Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

cnm ney ney aldın sayarmısın sakıncası yoksa 1080 tutmuş bende alıcam bazı şeyler :)

ecobella nın yatak örtüsü, nevresim takımı,pike seti,havlu takımı,tül ve kalın perdeleri hepsi tam takım 1080 ytl arkadaşım..ben bayıldım..almayı düşünüyorsan tavsiye ederim..

Bende Son 1 Yildir Sürekli çeyiz Tamamliyorum Ve Inanin Hala Bitmedi 2008 Yaza Kismetse Düğünüm Var Allah Herkese Yardim Etsin Ama Insanin Kendi Evine Bişeyler Almasi çok Güzellllllllll

KIZLAR NİŞAN DA VE SÖZDE BOHÇA HAZIRLANMASI ŞART MI?İKİ TARAF DA HAZIRLIYOR MU BOHÇADA NELER ROLUYOR?HANGİ AŞAMADA VERİLİYOR BOHÇA?

Kızlar küçük mutfak eşyalarında hangi markayı öneriyortsunuz?braun ve tefal arasında kaldım arçelık de kırmızı bi seri çıkarmış çok güzel duyuro ama arçeliğe güvenemiyorum hangisini önerirsiniz?
bu arada tefalde kampanya var 3 al 2 öde kampanyası var?

tefaldeki kampanya sadece tava tencere icin diye duydum her sey icin gecerli mi?

kızslarr..selam hepinize...benim düğünüm mayısta kısmet olursa...
hala bir sürü eksiğim var.bizde yatak odası ve mutfak eşyalarını kız tarafı alır bilmem sizde nasıl...
yatak örtümü home sweet home'dan aldım 348 ytl.
nevresim takımımı taç tan aldım.hatırlamıyorum ne kadar olduğunu...
düdüklü tenceremi tefalden aldım clipso 299 ytl(kampanyalıydı)
çatal bıçak takımımı jumbodan aldım çeyiz setiydi çay bardağı,çay tabağı,tepsi,cezve takımı,4 adet tencere takımı ve 12 kişilik yemek takımımı 1,700,00 ylt ye aldım.hafta sonuda koçtaş'a gidip ıvır zıvırları aldım
banyo takımı fırçalık falan.orda alırken hiç dikkat etmedim bir çöp kovasının fiyatı en fazla ne kadar olurki diye düşünerek.aman bişey alırken fiyatına bakın.fişe bir baktım çöp kovasının tanesi 70,00 ytl imiş ve ben salak gibi hem banyoya hem küçük tuvalete aldım yani iki çöp kovasına 140,00 ytl verdim.ona çöp atanı öldürürüm.camekanla kaplicam o çöp kovalarını :)))
günlük yemek takımı ve misafir için olan yemek takımımı hala alamadım çünkü çok zor beğeniyorum.iğneden ipliğe her şey lazım.ne zormuş ev kurmak yaklaşık 4,750 ytl harcamışım ve hala alınması gereken önemli eksiklerim var.düşünün işte.

düğün tarihini ne kadar önceden planladınız acaba?yani kaç ay önceden randevu almak lazım

kızlar ben ne nısanlı ne solu bırıyım ama sevgılım var 4 bucuk senelık evlılık ıstıyoruz ama onun aılesı bıraz daha zaman gecsın dıolar neyseeeeeeeeee ben acaba bazı seylerı almak ıcın acelemı ettım yanı daha ortada bısey yok ama ben;
yemek takımını
catal bıcak takımını
tencere takımını
duduklu
su takımı
gunluk yemek takımı
gunluk catal kasık bıcak setı
kahvaltı takımı
caydanlık
cezve setı
nescafe setı
suslu yatak ortusu
nevresım ortulerıııı
ekstrak ıvır zıvır

acaba cokmu acale ettım sızce

düğün tarihini ne kadar önceden planladınız acaba?yani kaç ay önceden randevu almak lazım

canım benim düğün 6şubatta şimdiden günü aldık yani 2 3ay önceden alınması gerekiyo ama eğer yaz düğünü yapıcaksan dahada erken al hem yer bulma açısından hemde hazırlık açısından daha iyi olur. mutluluklar

