çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Ar-Yıldız Roma 8 prç Güveç Tipi Çelik Tencere Seti

*** 249 TL *** 14 nisanda geldi geçerlilik süresi 5 gün denilmiş

Ar-Yıldız Napoli Parlak 89 prç Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı
***249 TL *** stokta varsa hala aynı fiyattan yapabilirler

Ar-Yıldız Viole Plus Çaydanlık Takımı 59 lira stokra varsa yine indirim yapabilirler mail atın arkadaşlar ar yıldızdan büyük alım yapılmış

üyeliğinizle girmediğiniz sürece indirimleri göremezsiniz arkadaşlar

Son düzenleme:
Ar-Yıldız Roma 8 prç Güveç Tipi Çelik Tencere Seti

*** 249 TL *** 14 nisanda geldi geçerlilik süresi 5 gün denilmiş

Ar-Yıldız Napoli Parlak 89 prç Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı
***249 TL *** stokta varsa hala aynı fiyattan yapabilirler

Ar-Yıldız Viole Plus Çaydanlık Takımı 59 lira stokra varsa yine indirim yapabilirler mail atın arkadaşlar ar yıldızdan büyük alım yapılmış

üyeliğinizle girmediğiniz sürece indirimleri göremezsiniz arkadaşlar

fırsatmagazası.com

Kod:
[QUOTE][/QUOTE]
kızlar Ankarada oturanlar forum etlikte ozdilek magazası var battanıyeler varya pamuklu tek kısılık 25 cıft 45 koymsular ınternette o kadar arattım en ucuz 50 ye bulmustum
ama kelebeklıyle yaprak desenı ıstıyordum yok haftaya gelır dedı gıdıp alıcam sızlerde gıdıp bakın derım cok uygun fıyatları
ayrıca antares jumbonun onundan gecerken gördum erkek ark vardı gıremedım babasıyla
catal bıcak takımı 499 yazıyor porselen setlerde %50 indirim fln yazıyordu modellerı goremedım ama gidin bakın derim

bütün battaniyeleri için mi aynı fiyat geçerli ?

kızlar markofoninin bu 25 tl lik kuponunu 100 tl altındaki alışverişlerde kullanabiliyoruz onaylıyor siparişi aama daha sonra kredi kartımızdan fark ücreti falan kesilir mi? ne düşünüyosunuz

canım ne zaman aldın da onayladı şimdi ben de denedim olmuyor:KK50:

Parfüm alacak olanlara duyurulur :))

$py.jpg

canım bu ürünleri alan var mı nasıllar görüntü olarak ?
canım fırsatmagazası.com sitesine gir üye ol öyle görürsün indirimli fiyatları ürünleride görürsün üye olmadanda görünüyor

Cottonbox Nevresim, Sarev, Ta Nevresim Takmlar, ta Nevresim Takmlar, yatak rtleri
kızlar burda cottonbox ürünleri %40 indirimde. kullanan var mı hiç, nasıl bir marka ??
canım maureavm.com sitesine bak kadınlar kulubu üyelerine %5 indirim yapıyorlar her aldığında geçerli süre yok adına tanımlanıyor yanda ıletımden yazıyorsun onlıne hemen cvp verıyorlar kadınlar kulubunden gordum uye oldm dıosun %5 indirim veriyorlar
sonra bazı günler %50 indirim oluyor bi üründe o güne özel öyle olunca hem normal indirim %50 hemde %5 indiriminde olduğundan kadınlar kulubune yapılan %55 indirimle alıyorsun kapıda ödersen nakit bi %5 indirim daha oluyor yanı toplam %60 indirimle alıyorsun

http://www.maureravm.com/default.asp bu site canım bak bi takip et ben aldım ertesi gün sabah elimdeydi çok hızlılar gece 2 ye kadarda online chattan her soruna cvp alabılyorsun
vasat dıyebılırız
benım tanıdıgım kullanıyor çok memnun rengide atmamış
acaba yıkamayla mı alakası var böyle renkli seyler kıyafet sampuanıyla yıkanmalı zaten deterjan neyın rengını attırmıyor ki

Son düzenleme:
canım fırsatmagazası.com sitesine gir üye ol öyle görürsün indirimli fiyatları ürünleride görürsün üye olmadanda görünüyor

canım maureavm.com sitesine bak kadınlar kulubu üyelerine %5 indirim yapıyorlar her aldığında geçerli süre yok adına tanımlanıyor yanda ıletımden yazıyorsun onlıne hemen cvp verıyorlar kadınlar kulubunden gordum uye oldm dıosun %5 indirim veriyorlar
sonra bazı günler %50 indirim oluyor bi üründe o güne özel öyle olunca hem normal indirim %50 hemde %5 indiriminde olduğundan kadınlar kulubune yapılan %55 indirimle alıyorsun kapıda ödersen nakit bi %5 indirim daha oluyor yanı toplam %60 indirimle alıyorsun

NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri bu site canım bak bi takip et ben aldım ertesi gün sabah elimdeydi çok hızlılar gece 2 ye kadarda online chattan her soruna cvp alabılyorsun

acaba yıkamayla mı alakası var böyle renkli seyler kıyafet sampuanıyla yıkanmalı zaten deterjan neyın rengını attırmıyor ki

canım daha önce bu siteden alışveriş yaptım tabi ki .sadece bu tencereler nasıl diye sordum.:44:

Ar-Yıldız Fiore Parlak 89 prç Çatal Kaşık Bıçak Seti 599 TL yerine***199 TL***
ÜRÜN SANDIKLI DEĞİL KUTULUYMUŞ

teşekkürler bilgilendirme için.aradım biraz önce siteyi.çatal kaşıkta fiore ve napoli modelleri 200 tl.tencerelerde de anka ve roma modeli 200 tl.

NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri bu site canım bak bi takip et ben aldım ertesi gün sabah elimdeydi çok hızlılar gece 2 ye kadarda online chattan her soruna cvp alabılyorsun

kıyafet şampuanını hiç bilmiyordum sağol canım:KK16:

kızlar
www.maureravm.com sitesine üye plmadan msn adresinizi özelime atın ben sizi davet edyim olmaz mııı :KK9:

X