Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

bitane daha benim gibi biri aynen bacım benim düğünde o zaman olacak ama daha dügün günü felan koymaıdlar artık isyan edecegim vallabenneyaptımki

arkadaşlar oturma odası takımı alacağım. bitürlü seçemiyorum.. yaa çok pahalı hepsi... senağlama siz yardımcı olabilir misiniz??? nerden alayım ??? ve oturma odası ne renk iyi olur???

a.s.a.s.a.s.a.s.

bence seraydam al cok seker seyler var renk olarakda cıvıl cıvıl olsun

arkadaşım bunlar ne böyle bende nişanlıyım şimdiden gözüm korktu bunların hepsinin alınması şartmı bunlar zamanla alınır her gün yeni şeyler çıkıyo her iki tarafıda sıkmamak lazım

arkadaşım bellona veya kilimde bak ordada böyle spor ve cıvıl cıvıl renklervar bide bu tür şeyleri evine göre al doldurma öye herşeyi benden tavsiye mutluluklar dilerim canım

bide doğutaşa bak belki izmirde vardır parça şeklindede veriyolar bayağı bi uygunda fiyatları

bak uzulme ve strese gerek yok
bellı yerlerde kampanyalar var 1 oturma takımı alana yatak odası bedava faln yada oturma odası+yemek odası takımı 1.750 ytl gibi..nerde oturuyosun onu yaz sana yardımcı olayım ben

çok yazdım galiba açık renk alma çabuk kirleniyo çalışıyomusun bilmiyorum kiri götüren renkler al ileride çocuk olursa rahat kullanırsın pahalıya kaçma durumuna göre ve kullanacağın eşyalar al

acık renk bencede alma
bak acık renk alıcaksan kırık beyaz yada krem sec..bide en iyi oturma grupları bordo yada turkuaz olanlar ama ona gorede yemek odası takımıalmanlazım

bi kere kelebek mobılyadan,bellondan uzak dur pahalı onlar.sen doğtaşa bak,evkurlara bak,,tabı burdan yardım cı olamıyorum cunku oturdugun yerı semtı sehrı bılmıyorum henuz..bı yazsan yardım cı olacagım sana

izmir 'de yaşıyorum ben. bursa da olacak evimiz evlenince. sürekli netten ve mobilyacılara gidip araştırıyorum ama bitürlü bulamadım.. ya beğenmiyom ya da çok pahalı geliyo :-((

canım bende bursadayım bursada çok uygun mobilyalar var belki duymuşundur inegöl mobilyasını mobilyacılar çarşısını burdanda bakarsın sıma canını bulursun mutlaka güze bişey

kızlar yaza nişanım var annem nişan sepetine traş makinesi de koymak lazım dedi.Sizin bir öneriniz var mı hangi traş makineleri iyi?Fiyat önemli değil iyi bir şey oolsun yeter ki..

arkadaşım sana braun veya tefal al diyemem sen kendin sana uygun hangisi geliyorsa onu al derim ama bana sen hanginden aldın dersen evet benimde bütün küçük ev eşyalarım(firitöz,ekmek kız.mak,ütü,ketıl,rondo,tost mak,mikser,krep tavası,kek kalıbı,meyva sıkacağı makinası ) yani bunları hepsini tefalden aldım umarım hepsi iyi çıkar daha kullanmadım çünkü mutluluklar dilerim

izmir 'de yaşıyorum ben. bursa da olacak evimiz evlenince. sürekli netten ve mobilyacılara gidip araştırıyorum ama bitürlü bulamadım.. ya beğenmiyom ya da çok pahalı geliyo :-((

merhaba umuda yolculuk,

Bu yaz düğünüm olacak ve ben de salon/yemek odası takımlarımı yeni aldım...bütçeni bilmiyorum ama şu anda tepe home da güzel bir indirim var.biz indiriminden yaralandık ve hem zevkli hem de uzun ömürlü mobilyalara makul bir harcama yaptığımızı düşünüyoruz. hem izmir de hem bursa da var bayileri, bir bak istersen...ayrıca diğer arkadaşlar gibi ben de açık renk mobilya almanı önermem. zaten artık temizliği kolay olan kadife gibi döşemelikler çok moda ve kadife koyu renklerde daha gösterişli duran bir kumaş...bir bak istersen...sevgilerimle, kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…