Ben yanlıs anlamısım canım kusura bakmacanım daha önce bu siteden alışveriş yaptım tabi ki .sadece bu tencereler nasıl diye sordum.:44:
kıyafet şampuanını hiç bilmiyordum sağol canım
Ben yanlıs anlamısım canım kusura bakma
perwoller var ya canım bi marka daha var ben kıyafetlerimi onla yıkarım sıyahı cidden sıyahları hiç soldurmuyor
cnım fırsatmağazasından elektrikli ev aletlerini alan var mı ? vallah ben düşünüyorum.süp.mak.tost mak. vs ? ne dersin canım????
ben almadım canım benim evlenmeme daha var murfağım falan nasıl olur bılmedıgımden tost makinesine grill istiyorum mesela onları alamıyorum blenderımı mikserimi falan aldımda küçük olurda sıgmaz diye korkumdan alamıyorumama uygun ve guzeldır bence o siteden kötü mal çıkmaz
perwoller var ya canım bi marka daha var ben kıyafetlerimi onla yıkarım sıyahı cidden sıyahları hiç soldurmuyor
kızlar aman diyim Ankaradakiler ulusa gitmeyin çelikler falan için her şey fırsatmagazasındaki fiyatların 3 katı hatta avm alıs verıs merkezlerındeki fıyatlardan bıle pahalı hisarın çeyiz setine 2600 lira dediler örtüler danteller havlular bornozlar çok ucuz kriztalın 100 lira bornoz seti özdilek 150 dedi ama terliği falan yok bornoz ve havlu varmıs
ama baska seyler almayın mutfak ürünlerini özellikle ben direk kaçtım annemde ucuz olur diye götürdü beni
hisarın teflon tencere seti gold 590 dıyor indirimle 560 yaparmış de get dedim
verda tencere seti 650 dediler inanırmısınız daha geçen markafonide 350 flanda armada alış veriş merkezinde 950 tl ye satıyorlar abla diyor pahalı diyincece
bi masa örtüsü aldım 10 lira yokuşun girişinde işporta bi amca satıyor beyaz yaldızlı falan kare dikdörtken hepsı var giderseniz bakın kızlar
Kızlar Markafoniden birçok kez ürün aldım ama porselen cam vs bu tür almadım ..
Diyeceğim ürün paketlemesinde nasıl Markafoni, ya bu cam porselen falan bu tür ürünlerde ...
Daha önceden Tchibodan almıştım kırık dökük geldi değişim yapmıştım ..
Bunda umarım sorun yaşamam
Valla dertlendim şimdi
Hiç birşey olmaz ben defalarca aldım ozenle paketlıyorlar. He bişey olursa zaten ıadenı yaparlar hemen markafonıden hıc sıkıntı yasamazsın ben hiç yaşamadım
valla ben çıkrıkçılar yokuşunu düşünüyordum ama bi türlü fırsat olmadıoralara baktınızmı fiyatlar aynı mı
o zaman netten alışverişe devam
canım teflonda nasıl tefal 1 numara
çeliktede hisar jumbo ar yıldız korkmaz kalitelidir başkasından almayın hisada 50 yıl garanti var
aynen canım gidip bakıp beğenip netten vermek lazım inanın kendi magazaları daha ucuz yaptıkları kampanyaları falan yansıtmamıslar
hisarın 2500 diyor çeyiz setine ohaa dedim yani
daha geçen günlerde siteden bi arkadaşımız 1400 mu 1600 liraya hisardan her şeyini almıştı hatta fırsatmağazası.com sitesiyle karşılaştırmıştı
milanolar çok güzel ben kartım gelsin 115 parça ondan alacağım alan var mı milano setinden nescafe kasıgı falan yazıyor boyutları tipi nasıl acaba gittiğim yerlerde hep 86 mı 89 mu o setinden var göremedim