Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar baharatlıklarınızı nasıl aldınız ben bu konuda cok kararsızım ya :26::26:
bende daha almadım metal gri renk almayı düşünüyorum
ben çaydanlıl için hisarın emniyet kilidi olanı düşünüyorum bakalım ucuz bulabilirsem hemen alıcam
sitede yorum yaparsanızda yorum indrmi de yapıolar kızlar istediğiniz ürüne..bende istiorm ondan bitane..hisar satışı 250tl..fırsatmağazasında 220tl..yorum indrmiyle bana 190tl
sitede yorum yaparsanızda yorum indrmi de yapıolar kızlar istediğiniz ürüne..bende istiorm ondan bitane..hisar satışı 250tl..fırsatmağazasında 220tl..yorum indrmiyle bana 190tl
ben görüorm cnm bu linke bak bide
Hisar TeaRend aydanlk ve Demlik Takm aydanlklar firsatmagazasi.com
su an fiyatı 220tl ben sitede yorum yapmıstm kızlar milano çkblara onun için bana indrm yapmıslar tekrar..
tek günlk bi kampanya yapmazlar ama bence buna..zatn sipariş üzerine getiriolar
bende istiyorum o takımdan ne kadar indirim yapmışlardı:26:
190 cnm size özel fiyat dio..normalde 1 ay süresince o fiyatta kalıcaktı ama 3 ay oldu:)
ben görüorm cnm bu linke bak bide
Hisar TeaRend aydanlk ve Demlik Takm aydanlklar firsatmagazasi.com
su an fiyatı 220tl ben sitede yorum yapmıstm kızlar milano çkblara onun için bana indrm yapmıslar tekrar..
tek günlk bi kampanya yapmazlar ama bence buna..zatn sipariş üzerine getiriolar
yaptm cnm ben tavsiyeme uyup bi kaç kişi daha günlk kampnyalarını değerlendirip tencere setlerini aldılar hiç sorun yaşamamıslar bi kaç gün içinde kargolıolar..hatta benm 24 saat içinde elmde olmustu..tavsiye edebilirmangelanil sen bu siteden daha önce alışveriş yaptın mı acaba? güvenilir mi bu site bir fikrin var mı?
yüreğime iniyordu
angelanil sen bu siteden daha önce alışveriş yaptın mı acaba? güvenilir mi bu site bir fikrin var mı?[/QUOT
ben de senin gibiydim.:)ilk alışverişimi yaptım.baya da ilglililer.benim bulunduğum yere kargo geliş günü farklı old.için geç geldi.yoksa erken geliyor.tavsiye ederim.tencere seti almıştım .Nil'in sayesinde.çokta kaliteliler.(ALLAH razı olsun Nİl'ciğimden :) çeyizime ilk eşyamı almış oldum46: