Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

seven bacım çok heycanlısın gı bende zamanında böyleydim üstünden 1 sene geçti teeeeee. nese sorularına kendimce cvp verim conem 1.cvp ben çikolota tutmadım sadece kahve verdim sonra çay hazırlandı çay verdim sonra ise tatlı yenildi benim tatlım yanında dondurmada vardı.söz öncesinde gidilir alış veriş yapılır söz günü giyilmesi için bi takım aldım bide yüzük begendim bi ayakkabı bendim onları bi bohca halinde getirdi oglan evi giydim bohçanın içinde iç çamaşırı takım ayakkabı terlik havlu namazla vardı.2.cvp oglan evine biz bohça yapmadık sözde nişanda yaptık.3.cvp sa sözde sadece bana yüzük alındı oda oglan evi aldı biz almadık nişanda alyans aldık.oğlanın alyansı kız evine ait oluyo.nişandan evvel bohça yapar her iki tarafta getirilir nişandan bir gün önce verirlir.oglanın bohçasında takım elbise tıraş takımı iç çamaşırı kravat eşofman birde kazak almıştık. bana gelen bohçada yine bir takım bi buluz bide etek eşarp iki tane iç çamaşırı gecelik takımı namazla havlu makyaj seti parfüm seti konuluktu.

nişanda ise oglana sadece alyans takıldı oda beyaz altın aldık.

bana takılan set bir künye küpe 7 bilezik bir saat tek tş yüsük alyansla beraber sonra misafirlerin taktığı altınlar vardı o oglan evine ait. bu kadar yeterli heralde cnm evlenirsem ondanda bahsederim çokmu karışık oldu ne :1no2: hayırlı olsun conema.s.

canım çok tşk ederim bilgilerin için yalnız hala kafama takılan sorular var walla kusura bakma ama ben biraz ince düşünceliyim biz direk evde nişan yapalım diyorum yani söz yapıp tekrar nişana gerek yok o yüzden alyans alıp direk nişan görüntüsü vereceğim e bunun için bohça lazım erkek evine ama acaba ailesine de hediye koymak gerekirmi diye düşünüyorum çünkü onlar söz dedi biz ise sevgilim ile aramızda, nişan yaparız dedik yani farkedermi?
hadi bunuda cvplandır canım ya a.s.

ayni seyi bizde dusunuyoruz canim... ama cok mu oldu bittiye gelicek bu biraz kafama takilmiyo degil CADIARZU

hım aile arası hem söz hem nişan yapılcak anadıma göre o zaman canım sözden sonra siz ve kaynanangil bohça yaparlar ve sizde damat beye alyansını alıp takarsınız takım alınıyosa sizin oralarda takımıda alırsınız evde giyer damat bey sanada gerekli şeyleri takarlar die düşünüyorum madem nişan söz bir olacak giyicek bişi alınır mutlaka umarım yardımcı olmuşumdır

cnm söz nişan farketmez nişan havası takarsanız bişi olmas söz değilde nişan dersiniz olar biter sonra bohça yapılır ama söz ve nişanda giymek için mutlaka bişiler aldır conem

ewet canım yardımcı oldun tşk ederim çok saolun bu sana a.s. güzel kız
:1hug:

arkadaşlar yaza nişanım var..artık yavaş yavaş çeyiz almaya başladım.yatak odası için ecobella nın perde,yatak örtüsü,nevresim takımı,havlu takımı şeklinde evlilik seti sizce nasıl..yakından gördüm hoşuma gitti arkadaşım da almıştı memnun.siz ne dersiniz??fiyatı 850 ama o önemli değil..yeterki iyi olsun..:uhm:

Güzel olabilir. Ama daha erken değil mi?
Bende nişanlıyım ama onları en sona bırakmak istiyorum. Çok yeni şeyler çıkıyor.
Belki daha farklıları çıkar o zamana kadar. Bence diğer eksiklerini tamamla derim canım.

anlayamadım ben şimdi yaza nisanın var yatak odası takımı mı duzuyorsun. bıraz erken deil mı herhalde nısandan 1 ay sonra falan ewleneceksın tahmınımce:uhm::uhm: bence acele etme herseyın modası bı anda gecıyor

evet bu yüzden yavaş yavaş almaya karar verdim..gözümün ününde herşeyini son anda alan insanlar olunca daha temkinli oluyorsun..sonuçta 10 yıl sonra evlenmeyeceğim ki alt tarafı 1 yıl var..son zamana zaten alacak o kadar şey çıkıyor ki..anlamıyorsun bile..aklınız varsa 1 yıl öncesinden başlayın derim..

