çeyiz için yemek takımı

tarzına bayıldım yalnız çok benzer zevklerimiz, ama günlük içinde bence sade bir takım daha iyi olur makinede yıkanınca bozulmasa bile bir süre sonra sıkılırsın belki bilemedim ben 2 takımıda sade ama şık almak istiyorum o yüzden beyaz renk tercih ederim sanırım
çok çok teşekkürler valla daha emin değilim zaten karar vermedim bakıyorum öğlen avm'de bir işim var gidip yakından da göreceğim hatta 🙏

kızlarr ben karacadan aldım. çok ani oldu ahaha😅 avmye gittim oradada görünce tam içime sindi aldım geldim valla. karaca fine pearl extra nish modeliyle elegance bone aria modelini aldım merak eden arkadaşlar için 🙏
Canım hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden. Mağazada iyi oluyo kesinlikle görmek bende hobi gibi bi şey oldu zaten muhakkak avmye vs gidersem uğruyorum bi karacaya🤣

Canım hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden. Mağazada iyi oluyo kesinlikle görmek bende hobi gibi bi şey oldu zaten muhakkak avmye vs gidersem uğruyorum bi karacaya🤣
teşekkür ederim 🥰 kesinlikle katılıyorum iyiki birkaç modeli gözüme kestirmişim çok model var hepsi birbirinden güzel insanın kafası karışıyo resmen

hic anlamam misafir takimini. en guzelini al her gün kullan misafir kadar değerli degil mi kocanla basbasa yedigin yemekler?

Bendede var extra nish modeli güle güle kullanın. Ben severek kullanıyorum favorim resmen sofralarımda. O kadar zamandır kullanmama rağmen ne bi soyulma ne de bi çatlama yaşadım çok memnunum

Bendede var extra nish modeli güle güle kullanın. Ben severek kullanıyorum favorim resmen sofralarımda. O kadar zamandır kullanmama rağmen ne bi soyulma ne de bi çatlama yaşadım çok memnunum
aa çok iyimiş :)) gerçekten çok beğenerek aldım bende en içime sinen bir model oldu kaliteside iyi duruyor

X