Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

saol lepicim...ilgilenicem.peki hiç internetten alışveriş yaptınmı...ben korkuyorum açıkçası gelmez yada çok geç gelir diye

O baştakı lısteyı gordugumde,korktum panık oldum :bbo: o nedır yahu.Almakla ıhtıyaclar bıtmıyor bu bır gercek,zamanla yavas yavas almazsanız sonrasında emınım cok buyuk sıkıntı olur.Bırazda kararsızlık varsa para atmalı bır koseye,çalısıyorsanız tabıkı.Ama tabak tencere kanepe ıle mutluluk olmaz buda baska bır gercekzemuszemus

zuzucum şimdi gördümyazını canım ya:KK43:
evet fırsatçıyızdan alışveriş yaptık
ve geldi
sorun olmuyor hiç korkmanı gerektirecek bi site değil
hatta giderek büyüyen müşteri memnuniyeti yüksek bi site burası
aynı şekilde yakalaınyakalaın.com uda öneririm

zuzucum şimdi gördümyazını canım ya:KK43:
evet fırsatçıyızdan alışveriş yaptık
ve geldi
sorun olmuyor hiç korkmanı gerektirecek bi site değil
hatta giderek büyüyen müşteri memnuniyeti yüksek bi site burası
aynı şekilde yakalaınyakalaın.com uda öneririm

saol lepicim baktım sitelere çok güzel fırsatlar var ,bundan sonra sürekli takip edicem ..

kızlar limangoda kapıda odeme varmı

hayır yok cnm sadece kredi kartıyla oluyo. ama sana bi tavsiyede bulunayım nevresim takımları falan çok da ucuza gelmiyo. evtekstilibul.com daha uygun bu konuda. yani bence sen de ikisini kıyasla farkı göreceksinguclubacismile

süperrrrrr bi liste bi okadarda cok alinacak sey :)))
ama buradan bakarak alacaklarimi alabilirim:) ben alsamda yurtdisinda yasadigim icin türkiyeye nasil götürücem nasil yapcam bilmiyorum...türkiyeye gelin gidenler nasil yaptilar varsa cok merak ediyorummmmmmmm

arabayla izine gidiyormusunuz ? eger arabayla gidiyorsaniz,bagajinizda büyükse o zaman olur..
ama yok ucakla diyosanda, buradan kirilmayacak seyler alip.. valiz yerine degilde
paket bölümüne verebilirsin.. biz öyle yapiyoruz.. ama yinede burdan oraya tasimak sacma tabi:-)
cünkü türkiyede envai cesit ceyizlikler var.. gelde dayan :-))

Son düzenleme:
mrb ben nişanda almadım düğünde alıcam ..tabi kişisne we adatene göre deişir ama zaten düğünde alıncagı için iki damatlığa gerek yok...

canım bizim adetimizde nişanda damada sadece yüzük alınır. takım elbise ise düğünde alınır.
bu arada annemin bana bugüne kadar çeyizlik bişey almadıgını düşünürsek ben bu listeyi tamamlayana kadar ayaklarım çarşı pazar dolaşmaktan mahvolacağa benziyor :KK52: :18:

ben inşallah nisan ayında sözlenecem. henüz babamın haberi yok tabi verirmi vermezmi oda belli değil:KK43:

yüzüğü oyüzden kendim alacam. babama yük olmak istemiyorum. şimdiden biriktiriyorum parayı ama henüz 40tl.m var. acaba bu erkeklere alınan yüzükler aşağı yukarı ne kadardır?

bide nişan tepsisi alacam çok şık birşey. 17tl. tepsi güzel hazırlanmamış olunca laf oluyor:KK43: oyüzden nezamandır aklımda şu tepsi işi. alınca resmini çekerim ama inşallah resmini yükleyebilirim siteye

eminecim eğer erkek arkadaşın altın takmak istemezse ( benimki istememişti ) gümüş alırsın o da 25 tl falan..
ama altın olacaksa 300 tl civarıydı benim alyansımın erkek olanı..

eminecim eğer erkek arkadaşın altın takmak istemezse ( benimki istememişti ) gümüş alırsın o da 25 tl falan..
ama altın olacaksa 300 tl civarıydı benim alyansımın erkek olanı..

teşekkkür ederim canım. nisan ayına kadar baya bi para biriktirmem lazım:18:

X