- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
merhaba hanımlar. kısmetse seneye yaza evlenmeyi düşünüyoruz ama benim bir iğnem bile yok. bir kaç haftadır sizin aldıklarınıza çeyizlerinize bakıp duruyorum. ama sonunda konu açmaya karar verdim.. erkek arkadaşımın ailevi problemleri var, yüklü bir borcu var şuan onu ödüyor. benim de az bir borcum var ama ekim gibi bitirecem inş. nisan-mayısa kadar elimden geldiğince bir şeyler almak istiyorum çünkü ben para biriktiremem. anca alayım dursun dedim. mayıstan sonra da kredi çekip düğün eşya ne gerekiyorsa alacaz. benim ailemin de durumu iyi değil.
şimdi ben nerden başlamalıyım? nerden ne marka? ne mutfak gereçleri, ne beyaz eşya hiç bilmem :2: yemek takımı al diyor arkadaşım, hem günlük hem misafirlik diyor :18: zaten evliliğimizin ilk bir kaç yılı borç ödemekle geçecek. evlenene kadar ben ne almalıyım kızlar? fikirlerinizi bekliyorum.. ben de alayım da burda resimleri sizlerle paylaşayım istedim birden bir heyecan geldi ama işte kafam karışık :26:
şimdi ben nerden başlamalıyım? nerden ne marka? ne mutfak gereçleri, ne beyaz eşya hiç bilmem :2: yemek takımı al diyor arkadaşım, hem günlük hem misafirlik diyor :18: zaten evliliğimizin ilk bir kaç yılı borç ödemekle geçecek. evlenene kadar ben ne almalıyım kızlar? fikirlerinizi bekliyorum.. ben de alayım da burda resimleri sizlerle paylaşayım istedim birden bir heyecan geldi ama işte kafam karışık :26: