Çeyiz için ufak tefek ne alınabilir?

Ben ilk çay bardağı almıştım a101den 😛 herrrrkes bir şey dedi kimseyi dinlemedim kafama göre aldım mutlıyum ihtiyaca göre alırsın sonra.Kimseyi dinleme ama az al şimdiki mutfağımda mutfak büyük ama dolap az mesela çıldırıyorum. Yağdanlık kullanmam kare sürahilerin yarım olanları var onlardan aldım sürekli yıkamak kolay oluyor. Bardak takımım yok kafama göre alıyorum bardağım bittikçe. Bievden kahvaltı takımı almıştım tüm parçaları inanılmaz mantıklı ona bayılıyorum.

Bence düğün ve aday yoksa paranı sakla. Hem daha az yer işgal eder, hemde evleneceğinde o zamanın modasını alırsın.
Mesela en basit çay bardağının bile son 10 senede sayısız modeli çıktı.

Birkac sene önce bende senin gibi ufak ufak ceyize başlayım demistim. Ozamanlar muffin desenleri, baykuşlar modaydı ve hersey pembeydi.
Şimdi iyiki pembiş ceyiz almamışım diye sükrediyorum 😄

Ben çeyiz almak yerine parayı biriktiriyorum. Annem yüzde 70e varan indirimlere denk geldiginde cam silme bezi gibi şeyler almıştı. Tek ceyizim onlar şimdilik. Birikimim baya çogaldi ama 😄

Bak buna da çok katılıyorum.
Asla asla dandik alma ingiliş hom filan nevresimleri. Ranforce alacaksan da iyi marka al. Karaca düşmanıyım ben de.
Ben Taç'tan memnun kaldım en çok. Pamuk saten hem doku olarak keyifli hem de ütülemesi kolay.
Daha 8 ayda tüylenen English Home takımım var 🙄🙄🙄
Havlu da Linens, Özdilek, Karaca memnun olduklarım. Aynı şekilde English Home havlu konusunda da beni üzdü.

Şuan düğün aşaması tarzı şeyler yok ama ben ufaktan başlamak istiyorum ve ilk olarak aldığım şey tediden mısır kovası olmuştu.. Liste yapıp çok beğendiğim şeyleri indirim gördüğüm zaman almayı düşünüyorum ama neler alabilirim ufaktan fikir sunar mısınız? Bir de çok heveslendiğim için yapıyorum 😊 evlenirken herşeyim tamam olsun istiyorum düğüne yakın elektrikli aletleri alırım diye düşündüm ama ufak tefek listesinde neler olur bilmiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤
Ben çalışırken önce mutfak robotu aldım tabak takımı aldım toplu çatal bıçak takımı aldim baharatlık aldım cay takimi kısaca mutfak araç gereci daha sonra bornoz yorgan tencere tava böyle şeyleri almıştım daha kolay oluyo yavaş yavaş başlarken sonradan diğerlerini topluca aldım fazla bisey kalmamıştı

Ben çalışırken önce mutfak robotu aldım tabak takımı aldım toplu çatal bıçak takımı aldim baharatlık aldım cay takimi kısaca mutfak araç gereci daha sonra bornoz yorgan tencere tava böyle şeyleri almıştım daha kolay oluyo yavaş yavaş başlarken sonradan diğerlerini topluca aldım fazla bisey kalmamıştı
İki sene içerisinde biter mi böyle yavaştan alsam.. Almam kolaylık mı sağlar yoksa keşke almasaydım der miyim diye de düşünüyorum.. Elektrikli aletlere şimdilik hiç girmek istemiyorum çerezlik vs alsam diye düşündüm.. Liste yapsam iyi mi olur?

Mutfak esyalarını yavas tan alabılırsin, bornoz havlu banyo seti nevresim (kesinlikle lastıklı dıktır, hıc kaymıyor rahat edersjb)
Hepsinden kaç tane olmalı? Mesela nevresimden 2-3 yeterli mi olur? 😊 Ben mutfak elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum.. Çerezlikti, rendeydi, fincan takımıydı faln onları almayı düşünüyorum iyi mi olur?

