- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
Ben de yukarıda paylaştığınız takımın pembesini beğeniyorum, kalpli ya da çiçek gibi şekilli olsun istemiyorum yerleştirme açısından sıkıntı olur diyeBen noble life aldım takımımı, memnunum fakat köşeli (kare) takımlar malesef köşelerinden kırılmaya mahkumlar.
Ne kadar dikkat edersen et, ne kadar itinalı davranırsan davran, bu kaçınılmaz son oluyor malesef.
Benim misafir yemek takımım da köşeli (kare) ama maşallah onda şu an böyle bir problem yaşamadım.
Ama tabii birşeyi her gün kullanmak farklı, arada bir kullanmak farklı.
Misafirler gelince ancak kullanıldığından dolayı, çok fazla hasara mağruz kalmadılar.
Keramika bir fincan takımı var bende.
Çok beğenerek aldım, fakat bir kere bile kullanamadım.
Kahvaltı takımında bulunan fincanlar (çok nadir kullanılıyor ama açıkta tutuyorum) ve günlük kullanım için alınmış bir sürü fincan olduğu için bir türlü onlara sıra gelemedi...
Dokusu ve modeli sıradışı geldiği için almıştım farklı bir şehirden, hem de hatıra olarak kaldı.
Sizin dediğiniz takımlar bunlar. (aşağıda fotoğrafı)
Benim kahvaltı takımlarım artık iyice bitince inşallah, kesinlikle kendime böyle bir kahvaltı takımı almak isterim.
Tabii bu takımın farklı modelleri var (kalpli vs. gibi).
Bence şık ve kullanışlı bir ürün diyebiliriz.
Eğer alırsanız da böyle bir kahvaltı takımı alın derim.
Uzun uzadıya büyük bir takım almanıza gerek yok, gereksiz yer kalabalığı.
Günlük tabak takımı (12 kişilik) alacaksanız, ki ben öyle yaptım çok lazım olabiliyor, onun pasta tabakları yetiyor da artıyor bile.
Misafir geldiğinde bile büyük servis tabakları yeterli oluyor.
Fincan derseniz, herkes fincanda çay içmeyi sevmez (ben severim mesela).
Genelde de cam bardaklar kullanıldığından uyumsal sıkıntı oluşturmuyor.
Ben de fincan severim annem cam olan bir çay fincan takımı vermişti onları kullanıyorum
Kare modellere de hevesim var o yüzden 86 parçalık olan yemek takımını kare düşünüyorum
Kare modeller hakkındaki düşüncelerinizi bir arkadaşım da söyledi onun da akrabası bir porselen fabrikasında çalışıyormuş "kare almayın köşeleri kolay deforme oluyor" demiş
Konuyu okuyorum işlerden fırsat buldukça :)
Burada birkaç ay önce çok konu okudum Allah'tan bu çeyiz işlerinde acelem yok :)