çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar Limangoda Hays pijama ve ev giyimi güzel indirimde şuan kaçırmayın o cici takımları :))

kızlar bende kucuksunuzdur cogunuz heralde ablanız sayılırım:KK37:
sımdı sız ceyız hazırlıgı fılan derken görüyosunuzdur bana bılgı verın

hanı şu derın dondurma kaselerı oluyoya bardak ta dıyebılırız ayaklı, ben ondan ıstıyorum evde sutlu tatlı yaparım dedısık dıye ama bulamıyorum,

buyuk marketlere baktım, mıgros real vs bulamadım..

bıldıgınız bı yer varmı, aksam dısrı cıkcaz bı bakıyım

sıze soruyum dedım:26:

Kızlar Limangoda Hays pijama ve ev giyimi güzel indirimde şuan kaçırmayın o cici takımları :))

Bende onu haber veriyim demiştim tam:KK1:

iki tane aldım fiyatlarıda çok uygun:21: ama neredeyse çoğu tükenmiş:KK43:

$pijama.png

$gecelik.png

Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti (SANDIKLI) katalog fiiyatı 993.00 TL 'den

*** 399.00 TL***'ye düşecektir.

Kampanyamız 13 Mart 2012 Salı günü gerçekleşektir.

Sınırlı sayıda (20 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

Her Üye 1 adet sipariş verebilecek olup , 1 adet üstü siparişler dikkate alınmayacaktır.

Hisar Rio Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti (SANDIKLI) katalog fiiyatı 993.00 TL 'den

Sınırlı sayıda (20 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

Her Üye 1 adet sipariş verebilecek olup , 1 adet üstü siparişler dikkate alınmayacaktır.

nerde nerde :KK52: kendi sitesinde başka kampanya yazıyo yoksa benmi göremedim :18:

aaaa:26:porselen almayı düşünüyordum:26: o zaman hiç almıyım:26:

günlük kullanırım 1 sene dayansın dersen al canım ufak ufak kırılmaları oluyo.bende porselen istiyodum vazgeçtim.hani fincan kaşıkları varya onlardan aldım ondan memnun kalmadım.teyzemde böle porselenni aldı kararma oluyo porselende malesef.ama çok güzel duruyolar :KK31:

sonkac.com da u.s polo indirimde kızlar
tek kişilik nevresim takımları 54 tl'den
çift kişilik nevresim takımları 64 tl'den başlayan fiyatlarla...
Haberiniz olsun

ay baktım baktım hiç bir şey bulamadım bugün kızlar nette.Bugün ki kampanyalar pek benlik değil sanırım:KK31:

aynen ya pazar pazar insan şöyle çeşit çeşit kampanya görmek istiyo :p
hepsine baktım markafonmi trendyol day buy day morhipo vipdükkan öyle farklı bi kampanya yok yok yok:KK37:

X