• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için uyku seti ve 6lı gecelik takımı gerekli mi sizce arkadaşlar?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?

gecelik zevke göre değişir ama bir tane düzgün/şık uyku seti şart gibi geliyor bana
hele ki evlendikten sonra eve yatılı ağır misafir olarak gelecek anne/kayınvalide ihtimaline karşı.
yeni ev daha eşyalarıyla tam oturmadığı için dolgun gösteriyor misafir odasını.

Olmasi gerekiyor diye alip bos seylerle doldurma evini​
Hem oyle seyler kalmadi bile abiyeli yatak ortusu falan zevke gore degisir asil seyler varken onlari asla kullanmam ben
Masrafin coktur zaten, gereksiz yani
Bu arada mutluluklar:nazar:

gecelik zevke göre değişir ama bir tane düzgün/şık uyku seti şart gibi geliyor bana
hele ki evlendikten sonra eve yatılı ağır misafir olarak gelecek anne/kayınvalide ihtimaline karşı.
yeni ev daha eşyalarıyla tam oturmadığı için dolgun gösteriyor misafir odasını.
uyku seti değil ama yatak örtüsü alacağım ama öle abiye tarzı olanlarından değil olmaz mı öyle

Gereksiz onun yerine kullanılabilecek şeyler alın. Abiye örtüler ne ayrıca inciği boncuğu danteli oramıza buramıza batıyor.
Saten 6lı takımda da belki geceliği giyersiniz de pijaması buz pistindeymişçesine kaydırıyor, en azından beni. Hemen kırışıyor, ütülemek ayrındert bir yere assam kayıyor, katlasam iz oluyor off toz bezi yapsam toz bile almıyor düşün o kadar gereksiz

Hem oyle seyler kalmadi bile abiyeli yatak ortusu falan zevke gore degisir asil seyler varken onlari asla kullanmam ben
teşekkürler fransz dantelli pike takmları var öyle bişey düşünüyorm uyku setleride eskide kaldı gibime geliyor bilmiyorm tabi

Uyku seti kesinlikle almalısınız. Ayrıca 6'lı takımı erkek tarafı nişan alış verişine çıktığınızda bohçaya koymak için alır ;)
Siz sadece sabahlık ve gecelik alabilirsiniz.

yatak örtüsü fransız dantelli çok güzel pike takmları var öyle bişey almayı düşünüyorum uyku setide eskide kaldı gibime geliyor bilmiyorum tabi

mrb arkadaşlar çeyizime gereksiz şeyler almak istemiyorum sizce çeyize uyku seti ve 6lı gecelik takımı gereklimi bana kullanlmaz gibi geliyor birde şu abiye yatak örtüleri?

Uyku seti derken allı pullu boncuklu bir şeyse gereksiz bence, ne bileyim ben olsam kullanmazdım.. ama rhat, günlük kullanıma uygun bir şey alınmalı bence, gerekir.
6lı gecelik takımı derken fantezi olarak mı? öyleyse bilemicem ama şu saten uzun gecelikle sabahlıklar oluyor ya bana çok rahat geliyor yaa bekarım ama evde birkaç tane var giyiyorum öyle uyuyorum çok rahat geliyor bana, bence alabilirsiniz

Uyku seti kesinlikle almalısınız. Ayrıca 6'lı takımı erkek tarafı nişan alış verişine çıktığınızda bohçaya koymak için alır ;)
kullanışlı değil gibime geliyor yanlışmı düşünüyorum 6lı gecelik setinide sırf alınsın die aldrmak istemiyorum onun fiyatına kullanabileceiğim şık pijama takmları gecelik takımları aldırırım diye düşündüm ama?

Uyku seti derken allı pullu boncuklu bir şeyse gereksiz bence, ne bileyim ben olsam kullanmazdım.. ama rahat, günlük kullanıma uygun bir şey alınmalı bence, gerekir.
6lı gecelik takımı derken fantezi olarak mı? öyleyse bilemicem ama şu saten uzun gecelikle sabahlıklar oluyor ya bana çok rahat geliyor yaa bekarım ama evde birkaç tane var giyiyorum öyle uyuyorum çok rahat geliyor bana, bence alabilirsiniz

kullanışlı değil gibime geliyor yanlışmı düşünüyorum 6lı gecelik setinide sırf alınsın die aldrmak istemiyorum onun fiyatına kullanabileceiğim şık pijama takmları gecelik takımları aldırırım diye düşündüm ama?
Gereksiz onun yerine kullanılabilecek şeyler alın. Abiye örtüler ne ayrıca inciği boncuğu danteli oramıza buramıza batıyor.
Saten 6lı takımda da belki geceliği giyersiniz de pijaması buz pistindeymişçesine kaydırıyor, en azından beni. Hemen kırışıyor, ütülemek ayrındert bir yere assam kayıyor, katlasam iz oluyor off toz bezi yapsam toz bile almıyor düşün o kadar gereksiz
bende öyle düşünüyorum 6lı yerine kullanabileceğim birşy almayı düşünüyorum...kullanabileceğimiz şeyler almak daha mantıklı geliyor