Bırak bir yılı 2 yıl öncesindende alınabilir.
Benim anlatmak istediğim asıl almak istediğin şeyin ne olduğu.
Yatak odası örtü ve perdeleri okadar çok çabuk yenilenebiliyorki.
Sonra keşke almasaydım deme diye...
EEE tabi herşey bitti de birtek bunlar kaldıysa bilemem tabi.
İyi günlerde kullanman dileğiylee

biraz erken ama fiyatıda sana uygun geldiyse kampamyalar var bunlar için olnları takip et derim taksitleri nişanına kadar biter çok beğendiysen al derim

ben de şimdiden başlamak istiyorum bazı şeyleri almaya, modeli geçsin geçmesin önemli olmayan bazı şeyler var mesela misafire nevresim takımı filan; 15- 20 ytl ye bu tarz şeyler buldum ama işte para ayıramıyorum senağlama kendim için alıcağım şeyleri zaten alamıyorum da senağlama

nie erkenmiş cnm bu tür şeyler yavaş avaş alınır valla ben çocukken annem almaya başlamıştı al bacım al

nie erkenmiş cnm bu tür şeyler yavaş avaş alınır valla ben çocukken annem almaya başlamıştı al bacım al

zilli seni bak annen bile erkenden kocaya gitceni anlamışş :Roflol::Roflol::Roflol:
valla bende erkenden aldımm herşeyim var moda bence insanın hoşuna giden şey modayı takip etmeye kalkarsak eğer her gün yenisini almamız gerekir çünkü vitrinler hergün yenileriyle değişiyor dediğim gibi önemli olan içine sinmiş ve beğenmiş olman bundan alaa modamı olura.s.a.s.

kız anam biliyo beni erkenden kocaya vereceni tabe alır :Roflol:

şunuda belirtiyim çok dogru söylemişin moda senin begendiğin şeydir a.s.

kızlar fikirleriniz için sağolun..bugün gidip yakından bakınca vuruldum güzelliğine ve aldım zaten taksitli fiyatı 1080 yaptı ee taksitleri de öde öde anca biter hem alıncak o kadar çok şey çıkacak ki o zaman bu kadar para vermek zoruna gider insanın ama şimdi hiç düşünmeden parasını aldım..ama çok güzel tavsiye ederim evlenecek arkadaşlara duyurulur..:sm_cool:sırnaşık şey

cnm ney ney aldın sayarmısın sakıncası yoksa 1080 tutmuş bende alıcam bazı şeyler :)

valla fsıtıklar eksikler bitmiyo...alın alın koyun bi kenara şuan parasını düşünmeden alırsınız ama nikah tarihi yaklaşınca herşeyin en ucuzunu aramak zorunda kalabilirsiniz....baba evindeyken alıp alıp ödeyin 12 gün sonra evlenicem ve eksik hala bitmiyo...ufak tefek mutlaka bişiler çıkıyo...nişandan hemen sonra yemek takımı, tencere vs mutfak banyo için bi alışveriş yaptım anca bitti taksitleri kafamçokkarıştı

en güzeli eksikleri annenizin mutfak banyosundan bi kağıda yazın gidin alın yavaş yavaş ödeyin..beyaz eşyanızı hele hemen alın :1shok:

en önemlisi de benim yapmadığım ve şimdi ceremesini çektiğim olayı gerçekleştirin...bi kenara mutlaka ya altın ya para bişiler sıkıştırın sonra emin olun çok lazım oluyo para olmadan bi halt yenmiyo..

hepinize mutluluklar dilerim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…