çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Hisar Rio Parlak 89 Para atal Kak Bak Seti atal-Kak Grubu firsatmagazasi.com
Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı ( Sandıklı )

Bugün sadece 993 TL yerine 399 TL !!!

Kampanyamız Başlamıştır.

Kalan Stok : 18

Tek gün kampanyamız başlamıştır.

Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti'nin katalog fiyatı *** 993.00 TL ***

*** 399.00 TL***

Sınırlı sayıda (20 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

Her Üye 1 adet sipariş verebilecek olup , 1 adet üstü siparişler dikkate alınmayacaktır.

Çeyiz alışverişlerinizde bu (tek güne) özel indirimlerimizi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Hisar Rio Parlak 89 Para atal Kak Bak Seti atal-Kak Grubu firsatmagazasi.com
Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı ( Sandıklı )

Bugün sadece 993 TL yerine 399 TL !!!

Kampanyamız Başlamıştır.

Kalan Stok : 18

Tek gün kampanyamız başlamıştır.

Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti'nin katalog fiyatı *** 993.00 TL ***

*** 399.00 TL***

Sınırlı sayıda (20 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

Her Üye 1 adet sipariş verebilecek olup , 1 adet üstü siparişler dikkate alınmayacaktır.

Çeyiz alışverişlerinizde bu (tek güne) özel indirimlerimizi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Kalan Stok : 9 hemen bitse de sıra diğerlerine gelse :KK52:

internetten çatal kaşık almaya nasıl cesaret ediyosunuz kızlar,çizik mizik varsa die endişelerim var benim
yoksa geçenlerde markafonide pierre cardin tkımlar da baya indirime girmişti.. :KK30:
:26:

o siteden ben aldm cnm ne bi çizik ne bişi..tüm çbklar tek tek ambalajında gelio zaten mağazasından da alsan öyle zaten..
tabi siteden siteye değişir markafoniden daha çok güvenirm bu siteye..kızlarda bana güvenip alışveriş yaptılar memnun kaldılar çok şükür:))
ilk denek ben olmustm 4-5 ay önce ama bi cesaret aldm önce telefonla aradm bilgi aldm baya samimi geldiler hatta mşteri temsilcisi pelin hanımla kanka olduk nerdeyse:))
sonra isterseniz mağazamıza geln aynı fiyat yine gecerli olucak siziniçin dediler yorulmuyum o kdr dedm verdm siparişi iyikide vermişim..imkan olsa herseyimi ordan alırım:)

kızlar unutuorm soru sorunca cvplorm bu topikte ama bu kampanya paylaşma topiğiiiiiiiiii:KK52:
kampanyayı yazalm sohbeti sohbet bölümnde edelimmm ..zamnında uyarı almıstm ben bunun için yine almak istemem:KK16:

arkadaşlar bir şey sorucam size makrofonide cats by luyanonun kampanyaları sürekli oluyormu şu anda indirimde daha sonrada aynı oranlarda falan oluyorsa daha sonra almak istiyorum makrofoniye yeni üyye olduğum için sürekli oluyor mu bilmiyorum

arkadaşlar bir şey sorucam size makrofonide cats by luyanonun kampanyaları sürekli oluyormu şu anda indirimde daha sonrada aynı oranlarda falan oluyorsa daha sonra almak istiyorum makrofoniye yeni üyye olduğum için sürekli oluyor mu bilmiyorum

Evet canım sürekli oluyor hem de sadece markafoni degıl her sitede oluyor bu marka

canım ben alıcam makrofoniden bır seyler ama kırılmadan dolayı korkuyorum öyle bır sey oldugunda degısım yapıyorlar mı acaba bilgin var mı

canım ben iade hiç yapmadım ama sıkıntı yaşatmıyoalr diye duymuştum markafoni iade konusunda. ben diva yı çok beğendim siyah ama kahvaltıyı siyah almak istemiyorum kırmızısı olsaydı hiç düşünmeyecektim

kızlar esseye de baktım fazla kayda değer bişey bulamadım :/ haftasonu vaktim olursa anlara optimumdan çeyiz setlerine bakacağım. scahfferın falan. bakan var mı hiç setlere fiyatlar nasıl?

morhipoda fissler indrimi var ama 4,5 litre düdüklü tencere indirimli haliyle bile diğer sitelerden daha pahalı!

X