- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
Düğün yok bekarım sözlüde değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün yok bekarım sözlüde değilim
Canım bende bütün mutfak eşyalarını ve ev tekstilini henuz bı adayım bile yokken almıştım inan şuan sozlenicem vallahi herşey o kadar pahalı olmuski ve başka masraflar çıkıyor iyiki almışım diyorum kafamda sadece yatak odası takımı var onuda taksitle Alicam. İnan ki hiçbirinin modası da geçmedi hala aldigim şeyler satiliyor 2 sene oldu rahatBen çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum
Neden ortada aday ve evlilik düşüncesi yokken aldınız ki.. ne zaman evleneceginiz belli değil,her sene yeni yeni daha güzel eşyalar çıkıyor..Ben çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum
biraz gereksiz olmuş evet. bunlara harcayacak parayla altın alıp kenara atsaydınız keşke. belki ilerdeki eşin beğenmiycek? modası geçicek? vsDüğün yok bekarım sözlüde değilim
Dügüne bir bucuk yıl kala olmasi gerekn urunleri aldm abartmadan bardak tencere catal kasik elektrikli aletler filan evi dizdikten yasamaya basladiktan sonra ihtiyacim olup evde bulunmayan seyelri listeleyip disari ciktikca aldm boylelikle gereksiz hicbirsey almamis oldumBen çeyize dair iğneden ipliğe herşeyimi aldım fazla fazla. Gerçekten abartısız herşeyi aldım. Mutfağa dair sunuma dair sofraya dair. En ayrıntısına kadar. Ama çevremde görüyorum 1 takım tencere bir iki takım bardak vs vs şeklinde evleniyorlar . Sonra ihtiyaç duyunca evliyken alıyorlar. Ben bazen düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım bu kadar çok ayrıntıyı ben niye aldım. Bekarım bu arada. Yani bazen bu yüzden çok moralim bozuluyor keşke bu kadar detaylı almasaydım ne gerek vardı diyorum ben mi yanılıyorum ya bilmiyorum