çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

usak battanıyesınde bır model var asık oldum ama kargo 8 degıl cok ya.. ıstanbulda satılan bıryer yok mu acaba ?
kızlar bu arada bernardo masaortulerınde ındırım oldgunu soyleyen arkdasa tesekkur ederım dun harıka bır takım aldım..

Son düzenleme:
usak battanıyesınde bır model var asık oldum ama kargo 8 degıl cok ya.. ıstanbulda satılan bıryer yok mu acaba ?
kızlar bu arada bernardo masaortulerınde ındırım oldgunu soyleyen arkdasa tesekkur ederım dun harıka bır takım aldım..

bana avon geldi yarım saatlik yerden 8.5 a :KK9::KK9:
ben çok ürün aldım kargoda ödemedim hemde 20 tl artı indirim olmuştu :KK31:

Son düzenleme:
benım yeterlı battanıyem var olmasaydı bende cok alırdım kargo odemezdım ama malesef alırsam mecbur oducem :KK43:

kızlar :

Philips GC-4412/02 Azur 2400 Watt Buharlı Ütü 15 martta 159 TL Diyor.. Bilmiyorum iyimi fiyatı ütü nasıl utudur ama bılgınıze..
Philips GC-4412/02 Azur 2400 Watt Buharl t Elektrikli Ev Aletleri - t Grubu firsatmagazasi.com

benim ütüm bu
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

annemede almıştık gayet kullanışlı.bahsettiğin üst model büyük ihtimal tavsiye ederim :KK34:

kızlar ya bernardonun evlilik paketiyle ilgili bilginiz var mı? çatal bıçakları, çelik tencereleri filan nasıldır ki :KK54:

kızlar ya bernardonun evlilik paketiyle ilgili bilginiz var mı? çatal bıçakları, çelik tencereleri filan nasıldır ki :KK54:

benimde hep aklımda bu paket vardı gidip görün derim.ben beğenmedim tencereleri ince geldi.benim beğendiğim modeller hep fark vermem lazımdı o yüzden vazgeçtim.kütahya alıcam :KK53:

bence porselen takımları çok şık çelik ürünlerininde iyi olabiliceğini düşünüorm..50 yıl garanti veriolardı sanırm..
ama çkb, tencere ve porselen serilerini ayrı ayrı tamamlasanızda farklı markalrdan yine bu indrmli fiyatlara denk alabilirsniz..hele benm gibi pimpirikli ve fazla araştırmacıysanız çok çok ucuza da mal edebilirsiniz:KK66:

$bernardo.jpg

bana da mail gelmiş bir de yanında 37 parça Seamy Kahvaltı Tk hediyeymiş.

$seamy.jpg

kızlar ben evim.netten 4 tane battaniye aldım 2 çift kişilik iki tek kişilik kargo da bedavaya geldi ne zamandır istiyodum battanşye almak artık derdi kalmadı desenleri harika ya fiyatlar da çok uygun akriliğin kötü olmadığına da şöyle ikna oldum, evdeki battaniyelerin etiketlerine baktım kenarındakine en sevdiğim battaniye annemin kaç senedir kullandığı %100 akrilik yazıyo:) içim rahat. 1notalı 1 dalmaçyalı modeli, diğeri de çıpalı olan ve gökkuşağı gibi olan.

ya evim netten daha oncede alısveriş yaptınız mı? ilk alısverişiniz mi?
ben gecende taç kampanyasından 2 yorgan 1 nevresim takımı aldım 18 gün gecti göndermediler.
bende siparişi iptal ettirdim
sizinde bu kadar sürüyor mu evim.netten aldıgınız urunlerin ulasması.
diğer sitelerden de alısveriş yaptım hiç böyle birseyle karsılasmamıstım :KK50:

ben gecende taç kampanyasından 2 yorgan 1 nevresim takımı aldım 18 gün gecti göndermediler.

