Çeyiz setinin taksidi

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.715
Puanlar
63
Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim. :( çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar

Çeyiz seti almadım.
Günlük takım, misafir takımı, çatal kaşık ve normal bi tencere seti aldım. (Hani çelik dev setlerden değil granitlerden işte)
Pahalı su takımım da hiç olmadı. Hatta ikide bir suya kalkmayalım diye bardaklarım 400 ml alan öküz bardaklardan ahahah
Şimdiki aklım olsa tabağı da iki takım almazdım neyin gazına geldiysem.
Taksiti de evlenene kadar bitmişti. 4e mi 6ya mı ne bölündü toplam 1000 TL tutmamıştı.
Almayın tabi kızlar ya. Yazık günah. Zaten o taksit annesi can yakan bişey.

Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim. :KK43: çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
çok pahalı her şey ben de gıdım gıdım almaya çalışıyorum
bir arada alsam eminim başedemem çünkü bir misafir setleri var huu en az 1000lerden 3000lere

Tabi tutuyor. Elektronik eşyaları peşin aldım ben. Tabak çanak çok tutuyor. 3500 tuttu benim çeyiz setim. Keşke ona bilezik alıp kenara koysaydım.....

Msiafir yemek takımı çatal kaşık tencere bunlardan oluşan çeyiz setleri var ya ondan aldım. Ama tavsiye etmiyorum. Alacaksanız bile uygun alın.
ne kadar tutmuştu?
taksidin ne kadar?
mecburiyetten giriliyor ki böyle taksitlere.
ama öderken çok zor işte.
uzadıkca uzuyor

Her turlu milyarlar tutuyor canim ya . Konu sahibi ben degilim ama misafir gunluk yemek takim catal kasik tencere seti mutfak elektronigi elektrik supurgesi utu ivir zivirlar

Elektrik süpürgesi zaten zaruride. tabak çanak kullanacağımız kadar almamız lazım. ben zaten kullanmayacagım şeyi almam kalabalık sevmiyorum :bicak:

Kendimiz için de, misafir için de aynı tabakları kullanırım. Kimse benden ve ailemden önemli değil. :KK45:

Gelen kimse de su ana kadar ayıplamadı. Bardaklarım da hep ikea dan, kocamanlar... Doyuncaya içiyoruz.

Masaörtüsü kullanmam, renkli servis altlarım var.

Günlük tabaklarımı ikea' dan aldım, bardak çanağı da. Annem kristal takım verdi çeyiz olarak, misafir takımımı da Karaca' dan indirimden aldım 1250 ' den 500'e düşmüştü. Tencereler de öyle pahalı değil zaten fazla mıtfak eşyası hiç sevmem. O kadar para dökülmez günah.

Günlük tabaklarımı ikea' dan aldım, bardak çanağı da. Annem kristal takım verdi çeyiz olarak, misafir takımımı da Karaca' dan indirimden aldım 1250 ' den 500'e düşmüştü. Tencereler de öyle pahalı değil zaten fazla mıtfak eşyası hiç sevmem. O kadar para dökülmez günah.
Ne iyi yapmışsınız.... Şimdiki aklım olsa bende öyle yapardım

Burdan yeni gelinlere sesleniyorum. Çok pahalı çeyiz seti almayın. Ya da taksidi çok yaptırmayın. Milyarlar döküyoruz tabak çanaklara. Hiç gerek yok. Taksidi uzun süreli yaptırmayın. Ben yaptım siz yapmayın. Öde öde bitmiyor. Eşim artık dedi ki düğünden sonra toplu öderim. :KK43: çünkü her ay bunun taksidi diye diye sıkıldık haliyle. Tavsiye de bulunmak istedim kızlar
bunlar peşin alınmalıydı ya da evşenmeden once eşinin haberi olmadan odenmeliydi.kız tarafına ait seyler.ya da çalışıyorsan kendin ödemeliydin

ben evlenirken schafer yemek takimi aldim.
yıl 2014 de evlendik o zaman aldik biz. borcu 15 ay taksit yaptık 2015 ekimde çok şükür bitti.. her ay 160 ödedik.
kullaniyoruz yinede.. daha güzellerde var. peşin alsan daha iyi
taksit faize biniyo gerçekten ya.
çalışın parayi birikin öle alin bence. o zaman kafa çok rahat olur..:)

Dert değil ama nasıl olsa taşınır. Ben de tavsiye vereyim.

Kampanyaları takip edin, bahar aylarında bir sürü indirim ya da hediye çeki kampanyası olur. Kaçırmayın...

Benim tek parça ceyizim yoktu. Haziran ayında evlendim, mayıs ayında kampanya yakalayıp her şeyi aldık. Hediye çeki kampanyasıydı, harcadığınız para kadar hediye çeki veriyordu. Yemek ve çatal bıçak takımı aldım geri kalan tencere tavadan kahve fincanına, tuzluktan ekmek kutusuna kadar bütün mutfak gereclerini hediye çeki ile aldım. Kredi kartına da 12 taksit yaptırdım ödendi gitti.

Back