- 10 Mart 2012
- 424
- 204
- Konu Sahibi Periliperi
teşekkür ederimGörünce baktımda bence Extra Nish ve Aria birlikte güzel olur gibi. Çkb setlerinizle de uyar renk olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimGörünce baktımda bence Extra Nish ve Aria birlikte güzel olur gibi. Çkb setlerinizle de uyar renk olarak.
çok çok teşekkürler valla daha emin değilim zaten karar vermedim bakıyorum öğlen avm'de bir işim var gidip yakından da göreceğim hattatarzına bayıldım yalnız çok benzer zevklerimiz, ama günlük içinde bence sade bir takım daha iyi olur makinede yıkanınca bozulmasa bile bir süre sonra sıkılırsın belki bilemedim ben 2 takımıda sade ama şık almak istiyorum o yüzden beyaz renk tercih ederim sanırım
Elegance'ın fiyatı ne kadar uygunmuş, ihtiyacım yok alasım geldiCanım hayırlı olsun öncelikle. Ben alırken 2 tane takım almıştım karacadan hem günlük hem misafir için. Misafir için Karaca Stream Bone Geo 59 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca Günlük için Karaca Elegance Bone Floda 53 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı Gold Karaca bu ikisini önerebilirim
Canım hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden. Mağazada iyi oluyo kesinlikle görmek bende hobi gibi bi şey oldu zaten muhakkak avmye vs gidersem uğruyorum bi karacayakızlarr ben karacadan aldım. çok ani oldu ahaha avmye gittim oradada görünce tam içime sindi aldım geldim valla. karaca fine pearl extra nish modeliyle elegance bone aria modelini aldım merak eden arkadaşlar için
teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum iyiki birkaç modeli gözüme kestirmişim çok model var hepsi birbirinden güzel insanın kafası karışıyo resmenCanım hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden. Mağazada iyi oluyo kesinlikle görmek bende hobi gibi bi şey oldu zaten muhakkak avmye vs gidersem uğruyorum bi karacaya
Al bendende o kadar. Memnun kaldın mı peki takımdan kalitesi vs nasıl ?teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum iyiki birkaç modeli gözüme kestirmişim çok model var hepsi birbirinden güzel insanın kafası karışıyo resmen
ona da baktım mağazadayken çok güzeldi bu arada ama ben misafir için buna benzer alınca (extra nish) günlük takımda az renk olsun dedim elegance bone aria modelini aldımElegance'ın fiyatı ne kadar uygunmuş, ihtiyacım yok alasım geldi
çok içime sindi cidden. kesinlikle beğendim uzun kullanımdada iyi olacağını düşünüyorum kullanıp memnun olan arkadaşlar vardı zaten umarım bende memnun kalırımAl bendende o kadar. Memnun kaldın mı peki takımdan kalitesi vs nasıl ?
tabii ki öyle çevremiz geniş ve sosyal bir çiftiz ( evlenincede öyle olur umarım:) hem bize hem özel günler için aldım aslındahic anlamam misafir takimini. en guzelini al her gün kullan misafir kadar değerli degil mi kocanla basbasa yedigin yemekler?
çok teşekkürler, alırsanız şimdiden güle güle kullanın sizdeGüle güle kullan şimdiden bence çok güzel modeller seçmişsin bayıldım gerçekten belli bu modellere bakıcam kesinlikle
aa çok iyimiş :)) gerçekten çok beğenerek aldım bende en içime sinen bir model oldu kaliteside iyi duruyorBendede var extra nish modeli güle güle kullanın. Ben severek kullanıyorum favorim resmen sofralarımda. O kadar zamandır kullanmama rağmen ne bi soyulma ne de bi çatlama yaşadım çok memnunum
umarım uzun süre keyifle kullanırım ya çok teşekkürler :)Süper tercih yapmışsın bayıldım aldıklarına hayırlı olsun
Hahaha cidden baya düşmüş fiyatı ihtiyacın varsa öneririm çok şık bir takımElegance'ın fiyatı ne kadar uygunmuş, ihtiyacım yok alasım geldi
muhakkak bakın başka güzel modellerde vardıArayıştaydım valla yemek takımlarında bayıldım bu modellere bende aklıma yazdım çook beğendim