kızslarr..selam hepinize...benim düğünüm mayısta kısmet olursa...
hala bir sürü eksiğim var.bizde yatak odası ve mutfak eşyalarını kız tarafı alır bilmem sizde nasıl...
yatak örtümü home sweet home'dan aldım 348 ytl.
nevresim takımımı taç tan aldım.hatırlamıyorum ne kadar olduğunu...
düdüklü tenceremi tefalden aldım clipso 299 ytl(kampanyalıydı)
çatal bıçak takımımı jumbodan aldım çeyiz setiydi çay bardağı,çay tabağı,tepsi,cezve takımı,4 adet tencere takımı ve 12 kişilik yemek takımımı 1,700,00 ylt ye aldım.hafta sonuda koçtaş'a gidip ıvır zıvırları aldım
banyo takımı fırçalık falan.orda alırken hiç dikkat etmedim bir çöp kovasının fiyatı en fazla ne kadar olurki diye düşünerek.aman bişey alırken fiyatına bakın.fişe bir baktım çöp kovasının tanesi 70,00 ytl imiş ve ben salak gibi hem banyoya hem küçük tuvalete aldım yani iki çöp kovasına 140,00 ytl verdim.ona çöp atanı öldürürüm.camekanla kaplicam o çöp kovalarını :)))
günlük yemek takımı ve misafir için olan yemek takımımı hala alamadım çünkü çok zor beğeniyorum.iğneden ipliğe her şey lazım.ne zormuş ev kurmak yaklaşık 4,750 ytl harcamışım ve hala alınması gereken önemli eksiklerim var.düşünün işte.

AMAN YARABBİ NE YAPMIŞIN SEN YA CÖP KOVASI ALIRKEN CİDDİSİN DİMİ O KONUDA SAKA DİL YANİ AH AH AH EV KURMAK GORUNDUĞU KADAR KOLAY DEĞİLMİŞ BEN DE ANLADIM

kızlar ben ne nısanlı ne solu bırıyım ama sevgılım var 4 bucuk senelık evlılık ıstıyoruz ama onun aılesı bıraz daha zaman gecsın dıolar neyseeeeeeeeee ben acaba bazı seylerı almak ıcın acelemı ettım yanı daha ortada bısey yok ama ben;
yemek takımını
catal bıcak takımını
tencere takımını
duduklu
su takımı
gunluk yemek takımı
gunluk catal kasık bıcak setı
kahvaltı takımı
caydanlık
cezve setı
nescafe setı
suslu yatak ortusu
nevresım ortulerıııı
ekstrak ıvır zıvır

acaba cokmu acale ettım sızce

saydıklarının bir kısmını bende almıştım söz - nişan olduktan sonra tutuştum bikaç bişe daha aldım şimdi askerlik bitmesini bekliyorum hala alıyorum. al al bitmiyor zaten :1rolleyes:
çokta acele sayılmaz sırnaşık şey

sevgili cranky , düğün tarihinden kastın nikah tarihimi ,düğün yapacağın yer için mi randevu :)

benim düğünüm 2008 ekim de ve 1 ay önce düğün salonu ile sözleşme yaptık ,biraz çene ile % 50 indirim yaptırdık ,ayrıca istediğimiz tarihi alabilme şansımız oldu.nikah için acele etmiyorum çünkü düğün olacağı için nikah pek önemli değil benim için ...allah yardımcın olsun canım :)

sevgili cranky , düğün tarihinden kastın nikah tarihimi ,düğün yapacağın yer için mi randevu :)

benim düğünüm 2008 ekim de ve 1 ay önce düğün salonu ile sözleşme yaptık ,biraz çene ile % 50 indirim yaptırdık ,ayrıca istediğimiz tarihi alabilme şansımız oldu.nikah için acele etmiyorum çünkü düğün olacağı için nikah pek önemli değil benim için ...allah yardımcın olsun canım :)

Canım yer için olandan bahsediyorum.Bizimki ağustos eylül gibi olacak amabelli değil işte.Nişanlımın tayininin nereye çıktığı mayısta belli oluyor.Bende tırsıyorum açıkcası ya yer bulamazsam diye.Bu belirsizlik canımı sıkıyor..........:1no2:

kızlar annem ve komsularr sımdı seye basladı ben alıyorum ıste elıme para gecınce bıseyler kucukde olsa kadınlarda sen nıye alıosun hedıye getırmeye gelenler getırcek sen nıye alıon fılan dıolarrrr sızce ne yapmak lazım kı

bizde bunların cogu yok hala zamanla diye not koyalım bence yoksa kimse evlenemez ki

kızlar ben de eternity nin tencere setini almayı düşünüyorum..çok hoşuma gitti açıkçası..

slm cnm tam senın istediğin gibi bi nevresım görmüştüm özdilekte siyah çok begenmıştım bi bak istersenyerimseniben

Bu olaydan çok sıkıldım artık. Çok sitresli bir olaymış. Tek isteğim düğünün ertesi günü uyanmak. Herşey bir an önce son bulsun artık . Daha düğün tarihi bile belli olmadı Nisan 2008 olucak ama ortada bişe yok:KK43:

X