Aminnn :)haklısınız çok çok sağolun kızlar
Allah hepinize mutlulukla kullanmayı nasip etsin
yani ben henüz bir bütçe ayırmadım. babama bağlı yani kesenin ağzını ne kadar açarsaAminnn :)
Senin bütcen ne kadar acaba canım? Hep merak etmişimdir herkesin farklı ya hani karşılaştırma yapiyorum bazen etrafimdakilerle tahmini ayıracağın bütcen nedir
yani ben henüz bir bütçe ayırmadım. babama bağlı yani kesenin ağzını ne kadar açarsa
canım söylenen miktarlar gözünü hiç korkutmasın, işin içine girince bir şekilde hallediliyor hepsi
ayyy hadi inşallah ya.hiçbir şeyim olmadığını düşününce o kadar şey almak gerçekten gözümü korkutuyorçok fazla alınacak şey var ve çoğunluk yıllarca biriktirmiş ..
Benim bir tane bardağım bile yoktu, 5 ay önce bir başladım, nerdeyse bitmek üzere. Birde herkes bu kadar detaylı hazırlamıyor, evlendikten sonra alanda çok. Kendini bunaltmadan aldığın kadarını alırsın, gerisini de eşinle birlikte yavaş yavaş alabilirsiniz. Temel ihtiyaç olanlar alınsın yeterli, yani bakma hepimiz heves ettiğimiz için alıyoruz ama aslında aldıklarımızın çoğu da olmazsa olmaz değil. Önemli olan mutlu huzurlu olalım, bu hazırlık evresinde sinirleri yıpratmayalım
çok haklısınız sancılı bi dönem en mutlu günlerimizi zehir etmenin alemi yok.
ama anlattıklarınız içime su serpti cidden teşekkür ederim
aslında her şey paraya bakıyor bence. paran olursa her şeyi bir hafta da bile alırsın