Dekorasyon anlaminda hicbir sey alma. Ev dizdikten sonra alirsin. Hayalinde guzel olan dizince guzel olmuyor.
Dekorasyonlara hiç girmeyeceğim sadece nevresim battaniye vs almayı düşünüyorum ama neler alabilirim diye liste yapmayı düşünüyorum ki evlenirken herşeyim tam olsun geriye mutfak elektrikli aletleri falan kalır onları da o zaman alırım diye düşündüm.. Ivır zıvır olarak şimdi neler alabilirim? 😊

Canim google da hazır çeyiz listeleri var kendini yorma boşuna onları indirebilirsin.Ama beyaz eşya olarak vesteli kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk başta güzel çalışıyorlar ama sonradan hemen bozuluyolar.Yemek takımı çatal kaşık olarak ben karacayı beğeniyorum.Nevresim takımı bornoz vs. English home öneririm. Arceligin küçük ev aletleri güzel. Süpürge olarak philips maraton güzel. Tava tencere emsanin emaye serisini seviyorum kuzum🌸
Teşekkür ederim tam aradığım yorum 😍Nevresim takımı kaç tane alsam yeterli olur veya bornoz?

Asla ama asla ceyiz seti alma. Hafif orta defolu urunleri dolduruyorlar. Tek tek al. Bir markanin her konuda iyi olmasi mumkun degil zaten. Boyle dusun. Tek tek al. Benim fikrimce cay ve kahve makinesi cok gereksiz seyler. ben caydanlik cezve seviyorum. Ocakta olsun istiyorum.
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama evimde olsun isterim 😊 ayrıca sizinde yorumlarınıza bayıldım çok güzel yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim 😇

Çeyiz hesaplari var instada onlari takip et indirim paylasiyorlar. Oncelikle benim sana onerilerim olacak. Karacadan hicnir sey sokma evine. Tekstili guzelmis ama tencere tabak catal hicbir sey sokma. Beyaz eşyada vesteli tek geçerim. Hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de yerli mali. Tencerelerini korkmaz al. Catal kasikta nehir güzel. Tabak konusunda da tek tek satilan markalar var. Porland ikea gibi. Bunlardan tek tek satin al ki yarin bir gun bir tabak kirarsan takim bozuldu diye aglama aynisindan alirsin.eksilmez hiç.
Tabakları bende takım istemiyorum hatta aklımda vintage tabaklar alıp onları takımmış gibi kullanmak var 😊

Cok net renklerden (siyah beyaz gri gibi) klozet takimu banyo seti alabilirsin. Banyo seti dedigim çöp kovasi, firca sabunluk. Bir de kirli sepeti, ayni takimdan havlu sepeti alabilirsin.
Bunlar aklıma bile gelmemişti 😍😍 havluları dantelsiz alacağım kendinden desenli daha mı iyi olur?

Hepsinden kaç tane olmalı? Mesela nevresimden 2-3 yeterli mi olur? 😊 Ben mutfak elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum.. Çerezlikti, rendeydi, fincan takımıydı faln onları almayı düşünüyorum iyi mi olur?
Benım cok fazla nevresim takım var, kendım de almıstım ev hediyesı hayırlı olsun hediyesı de geldı 4 5 takım.. Ama İnan kullandığım hep kendı dıktırdıgım lastıklı olanlar kayma sorunu yokhıc, evet elwktrıklı aletler ıcın de ındırımlerı takıp et, yılbası anneler gunu kadınlar gunu sevgılıler gunu.. İşlevine bak sen, en cok zatnw mutfak para harcatıyor ıvır zıvır şeyler, kafan da Bı mutfak tarzı belırle, ona gore ufak ufak bahsettıgın hosuna gıden seylerı alabılırsin.. Allah kolaylıklar versin cnm. ❤️Aldıkca mutlu olcaksın

Bence yatak odası için nevresim takımı pike seti battaniye,bornoz takimi yorgan ve yastikdan başlayabilirsin ben öyle yapmıştim.Simdiyi bilmem ama nevresim takımlarımı english home dan almıştım 6 senedir kullanıyorum harika ötesi çok kaliteli cıktı. Tabi pamukku günlük modelleri şık olan pamuk setini evlenemeye yakin alırsın. Yorgan yazdıklarımı linens den kampanyalı aldım güzeldi bornozu yine linensten aldık bambu ama memnun kalmadım bence bornoza en iyisi özdilek. Mutfak eşyası yemek takımı tencere kahvaltı seti en son alacağın ürünler olsun çünkü gerçekten modası geçiyor ben önceden almıştım evim serildiginde sanki eski gelmişti gözüme onun yerine parasını köy derim. Bide ağır yer kaplayan ürünler evlenince alır direk mağazadan eve götürmek mantıklı. Havlu alabilirsin ben yine english home aldım.Elektronik eşyayı da ben önden almıştım philips den aşırı memnunum ütü elektrik süpürgesi vs ama önceden alınca garantisi bitiyor sonraya bırakmak mantıklı. Birde modası ve kalitesi değişmeyen korkmazin çelik tencere setleri .

X