Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
joey bencede önce elektrikli eşyalarını ve nevresim takımı falan onları al... daha sonra o küçükleri yani ıvır zıvırlar varya onları züccaciye ürünleri satan hatta şu 1milyoncular varya ordan alabilirsin ben öyle düşünüyorum açıkçası.Para biriktirip hepsini o şekilde almayı....
evet canım öyle yapmayı düşünüyorum bende. az kaldı bu tost ve süpürgeyi de alsam şimdilik tamamım. ıvır zıvırı da öyle gördükçe almak gerek aslında, sona kalınca hepsi birikiyor, ufak ufak paraları da birikip dağ oluyor akannehir
evet canım öyle yapmayı düşünüyorum bende. az kaldı bu tost ve süpürgeyi de alsam şimdilik tamamım. ıvır zıvırı da öyle gördükçe almak gerek aslında, sona kalınca hepsi birikiyor, ufak ufak paraları da birikip dağ oluyor akannehir
oncelıkle herkese Allah saglıkla kullandırsın aldıklarını sonrada sunu soylıyım o ıvır zıvır dedıklerımız dunya para tutuyor kızların yaptıgı masraf az gıbı gorunuyor ama aslında cok ben evlıyım 6 ay oldu daha cok yenı yardımcı olabılecegım bır konu olursada kendımce yardıma hazırım cunku ben bıraz sıkıntı cektım ev kurarken