Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

annem yılladır ( işe gırdıgımden berı) çeyızıne basla kızım şimdiden derdi bende aman anne zamanı gelınce alırım derdım..henuz evlılık tam net değil ufukda var gıbıde yok gıbıde ama ben sımdıden bu lısteyı çıkarıp ufakdan almaya baslasam anca olur sanırım :) bu ne kadar sey yaa:) bugun hemen başlıyorum bişiler almaya..annemı bıle dınlememıstım kızlar ama sayenızde artık benımde çeyızım olusmaya baslıycak :)

bn bunların içinde gereksiz bir sürü şey gördüm illa da olması gerekıyor dıye birşy yok..mesela mangal , viski şarap bardakları, mutfak tartısı, elektrikli bıçak, radyo, gazetelik, likor bardakları, dekoratf mumlar, video kamera ....bir çoğu evlendikten sonra da oluşturlubilir.örnek... ilk yardım çantası ecza dolabı gibi...evlenicek çiftler bazen küçücük şeylerin hesabını yaparken bu kadar ayrıntı fazla bence...

bunları tamamlamayı beklersek evlenemeden yuvayı kuralım derken ölüp gideriz mazallah:):):)
ama yinede emeğne sağlık eksiklerimizi göriyoruz sayende

Ya arkadaşlar hangisiyle başladınız almaya

Nevresimlerden mi başlasam mutfak eşyalarına mı

yoksa elime ne gelirse mi alayım aptal oldum

Kampanyaları mı beklesem ben ne yapsam,nereden başlasam

canım ben yemek takımımı çatal bıcak gunluk catal bıcak tencere setlerını kahvaltı takımını aldım..sımdı nevresım olayına geçiyorum..genelde bu sıra oluyor

borcam almayın diyo herkes
ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyomuş

canım ben yemek takımımı çatal bıcak gunluk catal bıcak tencere setlerını kahvaltı takımını aldım..sımdı nevresım olayına geçiyorum..genelde bu sıra oluyor

bende nevresim takımı falan aldım 1 tane yavaş yavaş alacam yemek takımı çatal kaşık takımı tencere takımı falan kampanyalı aldım birde günlük çatal kaşık takımı aldım o dertten kurtuldum

valla hatta o kadar çok geliyomuş ki gelenlerin bir kısmını başkalarına hediye götürüyomuş millet
:)

ayy evet çanak tabak getiriyolarya sinir oluyo insan bide beğenmediklerin oluyoÇok üzgünüm çoookbende borcam almayı düşünüyodum ama şimdilik almıyayım en iyisi

canım biyerden başlıcan kesinde

ilk nevresimden başla ufak ufak sonra mutfak eşyalarına geç ilk önce en çok gerekli olanları al tabii sonra devamı gelir...

benim düğünüm yaza inşallah, şimdiden ufak ufak başladık almaya.
ben önce nevresimlerimi aldım üç tane nevresim oldu birini days in colours tan diğer ikisini taç tan aldım. uyku setimde taç. bi de tefalden ütümü aldım bu ay mali açıdan dipteyim yani :))) ama böyle böyle altından kalkacağız galiba

canım biyerden başlıcan kesinde

ilk nevresimden başla ufak ufak sonra mutfak eşyalarına geç ilk önce en çok gerekli olanları al tabii sonra devamı gelir...

ben de heryerde o kadar guzel seyler goruyorum ki... ben de gercekten karar veremiyorum ne alcagimaa...

ama gecenlerde esse'den kahvalti takimi aldimm... bi de Tac'tan cok guzel bi nevresim takimi aldimmm :))) hayirli ugurlu olsun bana insallah...

allah hepimize hayirlisi ile daha cok versin de alalim istedigimiz seyleri... Hayirlisi ile alalim, hayirlisi ile kullanalim:) opuyorumnanaktan

hayirli ugurlu olsun insallah :)

ben de nevresim takimi aldim... cok begendim gercekten... en kucuk bi parca bile insani cok mutlu ediyo ama:) zemuszemus

ben de icerdeyim gercekten bu ay yaa... maas aldim ama nevresim takimi ve kahvalti takimini kredi karti ile odedim... :) borclandik ama hayirli isler icin aliyoruz... kaydirigubbakcemile2

tabak çanaktan ziyade nevresim takımı getir mesela :)
ne bileyim, terlik getir :)

ayyy bizz evlenemicezz galiba.Nişanlıma sölimde beni kaçırsnnn ... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…