Kiracılar eşya kullanmıuormu ? Misafiri gelmiyormu ? Bu da yeni çıktı ben kiracıyım şunu almam ben kiracıyım bunu almam , alınması gereken şeyler kiracı olunca niye eksiliyor bnu anlamıyorum :) Sen bence bırak beyaz eşyayı mutfaktan başla anca biter zaten sandık eşyası var daha , beyaz eşya kolay o en son işbence 2 yemek takımına hiç gerek yok, ben 1 takım alcam. bir de kiracı olcam, hiç ugrasamam onca şeyle. önce en gerekli oldugunu düşündüğün şeylerin listesni yap, ona uy. ben yaptm liste.
Canım benim topiğimi gördün mü bilmiyorum ama orada gördüklerini çok kısa bir sürede aldım.Öyle kampanyalar oluyor ki çok uyguna alıyoruz çoğu şeyi.Bence ıvır zıvırlardan başla kampanyaları takip et çok uyguna hemde kaliteli şeyler alırsın.
ayy çok teşekkürler arkadaşlar..
sevgirl saol canım bakayım buna.
ben başta beyaz eşya taksitine gireyim dedim ama sizinkilere bir baktım off off yemek takımları, nevresimler, havlular.. sanırım öyle ıvır zıvırları alsam daha iyi olacak.. kahvaltı takımıyla başlayabilirm mesela. marka vs öneriniz var mı? kimisi bazı markaların rengi solabilir gibi yazmış. bim'e de bakarım. nevresimleri english home'dan mı alıyorsunuz öyle okudum? hem panikledim hem heyecan yaptım şuançalışıyorum canım.
duygucum
gördüm canım seninkiler çok hoş güle güle kullan
kampanyalar hangi sitelerde oluyor nerden takip etmeliyim acaba
Rica ederim canım, bu arada firsatmagazasi.comfirsatmagazasi.com bu siteyi öneriririm tencere çkb takımlarında güzel indirimler yapıyor
ben iki kez alışveriş yaptım (hisar tencere takımı & çatal b. takımı) ertesi günü ürünlerim geldi..
ve gerçekten uyguna aldım keza burada bende buradan öğrendim bu siteyi alışveriş yapan çok arkadaş var
birde MAURER AVM - Nevresim Takmlar, Uyku Seti, Yatak rtleri, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Gen Nevresim Takmlar, Bornoz Takmlar, Battaniye, Ta, Sarev, Cotton Box, zdilek, U.S. Polo, Elart, ssimo bu sitede tekstil ürünleri için göz atabileceğin bir site..
teşekkürler canım bu siteleri bakıcam hemenn..
Teşekkür ederim canım.Ben aldıklarının çoğunu netten aldım.Alışveriş yaptığım siteler de markafoni,limango,trendyol,altıncı cadde,westwing,fırsat magazası gibi siteler.
Ben ıvır zıvırları al dedim belki bir yandan da para biriktirebilirsin diye düşündüm ama büyük eşyalardan başlarsan sadece onları ödeyebilirsin artı bir şey alamazsın.Bence biz ne desek boş önemli olan senin hangisini alırsan daha rahat hareket edebileceğin.Bence hangilerinden başlaman gerektigine kendin karar vermelisin.
Bu arada kredi çekip taksitlendirme yapacagınıza eşyaları toplu 1-2 yerden alarak taksitlendirseniz daha iyi olmaz mı?Kredi faizleri yüksek ,boşuna faiz ödememiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?