o güne özel %50 indirim yapıyorlar kadınlar kulubu üyyelerinede %5 indirin var her alış verişinde onunla beraber%55 olunca karlı oluyor ayrıca kadınlar kulubu uyyelerınede ındırım yaptıkları oluyor o günlük bornozlara bakmadım şahsen tabı bazı fıyatlarda fark olabılır arastırıp en ucuzunu almak daha iyi tabicanım ben ulustan özdilekin shell aile setini bornoz 170 e aldım baktım da senin dediğin siteye düz bornoz aile setleri 220 lira diyo çok pahalı geldi bana sen bilirsin yine de.
kızlar bernardonun çkb setlerinin bazıları yarı fiyatına online satışta 12 kişilik
Bernardo Online Alışveriş