Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

kız tarafının neleri alması gerekiyor eşya olarak? mutfak eşyalarından ve yatak odasından başka?

evin eksiği hiç bitmiyor ki anam...alıyorsun yine bir ihtiyaç yine bir ihtiyaç.......ayrıca size bir tavsiye, bana demişlerdi ama ben anneme dinletemedim......herşeyi alıpta kenara koymayın...evlenirken ya da evlenince ihtiyaçlarınızı zevkinize göre alın...sonra pişman oluyor insan..........

Bence de siemens. Kısmetse bütün beyaz eşyalarımı siemens alıcam. Bana annemden ve yengemden baskı vardı arçelik de arçelik die inadına iyi olduğunu bildiğim için yaz başında gri siemens çamaşır makinasını gittim aldım, makina eve geldiğinde annemin marka karşısındaki şaşkınlığı süperdi :)

Bu arada ilk sayfada ki uzuuuuuuuuunnnn listeyi yeni farkettim benimde bilgisayar masamın düz kısmına yapıştırılmış buna benzer 2 adet liste mevcut. Ama ne yalan söyliyeyim bu kadar ayrıntılı değil :dilcikar:

bende bi siteden çeyiz listesinin çıktısının aldım tablo halinde. aldıklarının yaındaki kutuyu işaretliyosun.
ama tabi çok gereksiz ayrıntılarıda koymuşlar.
işe yarıyo gerçekten. ne almışım ne almamışım unutuyorum bazen. listeme bakıyorum oluyo bitiyo.

selam kızlar ,bende 2009 yazı büyük ihtimal temmuz 25te evlenicem.doğru dürüst daha ortada eşya falanda yok..beyaz eşya konusunda oldukça kararsızım.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...

evet beyaz eşyadan konuşalım ne marka tavsiye ediyosunuz bayanlar?

PARDON DİKKAT ETMEMİŞİM HERHALDE.TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADAkaydirigubbakcemile5

Yanlış anladın beni heralde ben uyarı anlamında söylemedim, buradaki arkadaşların genel görüşü bu yönde demek istedim. Pardon falan yazınca üzüldüm yavs yerimseniben

Enteresan Elif'e az önce yazdığım cevap sabah 11:30 da yazılmış gibi görünüyor. Sanırım ben bir haftalık izinden sonra bugün çok yoruldum, yanlış görüyorum. Neyse ben gidip dinleneyim :roflol:

Evet bende bunu duymuştum beyaz eşya konusunda sımens almamı tavsiye eden arkadaşlarım oldu...

Hemen söylemek isterim.birçok kişi bosch buzdolaplarından memnun değil.önermiyorlar.ama diğer ürünleri iyiymiş.ben de arçelik karar vermiştim en son.hatta gittim baktım.ama burda siemens de tavsiye ediliyor falan diye duyunca yine kararsız kaldım

Bence ilk sayfadaki listeler çok faydalı, insanın düğün telaşından gözü bişiyi kolay kolay görmez, ama elinin altında böle bi liste varsa önce en gereklilerinden olmazsa olmazlardan başlar, arada önemli bişi atladımmı die listeyi tekrar gözden geçiririz.daha sonra yavaş yavaş ev hayatı rayına oturmaya başladığı zaman da diğer dekoratif ayrıntılara sıra gelir. zaten bütün listeyi almaya imkan yok ama unuttuğumuz önemli bi ayrıntı olabilir, bakıp da hatırlayabileceğimiz birşeyler olabilir diye düşünüyorum. eğer bigün evlenmeye kalkarsam kesinlikle bu listeden faydalanıcam şakkıdı

eeee kolay degil evlenmek tabii liste olunca göze çok gözüküyor ama hepside maalesef gerekli şeyler olmazsa olmazlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…