A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.541
bakın cetvelim 00:00 dan sonra 4 ay 2 hafta 4 gün kalacak
güvercinlerde biraz daha yaklaşacak hihoyyyt
hadi bakalım canım bir gün daha bitti zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın cetvelim 00:00 dan sonra 4 ay 2 hafta 4 gün kalacak
hee iyii bende kızdın gittin sandımm canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/defileler/333416-victoria8217s-secret-sov.html
Ay kızlar şurdakileri gördünüz mü :kedi::1ninca:
Bebem kıtlığıma ver ne güvercini yauff. kaydirigubbakcemile2bakın cetvelim 00:00 dan sonra 4 ay 2 hafta 4 gün kalacak
http://www.kadinlarkulubu.com/defileler/333416-victoria8217s-secret-sov.html
Ay kızlar şurdakileri gördünüz mü :kedi::1ninca:
Bebem kıtlığıma ver ne güvercini yauff. kaydirigubbakcemile2
bu gece çeyiz topiğinden çıktık gecelik muabbetine girdik:kedi:
Bebem kıtlığıma ver ne güvercini yauff. kaydirigubbakcemile2
kizlar biz nisan alisverisini yaparken sevgilim bana bu geceliklerden beyaz renk olarak tam set aldi sonrasinda da bir gun yine kapalicarsi ya gittigimiz de siyah renk acayip sexy takim aldi zaten sonradan aldigimiz o siyaha bittim :) bir an once giysem :kedi:
kendi ceyizimde de mordan bordaya,eflatundan kreme bayagi bol cesit var.Ben biraz gecelik,pijama duskunuyum sagolsun bunu bilen butun es dost hediye olarak bunlardan aliyor kaydirigubbakcemile3
kız çileğin cetvelindeki güvercinleri görmüyonmu onlar kavuscak yerimseniben
kizlar biz nisan alisverisini yaparken sevgilim bana bu geceliklerden beyaz renk olarak tam set aldi sonrasinda da bir gun yine kapalicarsi ya gittigimiz de siyah renk acayip sexy takim aldi zaten sonradan aldigimiz o siyaha bittim :) bir an once giysem :kedi:
kendi ceyizimde de mordan bordaya,eflatundan kreme bayagi bol cesit var.Ben biraz gecelik,pijama duskunuyum sagolsun bunu bilen butun es dost hediye olarak bunlardan aliyor kaydirigubbakcemile3
ayy bende bende banada alsalar keşke ben millete çaktrmıyorum yakın arkadaslarım dısındakıler pek bilmezler uslu kız sanıyolar beni![]()
hay klavyeni öpem :roflol:
delikaydirigubbakcemile3
ayy bende bende banada alsalar keşke ben millete çaktrmıyorum yakın arkadaslarım dısındakıler pek bilmezler uslu kız sanıyolar beni![]()
:mymeka:nişanlım asker ya şafak azalıyo diom :mymeka:
valla gelecem zonguldak'a :roflol:
cetvelimdeki güvercinler :kedi: