- Konu Sahibi MissBiricik
- #9.601

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar naber,umarım keyifler iyidir.Biz dün nişanlımla arkadaşının nişanına gittik,orada nişanlımın çocukluk arkadaşı gurubunun hanımları da gelmişti,hepsiyle tanıştım çok keyif aldım acayip hoş bir duygu kızlar sevdiğin insanın ortamına tamamen girmek onun en küçük anılarının bile konuşulduğuna şahit olmak.Gruptan bekar 3 arkadaş kalmışlar gerçi bu 3 kişinin 2 si nişanlı biri benim ki,diğerine de birini bulursak tamam diyorlar kaydirigubbakcemile3 sırada bizim düğünümüz var ve heyecanla düğünümüzü bekliyorlar.Nişan bitimi arkadaşı ve eşi bizi eve bırakmayı teklif ettiler,sahilden gittik,yol üzerinde meşhur salepçimiz var orada durduk,arabada saleplerimizi içtik,muhabbet ettik.Hıımmm söylemeden geçemeyeceğim nişanlımın ablası ben yokken hep bizimkiyle gidermiş böyle nişan düğün oldu mu aman dün bir afra tafra ama dedim bizimkine yok öyle şey biz gideceğiz artık bir çift olduğumuzu bilmeli insanlar yerimseniben ve sonuç görümcem yine tavırlı ama ne yapayım,ben her yere kardeşimi götürüyor muyum peşimizde di mi ya :) Güzel bir gece geçirdik neyse ki.Bugün de akşam 17:00 de ilk gelinlik provam var kızlar,acayip heyecanlıyımmmmmmmm...
bugün lakırdı yok gezicem topik sana emanet:jeyyar:
aman aman sizden uzak allah yakın olsun cadııı zamanla anlar hatasını
Adacımm mutlu olmana çok sevindim cnm :) Boşver görümceni sen keyfine mutluluuna bakboş şeylerle kafanı yorma
![]()
kim var kim yok ciciler ?