- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
arkadaşlar yakında sözleneceğim ama hiç bilgim yok aileminde pek bilgisi yok öle bi durum içinde olmadılar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sewinirim mesela,
isteme günü söz olacak 1-ilk önce çikolata sonra kahve ve sonramı börek çörek ikramı mı olur, fisfisfis 2- söz için erkek bohça falan gerekiyormu, (yoksa sadece nişandamı ) 3-alyanslar kime ait oluyor yani kısacası ne gibi hazırlık yapmamız lazım söz için kız tarafı olarak neler alınması lazım :asigim:
ayrıca nişanla söz törenini birleştirmek istesek onda ne gibi hazırlık olması lazım ewde olur sanırım nişan töreninişandan sonra erkek ewine bohça gitmesi gerek onu biliyorum (bohçada erkek tarafına ailesine hediye olmalımı onu bilmiyorum) ve ayrıca nişanla söz birleşince alyans kız tarafınamı ait oluyo? kafamçokkarıştı yaaa çok kafam karıştı lütfennn yardım edin işin içinden çıkayım lütfennnnnnnn
canım çok tşk ederim bilgilerin için yalnız hala kafama takılan sorular varwalla kusura bakma ama ben biraz ince düşünceliyim biz direk evde nişan yapalım diyorum yani söz yapıp tekrar nişana gerek yok o yüzden alyans alıp direk nişan görüntüsü vereceğim e bunun için bohça lazım erkek evine ama acaba ailesine de hediye koymak gerekirmi diye düşünüyorum çünkü onlar söz dedi biz ise sevgilim ile aramızda, nişan yaparız dedik yani farkedermi?
hadi bunuda cvplandır canım ya a.s.
arkadaşlar yaza nişanım var..artık yavaş yavaş çeyiz almaya başladım.yatak odası için ecobella nın perde,yatak örtüsü,nevresim takımı,havlu takımı şeklinde evlilik seti sizce nasıl..yakından gördüm hoşuma gitti arkadaşım da almıştı memnun.siz ne dersiniz??fiyatı 850 ama o önemli değil..yeterki iyi olsun..:uhm:
böyle şeyler az görünüyor ama çok önemli bence ve kısa sürede almaya kalkınca ağırlık yapabilir...içine sindiyse al arkadaşım...güzel günlerde kullanırsın inş...ben bile teker teker alıyorum bişeyler modayı takip etmem zevkime uyması önmli...herşey gönlnce olsn cnm...
evet bu yüzden yavaş yavaş almaya karar verdim..gözümün ününde herşeyini son anda alan insanlar olunca daha temkinli oluyorsun..sonuçta 10 yıl sonra evlenmeyeceğim ki alt tarafı 1 yıl var..son zamana zaten alacak o kadar şey çıkıyor ki..anlamıyorsun bile..aklınız varsa 1 yıl öncesinden başlayın derim..
nie erkenmiş cnm bu tür şeyler yavaş avaş alınır valla ben çocukken annem almaya başlamıştı al bacım al
zilli seni bak annen bile erkenden kocaya gitceni anlamışş :Roflol::Roflol::Roflol:
valla bende erkenden aldımm herşeyim var moda bence insanın hoşuna giden şey modayı takip etmeye kalkarsak eğer her gün yenisini almamız gerekir çünkü vitrinler hergün yenileriyle değişiyor dediğim gibi önemli olan içine sinmiş ve beğenmiş olman bundan alaa modamı olura.s.a.s.
kızlar fikirleriniz için sağolun..bugün gidip yakından bakınca vuruldum güzelliğine ve aldım zaten taksitli fiyatı 1080 yaptı ee taksitleri de öde öde anca biter hem alıncak o kadar çok şey çıkacak ki o zaman bu kadar para vermek zoruna gider insanın ama şimdi hiç düşünmeden parasını aldım..ama çok güzel tavsiye ederim evlenecek arkadaşlara duyurulur..:sm_cool:sırnaşık şey