• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyiz icin yemek takimi onerisi

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.177
78
34
Kizlar yemek takimindan memnun olan var mi bulasik makinesinde soyulanlar oluyomus, bir de kac parca olmali

a101 e falan kütahya porselenin geliyor.beyaz olanları tamamla takım yap bence:) bi ton para verme derim.12 kişik olacak şekilde tamamlarsın.ayrica lazim olanları alirsin.en azindan gereksiz bi parçası da olmamış olur.

a101 e falan kütahya porselenin geliyor.beyaz olanları tamamla takım yap bence:) bi ton para verme derim.12 kişik olacak şekilde tamamlarsın.ayrica lazim olanları alirsin.en azindan gereksiz bi parçası da olmamış olur.
Aslinda benim begendigim bi takim var aryildiz da ama 6bin tl idi sanirim o yüzden vazgectim. Buna benzer bi takim olabilir ama bazi markalarin bulasik makinesinde soyuluyomus desenleri. Hangi marka acaba bunlar
Birde kare yemek takimi kullaniyo musun makineye dizerken sorun oluyor mu

Begendigim takim buydu

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-29-17-07-08.webp
    Screenshot_2017-11-29-17-07-08.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 367
Aslinda benim begendigim bi takim var aryildiz da ama 6bin tl idi sanirim o yüzden vazgectim. Buna benzer bi takim olabilir ama bazi markalarin bulasik makinesinde soyuluyomus desenleri. Hangi marka acaba bunlar
Birde kare yemek takimi kullaniyo musun makineye dizerken sorun oluyor mu

Begendigim takim buydu
bence güzel bi takim ama.benimki yuvarlak.kare takim makineye dizerken sorun olurdan ziyade hoşlanmadiğim için tercih etmemiştim.ayrica bende karacadan almiştim 1000 tl ye ama şu an çok pişmanım o kadar para verdiğime:) siz 6 bin diyosunuz off yani gereksiz.

bence güzel bi takim ama.benimki yuvarlak.kare takim makineye dizerken sorun olurdan ziyade hoşlanmadiğim için tercih etmemiştim.ayrica bende karacadan almiştim 1000 tl ye ama şu an çok pişmanım o kadar para verdiğime:) siz 6 bin diyosunuz off yani gereksiz.
Evet cok begendim ama cok pahali :( buna benzeyen bir şey ariyorum. 1000tl iyi degil mi ki yemek takimi icin? Daha ucuzu olmaz heralde

Evet cok begendim ama cok pahali :KK43: buna benzeyen bir şey ariyorum. 1000tl iyi degil mi ki yemek takimi icin? Daha ucuzu olmaz heralde
yani iyi de dedigim gibi kütahya porselen güral porselen falanda tamamlayıp yapabilirken daha uyguna,ne gerek var o kadarına diye dedim.

Butcen elveriyosa ben takim olarak alman gerektigini dusunuyorum, sonucta bu ozel gunler icin surekli yikanmicak, toplama takim gunluk kullanim icin yapabilirsin, ama bence onada gerek yok cok uygun gunluk takimlar var bernardoda filan.. misafirlik tskimlar icin set alacaksan 1000 tl baya uygun buarada, soyulmalar er yada gec olacaktir, heryeri gezip eline aldikca hem porselen kalitesini hemde ustundeki baskilari anliyor insan, bazilari elinle kaziyinca bile cikiyo sasirip kaliyosun.. ama cidden bu isler butce meselesi, yoksa cokta kasmamak lazim dunyanin sonu degil

Back
X