Çeyiz Hazırlıkları..Kız Çeyizinde neler kesinlikle olmalı ?

kız ne çok şey yazmışın emeğine sağlık bunları sığdırmak için kocaman bir ev lazım bide uzun bir süre 6 ay sonra inşaallah nasipse düğünüm olucak ama ben çeyizimi bitirdim sayılır bizim alıcağımız mobilya halı perde felan:enbuyukkk:

kızlar yardım edin nereden başlayacağımı şaşırdım.okadar çok eksik varki çeyizimde..sonunda annemin ısrarlarına dayanamadım ve artık çeyizime bşyler almaya karar verdim.bugün bir battaniye aldım.çok şirin çift kişilik..şimdide yemek takımı alıcam.ama çok pahalılar ya..kızlar en iyi ve uygun yemek takımı hangi markadan alabilirim.bugün kütahya porselen sordum 500ytl dedi..şuan kampanyası olan yemek takımı markaları var mı acaba?hemen arkasından da kahvaltılık takımı almayı düşünüyorum..ya kızlar hangisinden başlıcam şaşırdım..neyi nerden almalıyım nerede daha uygun yardım edin noğlurrr :çok üzgünüm:a.s.

canım bende kasım bası alcam karacanın dugun paketı adında bır paket varrrrr 900 kusur ıcınde yemek takımı catal bıcak takımı kahvaltı takımı tencere takımı varrrrr 900 taksıt yapıolar cok begendım alcam ama ben paketın urunlerı deıscem yanı o tencere yerıne duduklu tencer alcaz oleda yapıolar su klıpsı olanlardan bız pesın alcaz adamla anlastık 750 mılyona tafsıye ederım

nişanlımısın cnm sen.. ay çok zor kız çeyizi ben nişanlıyım aralıkta düğünüm var o kadar çok eşya aldık ama yinede az bişey eksiğim var nişanlı değilsen eğer şimdiden bişeyler almaya başla bence almakla bitmiyor çünkü

ay cnm sende bendensinnn kı anammmmm al al bitmiyo şimdiden başla anca bitirirsin bizim burda ben bi porselen takımı aldım 200 milyona kütahyanın yan ürünü kütahyayıda 350 diyolar arada 150 milyon fark var yazzıkmı del ikiside yere düşse kırılacak demi ama.sana tavsiyem biryerle tanış fiyat araştırması yap ve en uygun bulgunu yerden al ben öyle yaptım 620 milyona ney ney aldım sayım:

yemek takımı
çatal bıçak seti
çay seti
düdüklü
baharatlık takımı
tava takımı
çaydanlık
iki tane gümüş mumluk
bir tane kristal şekerdenlik
bi kaçtane ufak eşyalar vardıda hatırlamıyom ama baya uyguna aldımı söylüyolar çünkü kaliteli aldım hepsini ve aldım yerde tanışıktım daha önceden.tanımadınmı baya kahalıyolar habarın ola

bende nişnlıyım karacanın kampanyalı olan takımını aldım 950 milyon falan bide çelik tencere seti var ondan aldım 800 milyon.ama daha çok şey var aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum sanki hiç bitmicek yaaaa düğün haziranda ama eksik çok.yatak odası banyo takımı ev aletleri ıvırı zıvırııı hiç bitmiyoo.Allah yardımcımız olsun.

Evet Allah yardımcımız olsun bende nişanlıyım ve 8 ay sonra evlenicem.Çok zaman var gibi görünüyor ama çok değil zaman çabuk geçiyor gerçi yarıladım ben yolu küçük ev aletlerini aldım nevresim takımları zaten bol bol aldım ama bitmedi daha al al bitmiyor ya nedir bu bir eve ne kadar çok eşya lazım oluyormuş ve çok maliyetli bi alışverişe çıkıyorsun 600 kağıt temiz gidiyor onu al bunu al Zafere giden yolda Çekilen çile kutsaldır derler bakalım:1hug:

canım senin çeyizinde neler var neler yok biz bilmiyoruz yazarsan sana nelerin eksik olduğunu söyleriz bu arada konuyu doğru olan yere taşıyorum

canım senin çeyizinde neler var neler yok biz bilmiyoruz yazarsan sana nelerin eksik olduğunu söyleriz bu arada konuyu doğru olan yere taşıyorum

şimdi yazarsam çok olucak onun için hani akıla gelmeyen şeyler vardır evlenen arkadaşların umuttugu mesela sonradan şunu unuttum dedikleri belki benimde onlardan olur diye dedim

arkadşlar çeyizime bu fırından almak istiyorum turbo fırınlar çok büyük hiç kullanan odumu bunun altına mutfak dolabının bir parçasını yaptırıp tezgah ile aynı seviyeye getirmek alttaki dolabıda ıvır zıvır için kullanmak istiyorum sizce nasıl piyası fiyatıda 300 gibi birşey

canım bence buna sen karar vereceksın evın şeklı buna musaitse bu olur tabıkı neden olmasın sonuçta aynı görev görecek önemlı olan kullanışlı olması...

evet mutfak biraz küçük yer tasarrufu yapak istiyorum

Bence çok güzelmiş eni diğer büyük fırınlarla aynıysa bence harika.Büyük fırında 2-3 kat fırın tepsisi yeri var ama aynı anda hiç kullanmadım.Teklide olsa olur.Haa ama şöyle bir problem olabilir bazen fırının yukardaki ve aşağıdaki tellerinden uzak pişmesi gereken yemekler yada hamurişleri oluyor onda problem olmayacağını düşünüyorsan al sana kalmış.

artik hic umudum kalmadi safak cok karanlikkk senağlama

kızlar KARACA nın yemek takımını alan var mı aranızda ben baktım çok begendım ama kütahya ve gürala göre daha pahalı karar veremedım arada 2oo mılyon var nerdeyse bakmak istersenız

msj editlenmiştir

kızlar KARACA nın yemek takımını alan var mı aranızda ben baktım çok begendım ama kütahya ve gürala göre daha pahalı karar veremedım arada 2oo mılyon var nerdeyse bakmak istersenız

msj editlenmiştir

karacanın kanpanyası ıkı tane bırı sole
yemek takımı
catal kasık takımı
tencere takımı
6 kısılık cay takımı 994
bır dıgerıde
yemek takımı
catal kasık
kahvaltı takımı
teflon tencere takımı
994

arkadaşlar yakında sözleneceğim ama hiç bilgim yok aileminde pek bilgisi yok öle bi durum içinde olmadılar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sewinirim mesela,
isteme günü söz olacak 1-ilk önce çikolata sonra kahve ve sonramı börek çörek ikramı mı olur, fisfisfis 2- söz için erkek bohça falan gerekiyormu, (yoksa sadece nişandamı ) 3-alyanslar kime ait oluyor yani kısacası ne gibi hazırlık yapmamız lazım söz için kız tarafı olarak neler alınması lazım :asigim:
ayrıca nişanla söz törenini birleştirmek istesek onda ne gibi hazırlık olması lazım ewde olur sanırım nişan töreni nişandan sonra erkek ewine bohça gitmesi gerek onu biliyorum (bohçada erkek tarafına ailesine hediye olmalımı onu bilmiyorum) ve ayrıca nişanla söz birleşince alyans kız tarafınamı ait oluyo? kafamçokkarıştı yaaa çok kafam karıştı lütfennn yardım edin işin içinden çıkayım lütfennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…