Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

canım ben de hisarın setini aldım eve geldi
tabi evlenince kullanıcam da
internetten araştırdığım kadarı ile şikayeti olan da çok fazla yok
ayrıca estetik olarak da çok şık duruyo
özellikle teflonları ve çay seti
bence fiyatı da çok uygun

set içeriği:

1-hisar mercury tencere takımı (4 tencere 1 tava)
2-hisar mercury çaydanlık takımı
3-hisar mercury teflon tencere takımı (4 tencere 1 tava)
4-hisar mercury cezve seti (3 cezve 1 askılık)
5-hisar 3'lü çelik sahan seti (kapaklı)
6-hisar 5lt ya da 6lt ay düdüklü tencere
7-89 parça hisar optima çatal, kaşık, bıçak takımı (beğendiniz model truva,ares veya piramit)
8-hisar ahşap boş sandık (çatal kaşık takımını koymak için)
9-hisar roma 13 prç. çay seti (1 tepsi, 6 adet çay tabak,6 adet çay kaşık)
10-hisar roma çay bardağı (6 adet)
bunların hepsi sadece 1.420 ytl.

katrem sen çok ucuza almışsın benim sorduğumda bu teflon set ,sahan seti,çay seti,çay bardağı yok üstelik bana 1690 ytl

son bir soru daha yemek takımı var mı setin içinde ?

Yok canım yemek takımı yok içinde
ben ümraniyeden hisar mağazasından aldım
çay setini kaçırma bak resmi bu ama çay bardaklarını bulamadım nette fisfisfis

402102eb7.jpg

teflon da bunun siyahııııı mavisi bi garip duruyo amaaaa siyahı gerçekten süper

ten101va8.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar size bi sorum war...
haziran sonunda nişanım olcak Allah kısmet ederse..
nişanda takı olayı nasıl oluyoo.. kız'a ve erkeğe ne takılıyoo.. bizim ailede daha kimse nişan yaşamadı, bilemiyorum nasıl oluyooo...:uhm:

OOOOOOOOOOOOOO BUNLARI ALMAYI BEKLERSEK EVDE KALIRIZ KESIN...İŞİMİZ VAR OZAMAN:roflol:

bende nişanlıyım seneye dugunum var ve elımde 4 sayfalık lıstem var ıvır zıvır cok al al bıtıremedım 5 aydır Allah evlenenlere ve ev kuranlara yardım etsın :)

GüzeLLer,
bende yaza nisanlaniyorum bi iki soru var kafamda...

Biricin nisan bohcasiyla ilgili... Halam dedi damadin ailesinede hediyeler koyman lazim icine diye,
kayinbabama sorun degilde kayinvalidem bide görümceme ne alabilirim? siz neler koydunuz.
Biraz modern insanlar, öyle klasik seyler koymak istemiyorum acikcasi, bana bu konuda yardimci olabilecek biri var mi?

Ikinciside söz mendili diye birsey duydum, o neyin nesi?

GüzeLLer,

Biricin nisan bohcasiyla ilgili... Halam dedi damadin ailesinede hediyeler koyman lazim icine diye,
kayinbabama sorun degilde kayinvalidem bide görümceme ne alabilirim? siz neler koydunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende nişanlıyım seneye dugunum var ve elımde 4 sayfalık lıstem var ıvır zıvır cok al al bıtıremedım 5 aydır Allah evlenenlere ve ev kuranlara yardım etsın :)

gullserr cim ben de aynı senin gibi nişanlıyım ve seneye düğünüm olacak inşallah. Aynen dediğin gibi elimde listelerle dolaşır oldum artık ve dağ gibi liste içerisinde resmen kayboluyorum. kafamçokkarıştı her gün aklıma yeni birşey geliyor ve listedeki maddeler uzadıkça uzuyor :) Gerçekten Allah evlenenlere yardım etsin...

gerçekten çok zor al al bitmiyor şubatta nışanlandım şubat ayından beri eşya alıyoruz ama bir türlü bitmiyor:)
ağustosta nikah var ama hala bitmedi alınacaklar gerçi detaylar kaldı azıcık ama kolay gelirdi gerçekten çok zor ve stresli (ama mutlu)günler yaşıyoruumm:)

GüzeLLer,

Biraz modern insanlar, öyle klasik seyler koymak istemiyorum acikcasi, bana bu konuda yardimci olabilecek biri var mi?