Yok canım tabii ki abiye olması şart değil kendi zevkine göre nasıl istersen öyle al. Benim demek istediğim anne/kayınvalide yeni eve gelince özenip illaki böyle çeyizden falan yeni bir şeyler görmek istiyorlar. İnsanların kafasında yeni gelin evi = yeni allı pullu eşya denklemi var :) Ben ilk misafirlerimi kapıdan yolcu ettikten sonra o uyku setini de yıkayıp kaldırdım bir daha da yüzüne bakmadım.
uyku seti değil ama yatak örtüsü alacağım ama öle abiye tarzı olanlarından değil olmaz mı öyle

Saten gecelik, pijama, babydol vs çok gereksiz. Benimkiler baza bekliyor. Yazın giysen pişersin, kışın giysen donarsın. Çok nadir pijama altını giyiniyorum o da sabah şort gibi olmuş oluyor. Gereksiz bence ama giyinebilenler vardır. Kışın giyindiğim şık penye pijamalarım var bikaç takım, yazın da yine penye gecelik ya da şortlu takım kullanıyorum.

Uyku seti, günlük kullanabileceğin bir şey almalısın. Yatak örtüsü, dantelli pike falan tuhaf geliyor bana. Hiç sevemedim öyle şeyleri ama zevk meselesi tabiki. Ben yine kışın yatak örtüsü olarak tek renk peluş battaniye, yazın da pike takımının pikesini kullanıyorum. Zaten çalışan bir bayansan sabah o yatağı kapatamayacaksın bile. Uğraştırıcı şeyler olmaması lazım. Sırf misafir gelince kullanacaksan da o kadar para vermeye değmez bence.

Saten gecelik, pijama, babydol vs çok gereksiz. Benimkiler baza bekliyor. Yazın giysen pişersin, kışın giysen donarsın. Çok nadir pijama altını giyiniyorum o da sabah şort gibi olmuş oluyor. Gereksiz bence ama giyinebilenler vardır. Kışın giyindiğim şık penye pijamalarım var bikaç takım, yazın da yine penye gecelik ya da şortlu takım kullanıyorum.

Uyku seti, günlük kullanabileceğin bir şey almalısın. Yatak örtüsü, dantelli pike falan tuhaf geliyor bana. Hiç sevemedim öyle şeyleri ama zevk meselesi tabiki. Ben yine kışın yatak örtüsü olarak tek renk peluş battaniye, yazın da pike takımının pikesini kullanıyorum. Zaten çalışan bir bayansan sabah o yatağı kapatamayacaksın bile. Uğraştırıcı şeyler olmaması lazım. Sırf misafir gelince kullanacaksan da o kadar para vermeye değmez bence.
saten gecelik belki ama o 6lı bohçaya alınan gerçek gereksiz geliyor uyku setinde halen kararsızm ama yatak örtüsü kullanırım gibime geeliyor abartı olmaması kaydyla bakalm

geceliği hiiiç tavsiye etmiyorum.. ben evlenirken 260 liraya aldık ama 1 kere giymedim.. çünkü saten ve çok rahatsız.. yapışıp kalıyor elektrikleniyor.. yatak örtüsüne keza dünya para verdim az önce kaldırdım hurçlayıp.. çünkü zamanla pratik şeyler istiyorsunuz.. zaten dünya ev işi oluyor birde yatak üzerine örtü sermek işkence geliyor.. güzel bir pike al.. yada english home dan güzel ince yatak örütleri var o tarz bişeyler al.. geceliğide uyku setinide bence alma..inan pişman olmazssın almadığın için

Alırsa gecelik takımını kaynana filan bohçaya alsın ,sen alma boşuna ,zaten yazın giysen pişiriyor .kışın giysen üşütüyor ,lüzumsuz bişey kim icat etmişse artık,uyku seti sana kalmış onun yerine çarşaf nevresim takımı ayrı alırsın ,yorganı ayrı alırsın ,uyku setinden eskiden yatak fırfırı filan çıkardı ,yine öylemi bilmem ama o da gayet gereksiz bi ayrıntı ,yatak örtümü tıkacak yer bulamıyorum ,oldukça kaba ,zorla aldırılan ve 10 yılda taş çatlasın 5 kez serdiğim bişey ,dünya para ve o da lüzumsuz ,sen hepsinin sade ve kullanışlı olanlarından alabilirsin ,english home veya madame coco ya git ordan al bence ,harika şeyler var.home sweet home da güzel.

geceliği hiiiç tavsiye etmiyorum.. ben evlenirken 260 liraya aldık ama 1 kere giymedim.. çünkü saten ve çok rahatsız.. yapışıp kalıyor elektrikleniyor.. yatak örtüsüne keza dünya para verdim az önce kaldırdım hurçlayıp.. çünkü zamanla pratik şeyler istiyorsunuz.. zaten dünya ev işi oluyor birde yatak üzerine örtü sermek işkence geliyor.. güzel bir pike al.. yada english home dan güzel ince yatak örütleri var o tarz bişeyler al.. geceliğide uyku setinide bence alma..inan pişman olmazssın almadığın için
sanırım bu mesejlardn snra kesin olarak karar verdim almamaya ama tabi onun yerine 260liralık kullanabileceğim şık gecelik pijama takımları aldıracağım:) yatak örtülerinide dediğiniz gibi english home tarzı yerlerden kullanışlı birşey istiyorum

saten gecelik bencede çok gereksiz 7 senede 3 kez anca giyindim

yatak örtümü eltime verdim

pike takımları var çok güzel onlarda al
hem şık hem üstüne örtebiliyorsun

mutluluklar

Back