çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar son indirim benden english homeda kadınlar gününe özel bazı yatak örtüleri % 50 ve kaz tüyü yorganlarda %25 indirim var vee ben beğendiğim bu yatak örtüsünü %50 indirimle aldım 85 tl ye Eki Görüntüle 360730

canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim :21:bende bu yatak örtüsünün pudra rengini görmüştüm 175 tlydi çok beğenmiştim ama alamamıştım, dün burda mesajı görünce hemen siteye girdim. Pudra rengi kalmamıştı ama olsun dedim ben de bej rengi aldım bilmiyorum nasıl gelecek.. Umarım içime siner..

canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim :21:bende bu yatak örtüsünün pudra rengini görmüştüm 175 tlydi çok beğenmiştim ama alamamıştım, dün burda mesajı görünce hemen siteye girdim. Pudra rengi kalmamıştı ama olsun dedim ben de bej rengi aldım bilmiyorum nasıl gelecek.. Umarım içime siner..

Canım rica ederim bej rengi de güzeldi. Ben zaten o renk bir yatak örtüsüde alacağım :) Güle güle kullan inşallah.

Kızlar firsatmagazasin dan mail geldi ilgilenenler olursa :)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Hisar Ay Siyah Düdüklü Tencere'nin katalog fiyatı *** 255.00 TL ***

Yarın *** 149.00 TL*** 'ye düşecektir.

Sınırlı sayıda (100 adet) satışı gerçekleşecek olup siparişler tamamlandığında ürün eski fiyatına dönecektir.

fırsatmağazasından yarın için büyük süpriz bekliyorum:KK55: meselaaa tüm ürünlerde %50 indirim olabilir :KK16:

linens kadınlar gününe özel %25 indirim yapmış ama kampanyalı ürünlerde geçerli değil :2: ama hangilerinde indirim yapmış fark edemedim:KK17:

Son düzenleme:
Kızlar A101 deki kampanya ürünleri

Şu kütahya porselen tabaklar lalezar mı acaba ???

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.JPG
    $Ekran Alýntýsý.JPG
    86,8 KB · Görüntüleme: 19
Evet canım bende madurlarından biriyim bir daha asla oradan alışveriş yapmam.Yolladıkları ürün kırık geldi geri yolladım.3 hafta bekledim.Aramaktan bıktım düşün en son Stoğu tükenmiş ürünü tedarik edemeyeceğiz dendi.
Olabilir şansıma artık ozaman para iadesi yapsınlar dedim yok biz size şukadarlık alışverişinizde kullanmak üzere ödediğiniz miktarda çek verelim dediler.Kızdım doğal olarak düşünsene 100 tl çek vericekler ama işte ne biliyim 200 tl alışverişlerde kullanılabiliyor.Resmen uyanıklık.Kabul etmedim tabi hala para iadesi yapacaklar 1 buçuk ay oldu ses yok.Sizi şikayet ediyorum şu tarihe kadar hesabıma yatmazsa bu tutar dedim en son gittim şikayette edicektim gerçekten okadar sinirlendim ki yatırdıklarını ileten bir mail aldım.İnsan arar yaşanan tatsızlıktan dolayı özür diler birşey der.Bu sektörde müşteri herşeydir ama bukadar şey üzerine Bir ilgisizler ki sorma.Bir daha asla o siteden alışveriş yapmam.

bi magdurda benım para iadesi icin 1ay nerdeyse bekledım. Sehirfırsatı kuponum olmasa hayatta bıdaha almazdm da tekrar sıparıs verdım 2 tava istedim. bi tanesi geldi de diğeri hala gelecek stokta yokmuşmuş illalah ettım wallahı banada aynı sekılde kupon mupon dedıler su dıger tavamda gelsın bı daha hııııccccc işim olmaz kimseyede tavsiye etmem almayın evimister.com 'dan birşey ucuz mucuzda degıl zaten

English home un sıtesınde suan kargo bedava tv battanıyelerıde 20 tl ama mallesef benım ıstedıgım pembe yok. Bitane magazadan almıştım arkadasa verdım bana kalmadı sımdı magazalarda da yok ama gelcek dedıler netten 5 lira daha ucuza almak var amaaa pembesi yokkkk :KK43:

bu arada cumle alem ceyızdaslarıma duyurıyım bugun kayınvalıdem paris antik 'i aldı oğluşunun çeyizine kadehlerınıde aldı çok sevinçliyimmmmm Eki Görüntüle 362650

Son düzenleme:
kızlarrr
bi tane füme grı pullu kadıfe yatakortum var gunluk bıde englısh home'dan alayım
nevresımler carsaflar suanda ındırımdemı yoks aonları sonramı alırım yatak ortusunumu sımdı alayımmm bırde bı arkadas eklemıs krem rengı onu nette goremedım ebn

X