- 1 Ağustos 2011
- 270
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
usak battanıyesınde bır model var asık oldum ama kargo 8 degıl cok ya.. ıstanbulda satılan bıryer yok mu acaba ?
kızlar bu arada bernardo masaortulerınde ındırım oldgunu soyleyen arkdasa tesekkur ederım dun harıka bır takım aldım..
benım yeterlı battanıyem var olmasaydı bende cok alırdım kargo odemezdım ama malesef alırsam mecbur oducem
kızlar :
Philips GC-4412/02 Azur 2400 Watt Buharlı Ütü 15 martta 159 TL Diyor.. Bilmiyorum iyimi fiyatı ütü nasıl utudur ama bılgınıze..
Philips GC-4412/02 Azur 2400 Watt Buharl t Elektrikli Ev Aletleri - t Grubu firsatmagazasi.com
kızlar ya bernardonun evlilik paketiyle ilgili bilginiz var mı? çatal bıçakları, çelik tencereleri filan nasıldır ki
kızlar ya bernardonun evlilik paketiyle ilgili bilginiz var mı? çatal bıçakları, çelik tencereleri filan nasıldır ki
kızlar ben evim.netten 4 tane battaniye aldım 2 çift kişilik iki tek kişilik kargo da bedavaya geldi ne zamandır istiyodum battanşye almak artık derdi kalmadı desenleri harika ya fiyatlar da çok uygun akriliğin kötü olmadığına da şöyle ikna oldum, evdeki battaniyelerin etiketlerine baktım kenarındakine en sevdiğim battaniye annemin kaç senedir kullandığı %100 akrilik yazıyo:) içim rahat. 1notalı 1 dalmaçyalı modeli, diğeri de çıpalı olan ve gökkuşağı gibi olan.
ya evim netten daha oncede alısveriş yaptınız mı? ilk alısverişiniz mi?
ben gecende taç kampanyasından 2 yorgan 1 nevresim takımı aldım 18 gün gecti göndermediler.
bende siparişi iptal ettirdim
sizinde bu kadar sürüyor mu evim.netten aldıgınız urunlerin ulasması.
diğer sitelerden de alısveriş yaptım hiç böyle birseyle karsılasmamıstım
ya evim netten daha oncede alısveriş yaptınız mı? ilk alısverişiniz mi?
ben gecende taç kampanyasından 2 yorgan 1 nevresim takımı aldım 18 gün gecti göndermediler.
bende siparişi iptal ettirdim
sizinde bu kadar sürüyor mu evim.netten aldıgınız urunlerin ulasması.
diğer sitelerden de alısveriş yaptım hiç böyle birseyle karsılasmamıstım
birçok şey aldım bende oradan..
ürünlerin stok durumuna göre değişebiliyor durum..
siparişten 2 gün sonra elimde olan üründe oldu 1 ay sonrada..
ve ürünlerinde hiç bir kusur yoktu çok şükür..
biraz gecikmeli olsada memnunum ben
benimde hep aklımda bu paket vardı gidip görün derim.ben beğenmedim tencereleri ince geldi.benim beğendiğim modeller hep fark vermem lazımdı o yüzden vazgeçtim.kütahya alıcam
evet gidip görmek lazım. yemek takımları çok güzel de tencere konusu biraz hassas bi konu :) hisarınkiler gibi değildir herhalde... aslında gönlümden hisar geçiyor da nili takip etmek kampanyaları yakalamak lazım :)
:)))))))
sormayn kızlar yaa ben aldm tencerelerimi çoktan ama herkesi hisar tencereli yapmak istiorm burda..
nedense hiç birinin kalitesi onun kdr hoşuma gitmio markaya sempatim de olabilir bilemedm:))
herkes tencerelensinnnn
bende korkmazın perla,emsanını yakamoz tencereleri indirme girsin diye bekliyorum inceledim çok hoşuma gittii çeliği kalın beğendim
bende günlk kullanmalık minik tencere takımımı korkmaz perla jr setten aldm gerçekten çok güzeller kızlar acaip kaliteli..tavsiye ederm
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...larimiz-sohbet-bolumu-7289.html#post23594936;))bak şimdi gözüme daha güzel gözüktü
ben bi çelik set bi tefal düdklü 2 tava bide döküm tencere alıcam o kadar
teyzem aldı doldurdu 3 dolap tencere takımı var