çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım teşekkürler. peluş yazıyo battaniyelerine baktım peluş iyi olur mu?

canım ben vipdükkandan almıştım çift kişiliğini 44 tl ye.Elime bugün ulaştı benimkilerde peluş çok hoşuma gitti yumuşacıklar,renkleride çok canlı tavsiye ederim

markafonide schaferin döküm tencere setleri 250 lira civarı celik tencerelerde var kahvaltı setlerı 210 230 gibi fiyatlarda 86 parça yemek takımları 499 liradan baslıyor 90 parça çbt 300 lira cıvarı tek almak ısteyenler baksın derim çok güzel düdüklü tenceresi flnda var son 2 gün kalmış

evim nette saçlı battaniye indirimde çk 44,90 haberiniz olsun kızlar:)

bide kullanan alan varmı bu battaniyeden kalitesi nederi ona göre bende alıcam.

Kullanmadım ama almıştımm çok güzell :KK66:)

Westwing te 79.90 a 6lı çay fincanı varr ben dayanamayıp indirimlerle 12 kişilik 139,80 e pembesinndenn aldımmm :))

$119-1398.jpg $105-1395.jpg

Acaba 6 tanesini yeşil mi alsaydımmm :26:

kızlar dün YKM ye gittim. bir öçok üründe %50 ye varan indirimler var. gözüme çarpan tefal'in 4 tencereden oluşan çelik tencere takımı 199 tl idi. bilginize :KK66:

markafonide schaferin döküm tencere setleri 250 lira civarı celik tencerelerde var kahvaltı setlerı 210 230 gibi fiyatlarda 86 parça yemek takımları 499 liradan baslıyor 90 parça çbt 300 lira cıvarı tek almak ısteyenler baksın derim çok güzel düdüklü tenceresi flnda var son 2 gün kalmış

diva kahvaltı takımının kırmızısı olsa hiç durmadan alacağım ama :KK43:((

kızlar ben evim.netten 4 tane battaniye aldım 2 çift kişilik iki tek kişilik kargo da bedavaya geldi ne zamandır istiyodum battanşye almak artık derdi kalmadı desenleri harika ya fiyatlar da çok uygun akriliğin kötü olmadığına da şöyle ikna oldum, evdeki battaniyelerin etiketlerine baktım kenarındakine en sevdiğim battaniye annemin kaç senedir kullandığı %100 akrilik yazıyo:) içim rahat. 1notalı 1 dalmaçyalı modeli, diğeri de çıpalı olan ve gökkuşağı gibi olan.

kızlar yok mu kayda değer bi kampanya?

evim.den battaniyeleri aldım fissler düdüklü tencere de alacağım ama evim.dekilerde istediğim model yok. tefal clipso dan daha iyi diyorlar fisslere.

X