çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

güzel bir fırsatın kargosu süper ürünüm "şiparişiniz kargo verildi" mailinden bile önce geldi aman nazar değmesin

O siteyi hiç bilmiyorum o kadar çok var ki güvenmekte mesele değil mi ya
Ama sen memnunsun gördüğüm kadarıyla oh maşallah

yoğunluktan böle oluyordur. bence bizim de payımız var kk üyelerine özel muamele yapmaları lazım indirim çekleri kargo bedava lar filan hiç fena olmaz

Bencede katılıyorum ben bu yoruma
Özel oldugumuzu hissettirsinler bize ya

kızlar şu aveanın markafonideki kampanyası ilk başlarda 25tl ile oldu bana bi kez... şuan 100tl ile mi oluyor?? yani o an boşluğuna mı denk geldik yoksa yalnızca ilk siparişte mi öyle oluyodu? birden fazla 100tlılık alısveriş yapmayıp indirimi kullanan var mıı:44:​

canım 100 lıra ver uzerıne kullanıyorsun tek seferde kullanıyorsun baska numaralardan bulursan kullansın 2. ve 3. kez

canım 100 lıra ver uzerıne kullanıyorsun tek seferde kullanıyorsun baska numaralardan bulursan kullansın 2. ve 3. kez

kızlar maureravm.com özdilekle anlaşmış çok mutluyum

kızlar morhipo da outlet tekstil ürünleri var ben coton box nevresim takımı aldım tek kişilik 34,90 kargo dahil

çeyizevi.com sitesinde yine bir sürü üründe indirim var.. kızlar ben bu siteyi sürekli takip ediyorum o yüzden yazıyorum indirim oldukça.. ben çok memnunum sizde bi bakın derim.. hisar ürünlerinde indirim varyine...

canım ben ulustan özdilekin shell aile setini bornoz 170 e aldım baktım da senin dediğin siteye düz bornoz aile setleri 220 lira diyo çok pahalı geldi bana sen bilirsin yine de.
canım bazı günler o güne özel %50 indirim yapıyorlar kadınlar kulubu üyyelerinede %5 indirin var her alış verişinde onunla beraber%55 olunca karlı oluyor ayrıca kadınlar kulubu uyyelerınede ındırım yaptıkları oluyor o günlük bornozlara bakmadım şahsen tabı bazı fıyatlarda fark olabılır arastırıp en ucuzunu almak daha iyi tabi
ben zaten bornozları falan denızlıden alıcam yazın bodruma gıderke orada cok ucuz
kızlar bernardonun çkb setlerinin bazıları yarı fiyatına online satışta 12 kişilik
Bernardo Online Alışveriş

canım ben baktımda 699 lıra oncekı fıyatları bunlar sen gördugunun lınkını verırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…