Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

amin tüm bekarlara cnm

Son düzenleme:
burdaki listenin çıktısını aldım, sonra da yavaş yavaş listedekileri almaya ve listede alınanların üstünü çizmeye başladım... sonra da tahmin edin noldu... bu benim için hobi olmaya başladı ve alışveriş çılgınlığım geri döndü... kurtarın beni yaw PPP

katremcim liste bu okuyana kadar şaşı oldum valla:1shok::1shok::1shok:

katremcim liste bu okuyana kadar şaşı oldum valla:1shok::1shok::1shok:

bu listedeki nihale, yumurta fırçası gibi şeyleri görenler hep aynı tepkiyi verdiler... koptular :roflol:

ama listenin büyük bir kısmını tamamladım ıvır zıvır olanlar kaldı... yine de listeyi her görenin kopması ile benim savunmaya geçmem bir oluyor... ama niye öyle diyosun hepsi ihtiyaç, hemen bitcek diye değil de alınması unutulmasın diye vs vs vs :enbuyukkk:

bu arada ben bu listeye ecza dolabını da ekledim... özellikle bu kısım çok komiklerine gidiyo niyeyse... ecza dolabı çok önemli ama ya...

aaa başka eklediklerim de var hemen aklıma gelenleri yazıyım. bu listede rende de yok.. bir de kova çamaşır sepeti gibi şeyler yok

aslında liste kabarık gözüküyor.örneğin, çay kaşığı falan yazmışlar, zaten takım halinde alınıyor; çorba kasesi demiş, o da yemek takımının içinde... buna benzer çok detay var. evet alacağımız daha çok çeyizler var ama bu listede biraz abartı söz konusu...

anacım bunlar ne yaa bazıları fazlalık lükse kaçmayalım malum kriz var alan var alamayan var lmaz: gözüm korktu yahu gercekte aslında güzel bir ev ama herşey paraya bakar :bbo: allah herkese kolaylık versinn :)

listeyi görünce eyvah dedim.. yok bizim dugun 2 yıl daha uzar :gitme: eyvah eyvah .. allahsabır versin nişanlımamafoldumben

liste gözünüzü korkutmasın zaten çoğu küçük ya da topluca alınan şeyler zaten
tek tek yazınca gazla görünüyor.
alın o listeyş kendinizde ekleyin eksikleri
sonra yavaş yavaş alın
göreceksiniz nasıl azalıyor liste
hem de azaldıkça seviniyor insan:)

Payreks tencere takımı

ne ki bu?? fisfisfis

senin ki de payreks değil korkmaz tencere oluversin kaydirigubbakcemile3 çok incik cincik şey yazılmış eminim yarısı da vardır çeyizinizde. Şey bir de bu listede deterjan, silme bezi, tel, sünger de yok onları da yazın bunlarsız olmaz kaydirigubbakcemile3

benim listemi de böyle ayrıntılı yazsam bi farkı olmaz.çatal bıçak takımı dedin mi tamam ordaki en az 12 madde buna dahil zaten ve bunun gibi şeyler.şunu da göz ardı etmemek lazım yapanın ellerine sağlık.eksikleri görmemizde fayda var:)

meraba kızlar bende listeyi gözden geçirdim ama büyütmeyin bence büyük olan şeyleri taksitle alın küçük olan şeyleride elinizde para geçince mesela cebinizde 50 lr varsa 10 lrsını gidin kendinize bişiy alın ben öyle yapıyorum yada kenara atın 500 lr evliliğe yakın gidin hepsi biter bu arada porselen caydanlıkta kullanışsız bence gecen arkadaşıma gittim ocaktan alıyım dedim çaydanlığı elim yanıd elbezi ile aldım evinizide tabaklarla doldurmayın aldımı porsele takımı ve günlük yemek takımının içinde coğuda var zaten

kızlar
daha önce bahsetmişimdir
güvenlir bi site var
çoklu alım mantığıyla indirimi sağlıyor
mesela 50 kişi toplandığında en ucuz fiyata alınıyor
bu sitede özdilek ranforce nevresimler 49 lira şuan
ilgilenen lursa bakabilir
üst sınırdan fazla kişi almış
yani şuan alım yapsanız kesin olarak 49 liraya geliyor ürün

:: Firsatciyiz.com ::

ürünlerden biri bu
ilgilenen baksın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…