evt bende 2 kez alışveriş yaptm biri bayrama denk geldiği iiçin ondandr dedm ama diğerinde de aynı seyi yasadm.. sanırm 21 gün sonra geldi..
inat ettm ben iptal ettirmedim evt gelio gelmesine ama çok uzun süre geçtikten siz umudnuzu kestkten sonra.bu yöndn eksik bi site

Son düzenleme:

birçok şey aldım bende oradan..
ürünlerin stok durumuna göre değişebiliyor durum..
siparişten 2 gün sonra elimde olan üründe oldu 1 ay sonrada..
ve ürünlerinde hiç bir kusur yoktu çok şükür..
biraz gecikmeli olsada memnunum ben

birçok şey aldım bende oradan..
ürünlerin stok durumuna göre değişebiliyor durum..
siparişten 2 gün sonra elimde olan üründe oldu 1 ay sonrada..
ve ürünlerinde hiç bir kusur yoktu çok şükür..
biraz gecikmeli olsada memnunum ben

ben korktum açıkçası meblağı yüksek bir alısverişti
birde 9 gün sonra kesin kargoluyoruz dediler once 18 gün gecince dedim hala kargolanmadıysa iptal edin
hiç itiraz etmeden tamam dediler
ama çok kötü bu yönü ya takip ettiğim bir siteydi :KK50:

benimde hep aklımda bu paket vardı gidip görün derim.ben beğenmedim tencereleri ince geldi.benim beğendiğim modeller hep fark vermem lazımdı o yüzden vazgeçtim.kütahya alıcam :KK53:

evet gidip görmek lazım. yemek takımları çok güzel de tencere konusu biraz hassas bi konu :) hisarınkiler gibi değildir herhalde... aslında gönlümden hisar geçiyor da nili takip etmek kampanyaları yakalamak lazım :)

evet gidip görmek lazım. yemek takımları çok güzel de tencere konusu biraz hassas bi konu :) hisarınkiler gibi değildir herhalde... aslında gönlümden hisar geçiyor da nili takip etmek kampanyaları yakalamak lazım :)

:)))))))
sormayn kızlar yaa ben aldm tencerelerimi çoktan ama herkesi hisar tencereli yapmak istiorm burda..
nedense hiç birinin kalitesi onun kdr hoşuma gitmio markaya sempatim de olabilir bilemedm:))
herkes tencerelensinnnn:KK52::KK52::KK52:

bende korkmazın perla,emsanını yakamoz tencereleri indirme girsin diye bekliyorum inceledim çok hoşuma gittii çeliği kalın beğendim :KK6:

:)))))))
sormayn kızlar yaa ben aldm tencerelerimi çoktan ama herkesi hisar tencereli yapmak istiorm burda..
nedense hiç birinin kalitesi onun kdr hoşuma gitmio markaya sempatim de olabilir bilemedm:))
herkes tencerelensinnnn:KK52::KK52::KK52:

hehehe bende de bazı markalara karşı sempati var :)) hisarın bahama modelini çok beğeniyorumm. bu aralar biraz nette kampanyaları takip edeyim :)

bende korkmazın perla,emsanını yakamoz tencereleri indirme girsin diye bekliyorum inceledim çok hoşuma gittii çeliği kalın beğendim :KK6:

bende günlk kullanmalık minik tencere takımımı korkmaz perla jr setten aldm gerçekten çok güzeller kızlar acaip kaliteli..tavsiye ederm:KK16:

bende günlk kullanmalık minik tencere takımımı korkmaz perla jr setten aldm gerçekten çok güzeller kızlar acaip kaliteli..tavsiye ederm:KK16:

bak şimdi gözüme daha güzel gözüktü :KK16:
ben bi çelik set bi tefal düdklü 2 tava bide döküm tencere alıcam o kadar :KK6:
teyzem aldı doldurdu 3 dolap tencere takımı var :KK30:

X