çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

oooo bu sitede gören bilen olmaz mı :hulya:

Hisar 85 Parça Yemek Takımı
Hisar 89 Parça Çatal Kaşık Takımı kampanyaya dahil modeller: Rio Milano Madrid Milenyum Mercury
Hisar Monaco 9 Parça Çelik Tencere Takımı
Ahşap 90 Parça Çatal Kaşık Takımı Kutusu,
Hisar Monaco Çaydanlık ve Demlik Takımı
Hisar Monaco Cezve Takımı
Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere Siyah,Lacivert renkleri kampanya dahilindedir. ===>>>
desene ben cok fransiz kalmisim bu islerebilmiyorumkismile
ii bi kampanya mi bari:kedi:

ewt canm gayet iyi bir kampanya. hatta alan arkadaşlar da oldu sana yardımcı olurlar

saol canim ya ben kendim gdip bakamiorum suan ama internetten gordugum kadariya modelleri de guzel

kızlaaar netten alışveriş ettiğiniz siteler varmı ya
Bu konuda bilgi edinmek istiyorumm
Bu arada hisarın kampanyası da iyiymiş baya

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/358277-hisar-ceyiz-seti-yardim.html
birinci kampanya

Hisar 89 Parça Çatal Kaşık Takımı kampanyaya dahil modeller: Rio Milano Madrid Milenyum Mercury
Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere Siyah,Lacivert renkleri kampanya dahilindedir. ===>>> 1790 tl

ikinci kampanya da porselen seti yok. fiyatı ===>>>1600tl

983.jpg

985.jpg

bu takımı bende aldım 1600 e geçen sene haziranda aldım sanırım lacivertini aldım ben
cok uygun bence fiatı ee bide kalitesi zaten tartışılmaz

kızlaaar netten alışveriş ettiğiniz siteler varmı ya
Bu konuda bilgi edinmek istiyorumm
Bu arada hisarın kampanyası da iyiymiş baya

limango, markafoni ve bitenekadar ı tavsiye ederim. kampanyaları takip edersen uygun fiyata güzel şeyler alabilirsin

Arkadaşlar REAL de

24 Parça Güral Porselen Yemek Takımı 49,99
4 Parça Kek Kalıbı 21,99
5 Parça Borcam 19,99

ayrıca değişik marka tencere, tavalar var kampanyada

KAMPANYALAR
Bu Anneler Gününde Arzum'u olmayan anne kalmayacak...

Kahwe Türk Kahvesi Robotu 5 Taksitli Kampanya Fiyatı: 59TL

Danza Resilium Tabanlı Ütü 5 Taksitli Kampanya Fiyatı: 99TL

Çaycı Çay Robotu 5 Taksitli Kampanya Fiyatı: 99TL

Soprano Max Multi Blender Seti 5 Taksitli Kampanya Fiyatı:149TL

biriciğim bnde gördüm bunu boshayallersmile
şu çaycıda aklım kaldı ama resmini gördüm dışı plastik olan sanırım :eek:lmaz:
hayal kırıklığına uğradım

biriciğim bnde gördüm bunu boshayallersmile
şu çaycıda aklım kaldı ama resmini gördüm dışı plastik olan sanırım :eek:lmaz:
hayal kırıklığına uğradım

lilyumcum evet dışı plastik olandan kampanyaya koymuşlar hiç hoş değil bende kahve makinasına taktım sen ne düşünüyosun bu konudabilmiyorumkismile

reale de bi bakiyim o zaman cnm sagol ama bana yakinda yok hic..:1no2:
Ya inanir misiniz nikah gunumu bile almadim 2 ay kaldi, calismaktan evlenmeye vakit bulabilirsem tabiii..:bbo:

nerde oturuyosunki cnm
bayrampaşa forum a yakın değil misin:1ninca:

nikah gününü almadın mısırnaşık şey çalışan bayanlar için çok zor evlilik hazırlığı:nazar:

nerde oturuyosunki cnm
bayrampaşa forum a yakın değil misin:1ninca:

nikah gününü almadın mısırnaşık şey çalışan bayanlar için çok zor evlilik hazırlığı:nazar:

aslinda metro ile gidersem olur, fatihteyim cnm..İAma vaktim yok sadece onumuzdeki haftasonu bosum o gun de nikah elbisesi bakmayi planliyorum nasipse Bi de iki gun izin almam lzm nasi olcak bilmiyorum is yerinden..eyvahedigeldismile

Hisar Ay 6 lt Düdüklü Tencere Siyah,Lacivert renkleri kampanya dahilindedir. ===>>>
desene ben cok fransiz kalmisim bu islerebilmiyorumkismile
ii bi kampanya mi bari:kedi:

cnm bu seti ben aldım sonra vazgeçtik, porselenlerine içim ısınmadı hiç, noble lifedan cok daha guzel bi kare porselen yemek takımı aldım. Kesinlikle bi bak derim incecik hisara göre tasarımları mükemmel bence..Hisarın porselenleri ayrıca kalın geldi bana,çok ağır. Bide hisarın tencereleriyle ilgili bir sürü şikayet okudum. Dedim paramla rezil olmayayım sonrasında çok üzülürdüm.Bu setin yerine bir sürü şey aldık hemde yine kaliteli.

lilyumcum evet dışı plastik olandan kampanyaya koymuşlar hiç hoş değil bende kahve makinasına taktım sen ne düşünüyosun bu konudabilmiyorumkismile

canım kahve makinesi bence gereksiz ya. eğer çok istersen evlendikten sonra alırsın. sen çoğu şeyni aldın zaten . ütü al ütü aklinialirimsmile
canim gunluk yemek takimi isini cozemedim kafama uyan bisi bulamadim tam..Onu bulamazsam indirime girmis,ihtiyacim olan her sey olur valla.kaydirigubbakcemile3

bende kampanyadan ya çaycı, ya ütü ya da düdüklü tencere almak istiyorum
bakalım piyango hangisine vurcaksempatiksalakcinni

canım kahve makinesi bence gereksiz ya. eğer çok istersen evlendikten sonra alırsın. sen çoğu şeyni aldın zaten . ütü al ütü aklinialirimsmile

aaa şu an bişey alma gibi bi planım yok cnmlülülülülülü
öyle bakınıyorum ama çok beğendiğim bişi olursa dayanamam alırım belkisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar beko da anneler günü kampanyası var:hulya: bugün bilboard da gördüm
mikrodalga fırın ===>>>99tl
elektrik süpürgesi===>>>99tl
ütü ===>>>99tl

X