Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

bu harika bi liste olmus çok ii ihtiyacları secip yeni bi liste yapabiliriz süper

nisan yüzüklerinde uygunuda var ama en azi 200 tldir canim
nisan tepsisine cokmu bakiyolar, benimki normal bi tepsiydi ama sonradan cok
üzülmüstüm özenmedigime.. icine sinen birseyler al o nedenle..kolay gelsin

nisan yüzüklerinde uygunuda var ama en azi 200 tldir canim
nisan tepsisine cokmu bakiyolar, benimki normal bi tepsiydi ama sonradan cok
üzülmüstüm özenmedigime.. icine sinen birseyler al o nedenle..kolay gelsin

teşekkürler canım. hele bi babam evet desin yüzük filan o kısımlar kolay:26:
gözlerimi açıp kapasam ve zaman çabuk geçsede bi baksamö yüzüğü nasıl alacam derdine düşsem

Bitirmek üzere olduğum ama bana kafayı yedirtmek üzere olan liste :84:

Ben de şu an çeyiz hazırlığı yapıyorum. Daha 1 senem var ama burdaki listeyi görünce iyiki var daha vaktim diyorum yoksa nasıl yetişirdi bu kadar şey bilemiyorum. Ne çok alınacak şey var yaa evlenmek zor iş valla :)) Ben de yavaş yavaş almaya başladım bi şeyler ama tabi daha çook eksik var inşallah tamamlanıcak zamanla. Allah herkesin yardımcısı olsun

valla cnm en iisini yaparsın ben şimdi yapıorum sıkıştım baya hem maddi hem maneviiiçok zormuş yaaa önceden çok zevkli heyecanlı bişey olcak sanıodum ama içine girince öle diilmiş çoooook stresli ne kadar erken başlarsanız o kadar iii bencee

Valla canım daha bir senem var felan deme bence :)) Ben de öyle diyordum bak 7 aya yakın bir süre kaldı zaman inanılmaz çabuk geçiyor :2: bir de taksitler üst üste bindi mi her istediğini alamıyorsun. İmkanın oldukça peşin almaya çalış

Evet haklısınız kızlar zaman çok çabuk geçiyo o yüzden bir an önce hazırlıklara başlamak lazım.Gerçekten stresli bir şey. bir de çok ıncık cıncık var ufak tefek şeyler ayy nasıl onların hepsi tamamlancak cidden yaa mutlaka eksik ya da unutulan bi şeyler kalıyodur heralde. Neyse önemli olanları unutmayalım önce onları alalım da diğerleri sonra da hallolunur bi şekilde.

arkadaşlar bende çeyiz hazırlığı içersindeym :) benim de 1 senem var daha ama indirimli ürünler gördükçe alıp atıorum kenara.o kadar çok alınıcak şey war ki son aylarda hepsini tamamlamak mümkün diil..annem sonra alırız modeller değişio dıordu hep ama fiyatları araştrnca bu düşüncelerden vazgeçti :) benim de tavsiyem daha zaman var diyip ertelemeyın kızlar sonra çok zorlanırsınız indirimleri takip edin derim.english home da her ay bi üründe %25 indirim oluor linens inde her ay kampanyalı urunleri oluor. ve ay sonlarında boyner %50 tt net indirimi yapıor bazen nevresimler çok uygun fiyata gelıor.takip etmek lazım..herkesin çeyizine bereket diliorum :)

kesinlikle katılıyorum.taksitle alsanz bile uzun vade olmasın derim..

Merhaba,

Bende çeyiz hazırlığına başladım
Sınırlı vakit var ve benim hiç bişeyim yok henüz
Yemek takımı ve çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum bu hafta uygun fiyata buldum
Şimdiye kadar philips katı meyve sıkacağı aldım ama onu kullanıyorum şuan kaldırmadım
Taç tan bornoz takımı aldım indirimle 150tl ye 
Az önce de sarev den battaniye sipariş ettim 65 tl ye kargoyla 70tl
Merakla bekliyorum nasıl bişey gelicek bakalım

canım battaniyeyinerden sıparıs ettın acaba ogrenebılır mıyım

benim daha 2 senem var çeyizimi o zamana kadar hazırlamayı pek düsünmüyorum. cünkü her gecen gün yeni modeller cıkıyor. evim kesinleştiginde zevkime göre tamamlamayı düsünüyorum. ama anneannemin hazrladıgı bi sandıgımda var :) bu haziranda da nişanım olucak simdilik bohça telaşı var.

o zaman kenara para biriktirmeni tavsiye ediyorum, çünkü öyle 1000 2000 le olmuyor 15000 den fazla gidiyor valla

kızlar kafam bi dünya yardım edin bana:2: bu hisarın çeyiz setleri acaba hisarın normal ürünleri gibi kaliteli midir? ayy ne yapacağımı şaşırdım yaa.. alıp pişman olmak da istemiyorum.. linkini ekliyorum bakabilir misiniz??
Hisar - Sofra Sanatı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…