Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

pekı kızlar nevresım takımı pike ve yatak örtüsünde hangi marka iyi özdilek,taç,linens days in clors hangisi iyi ?bı de bunlardan kaç çift almamız gerekır evlenırken misafir için falan?
beyaz eşyanın hepsini erkek tarafımı alır kızlar ben bişi bilmiyorum bu konuda kızlar ne alır erkekler ne alır,?

cnm sen daha çok liste yaparsın ama bitmez eksikler evlenince bir bir çıkıyolar kendileri sen hiç yorma kendini

Canım ben nevresimlerimi kendim için uniquart marka aldım saten olanlardan çok güzellera.sMisafir içinde taç diyorum başka bişey demem pamuklu nevresim misafir için iyi derim sen belirliyceksin sayısını sadece kendin için çok nevresim takımı al derim:dance:

saol cnm taç gerçekten güzel arkadaşım özdilek almıştı ilk yıkamada renk attı dedi çok şaşırdım ..

2 Senedir çeyiz hazırlıyorum hala eksikler var. Bohça alışverişini de tamamlamak üzereyim. %100 eksiksiz evleneneyim demeyin bence bazı eksiklikleri özellikle evlilik sonrasına bırakın. İnsan bu alışveriş işine çok alışıyor. Evlendikten sonra boşluğa düşmüş gibi olmayalım. Hem evi eşyayı görerek detayları tamamlamak daha zevkli olur diye düşünüyorum.

kızlarr slm bişey sormak istıyorum.sızce kahvaltı takımı ve yemek takımları porselen olmasımı daha ii yoksa seramıkmı daha ii olur.bı turlu karar veremedım.bu konuda fıkrı olan varmı acaba.:1no2:ben porselen alıcaktım ama seramığin daha kalıtelı olduunu soledıler bu seferde kafam karıstı.ay bazen dıyorum ıkısındednde alsam da koysammı ceyıze.fisfisfis

Bence porselen al hem daha sağlıklı hem daha şık bir görüntüsü var çok şık kahvaltı takımları var porselen olaraka.s

Bence porselen al hem daha sağlıklı hem daha şık bir görüntüsü var çok şık kahvaltı takımları var porselen olaraka.s

cnm bende oyle dusunmustum cok da guzel modeller var.gercı seramık modellerde cok guzel ama bılmıyom iştee dedıım gıbı kalıtede onemlı.saol yorumun için cnma.s.

Merhabalar kızlar haftaya sözüm olacak,ama hiçbi şey bilmiyorum,yani daha önce böyle söz törenlerine falan katılmadım,bana yardımcı olun nolurrr?
Bir de biz nişanı sonra yapıcaz,söz yüzüğü olarak ne takılıyor?Nasıl yüzük almamız lazım?O ince yüzükler var söz yüzüğü diye ama onlar da pek güzel gelmedi gözüme??????YARDIM edin....:bbo::bbo::bbo:
Teşekkürler kızlar...:teytey:

Kızlar soruma cevap verecek birisi yok mu?Söz yüzüğü hakkında önerileriniz yok mu?Bugün bakmaya gidicezzz yardım edin...:Roflol:

senağlama:1hug:benim de herşeyim tam ama evlenicek dürüst erkek yok ne yapalım kızlar bence bu daha büyük dert eşyaları parayla alırsın ama kocayı alamazsın allah herkese kolaylık versin şekerler

Kızlar soruma cevap verecek birisi yok mu?Söz yüzüğü hakkında önerileriniz yok mu?Bugün bakmaya gidicezzz yardım edin...:Roflol:

bizim adetlrde sözde düz alyans takılır nişanda sıralı taşlı yüzük hayırlısı olsun güzelim ömür boyu mutluluklar :teytey:

Canım düz alyans derken bu ince söz yüzüklerini mi diyorsun?
Zaten onlardan almaya karar verdim artık,nişanda alyans alıcam:dance:

a.s.o çok incelerden değil normal kalınlıkda çünkü taşlı yüzüğü günlük kullanamıyacağın için alyansını takarsın unutmadan düğünde tek taş takılır isterlerse kolyesi küpesi takım alınır tekrar mutluluklar canım

Canım düz alyans derken bu ince söz yüzüklerini mi diyorsun?
Zaten onlardan almaya karar verdim artık,nişanda alyans alıcam:dance:

beyaz altın mı alacaksın cnm.bence beyaz altında hos olur alyansta falan.soz yuzugunude beyaz alabılırsın.merak ettım bi sorım dedım:1rolleyes:

benim de 20 ekimde nişanım war aile kalabalık oldugundan salonda yapılacak kuaförden randevu almadım sac modelim aksesuarım her seyim belli o gun gidip sacımı yaptırıp cıkıcam ewde giyinicem.... nişanda özel muamele oluo mu kuaförde ?

sizce anlamasına imkan war mı 15 milyonluk saca 150 milyon vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…