Umarım nişanın geçmemiştir yerimseniben

Biz de iki bohça olmuştu. Birisi damat tarafının bize getirdiği, diğeri de bizim karşı tarafa gönderdiğimiz.
İçlerinde anne, baba, ve evli veya bekar tüm kardeşlere alınan hediyeler vardı.

Genellikle erkeklere gömlek, bayanlara bluz & gömlek tarzında idi. yerimseniben

anneeeeeeeee ben evlenmicem::KK70::d

ama emegıne saglık eger ılerde param olursa aldıklarımı senın lıstenden tiklicem:KK70:

kızlar nevresim takımı,pike takımı ve yatak örütüsünde hangı markayı önerirsiniz ??pike takımını özdilekten aldım modelini begendiğim için ama diğerlerine karar veremedım
taç
özdilek
soley
ecobella
days ın color
hangisini önerirsiniz kullananlardan yardım bekliyorum lüften...

canım bosch marka fırın kullanıyorum 3 sene oldu hala tık demedi annemin evindede 7 senedir var bir kere bile servis bize uğramadı beyaz eşya birazda şans işi gibi arçelik bulaşık makinesi çamaşır ve fırınında menun kalmadık hiç 3 senede hepsini değiştirmek zorunda kaldık.bosch memnunuz sorunsuz çalışıyor

arçelik bence en kötü beyaz eşya markası... annem hiçbi ürününden memnun kalmadı... çevremdeki hiç kimsede memnun deil...beko, arçelik, vestel,ariston(ilk çıknaları hariç), profilo alınacak marka deil bence... onlara verilen paraya acıyorum... bikaç senelik ömürleri oluyor... sonra at gitsin... sürekli serwisle uraşmakta cabası...
yaptığım araştırmalar sonucunda en iyi beyaz eşyanın siemens olduğunu kanısına vardım... bütçem elverdiğince siemens almayı düşünüyorum... bu yaz kuzenim davlumbaz,ocak, fırın ve bulaşık mak 3000 küsür verdi...hepside grilerden ve ankastre... bence okdrda pahalı deil dierleriyle karşılaştırıldığında... açıkçası hak ediyor verilen parayı...
siemens olmazsa bosch düşünüyorum... zaten aynı kompresörü kullanıyorlar... parçalar aynı fabrikada üretiliyor... dikkat ederseniz benziyor birçok ürünüde ztn simense...
karar sizin ama paranızı çöpe atmayın derim...
beyaz eşya elektronik eşya biras şans işi tamam kabul ediorum ama genede bukdrmı şansızlık olur herkesmi dert yanar dier markalardan...:enbuyukkk:

kızlar nevresim takımı,pike takımı ve yatak örütüsünde hangı markayı önerirsiniz ??pike takımını özdilekten aldım modelini begendiğim için ama diğerlerine karar veremedım
taç
özdilek
soley
ecobella
days ın color
hangisini önerirsiniz kullananlardan yardım bekliyorum lüften...

canım ben daysincolourstan aldım çoğunu çünkü renkleri ve modelleri harika dokumasıda mükemmel... battal boy yapılmış hepsi çekme gibi riskide yok... kullananlar memnunmu bilemiyorum... taç alacaksan koyu renklerini tercih etme... kullananlardan aldığım duyumlar renkler hep soluyormuş... özellikle siyah gün geçtikçe grileşiyormuş... bende taç kullanıyorum hep bende de solmalar oldu ilk günki gibi deil... hoş hepsi eskir sanırım ama koyu renkleri ayrı bi kötü oluomuş.... birde yataştan aldım bakalım nolcak garantiliydi ona güvenerek pikeli newresim ve koton aldım... kullanınca görecez...

Kizlarrrrr, biz biteriz ama bu liste bitmezzzzz.....kafamçokkarıştı

Bence ilk basta olmasi sart olanlari alalim...ivir zivir sonrada alinir..! Hem insanin aklina günlük yeni seyler geliyor..hergünde yeni bir ürün üretiliyor ya...biri buna DURRRRR desinnnn...kaydirigubbakcemile3

ALLAH yardimcimiz olsun ve kesemizi bereketlendirsin..! :Saruboceq: Daha ne denir?? sırnaşık şey

kızlar ben hisarın optima serisinin çatal bıçak takımını aldım kullanan warmı, memnun musunuz?
korkmazın tencere setini, çay setini, çaydanlığını, teflon tencere setini, cezve takımını aldım bir de...sanırım iyidir...

X