çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar ben evimister sitesinden alış veriş yaptım çok memnun kaldım kimisi ertesi gün geldi kimisi 1 hafta sonra ama hepsi sapa sağlam geldi acayip güzel paketlemişler ayrıca indiirm çekleriyle çok ucuza geliyor kuponun nevresımını 30 lıraya baysalın nevresımını 25 tl ye aldım o indirimde anneme sehpa aldım 3lü 25 liraya düşünün artık çeklerler süper oluyor bazı ürünler ucuz bazı ürünler diğer sitelere göre pahalı olabiliyor ama çek olunca dahada uygun oluyorben tavsiye ederim

canım elizabet olan fena değil gibi gözüküyor büyük gibide gözüküyor gidip bakmak lazım
gordon cidden çok güzel indirime girecekse mail atarlarsa canım banada haber verirmisin

fusion dj solul blues modelleride çok hoş onlardanda haberin olursa bana söylersen çok sevinirim

tabi sölerim canım :KK54:
gordonu biz çok beğendik işte bu dediğimiz bi bu oldu herşeye uyar diğerleri pek hoşuma gitmedi indirimleri eklerim canım :13:

a101 de vakumlu poşet 10 lira 100*100 olanlar ben daha önce aldım rezil çıktı payladı şişti bunlar çok kaliteli 1 tane aldım pişman oldum dahada alacağım kalmıştır inşallah 4 gün önce aldım battaniyeleri koydum inmedi şişi ve diğer aldıklarıma göre kalında poşeti bulanlar alsın derim çeyize falan ayrıca fiyatıda çok uygun

geçen gün gördüm ama almadım acelesi yok daha sonra alırım diye bide kaliteli olup olmadığına güvenememiştim bu akşam gidip bi bakayım kalmış mı:)

netvarium.com sitesine üye olana saat hediye ediyorlar :)) sadece 10 lira kargo ücreti verdim nişanlıma aldım iyidir inşallah :))

Ar-Yıldız Viole Plus Çaydanlık Takımı 59.00
*** Yeni *** Ar-Yıldız İdeal Plus Çelik Çeyiz Seti 899.00
Ar-Yıldız Eco Sera Seramik Tencere Seti 339.00

fırsatmağazasında...
Çaydanlık uygun dimi kızlar almalı mı? :44:

kızlar limangonun anlık süpriz çeklerinden faydalanabiliyor musunuz ? sürekli gelio bana.
ya kargo ücreti çok ya :KK31:

netvarium.com sitesine üye olana saat hediye ediyorlar :)) sadece 10 lira kargo ücreti verdim nişanlıma aldım iyidir inşallah :))

Bende nişanlıma ordan saat beğendim aldım ama benim pek hoşuma gitmedi canım, fotograftakinden çok daha büyük geldi ..vermedim ben de duruyor öyle.. umarım senin ki güzel gelir

Ar-Yıldız Viole Plus Çaydanlık Takımı 59.00
*** Yeni *** Ar-Yıldız İdeal Plus Çelik Çeyiz Seti 899.00
Ar-Yıldız Eco Sera Seramik Tencere Seti 339.00

fırsatmağazasında...
Çaydanlık uygun dimi kızlar almalı mı? :44:

canım ben çaydanlıktan aldım çok güzel normal bildiğimiz çaydanlık boylarında küçük değil kocamanda değil al derim ertesi gün elinde oluyor

bütün siteler butiklere anneler gününe özel ibaresi koymuş ama kargo bedava yapmayı unutmuşlar:KK52::KK52::KK52: gıcıklarrr:KK47:

Son düzenleme:
maureravm.com sitesinden ürün alan var mı battanie beğendim ama güvenilşir mi?

canım kadınlar kulubu üyelerine %5 indirim var her alışverişinde online yardıma bildir kadınlar kulubune uye oldugunu tanımlasınlar ben aldım ertesı gun elımde oldu nevresım takımım yorganım paketlemişler güzelce baska yerdende almam daha 30 gunde gelmıyor yok ellerınde kalmıyor 5 gundur para ıadesıyle uygrasıyorum westwşngden bı nevresım aldım almaz olsaydım

kızlar benım aklıma bı fıkır geldı bu ar yıldız fiore seti var ya 89 parça 199 lıra fırsat magazasında sımdı 250 lıra yapmıslar gerçi kutulu sandıgı yok
onu alıp ablamla 6 lı 6 lı olarak bölüşcez günlük çatal bıcak takımı yapıcaz sizlerde düşünüyorsanız ablanızla annenızle bolusebılırsın fıyatı cok uygun cunkü 18 parçalık set bile 80 lıra iken bu çok karlı oluyor spatula vs de anneme verıcez

Son düzenleme:
canım kadınlar kulubu üyelerine %5 indirim var her alışverişinde online yardıma bildir kadınlar kulubune uye oldugunu tanımlasınlar ben aldım ertesı gun elımde oldu nevresım takımım yorganım paketlemişler güzelce baska yerdende almam daha 30 gunde gelmıyor yok ellerınde kalmıyor 5 gundur para ıadesıyle uygrasıyorum westwşngden bı nevresım aldım almaz olsaydım

Canım söyledim tanımladılar %5 de çok teşekkür ederim
Ben İzmirdeyim belki daha geç gelir bana

Evimisterden yorgan aldım
En ucuz ordaydı inşallah sorun yaşamadan gelir
Kristalin 1 alana 1 bedava

X