- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.541
Gelinlik sahibi hatun müjdeydi sanırsam gelinlik güzelmiş güle güle giyin
Nisan eğlence mi ne bişhi varmışya hani giderken giyinecek albümünde gördüm
Speedy bunlarda güzel şimdiden güle güle kullan
sipidy canım bunlar biraz pahalı değil mi? bana öyle geldi. ama kırmızı istiosan illa olablir. ben çelik kettle ve ekmek kızartma makinesi aldım 140 lira. tefalin.ki ben buna bile pahalı die düşünmüştüm
kızlar resimleri nasıl koyuyosunuz
tefalin çetlik kettle ımı 140 em yoksa ikisi birlikte mi
spit yavrum bana da pahalı geldi ne yalan diyim
ekmek kızartmaya da gerek yok bence tost bak. varken
ama sen uygun görmüşsün ozaman sana güle güle kullan derim şimddien
anladım canım
Canım Almışşken oda olsun
pahalı olabilir ama diğerlerine baktım beğenmedim.
slm kıslar nasılsınız gelinlik modelleri eklemişiniz hepsi çok güzel bizde dün annemle dışarı çıktık evkurdan uyku seti ve bornoz takımı aldık daha gelmedi gelince eklicem resimlerini ablamın bi ark günlük çatal kaşık seti aldık 12 kişilik
pınarım nasılsın cnm nasıl gidiyo hazırlıklar beyaz eşyaların gelmiş eve ne güzel
iyi akşamlarbayanssulusmileiyiakşamlar kızlar
bun biliyorum çok da beğeniyorum ama şimdi bukdar ucuz değil yanlış hatırlamıosamcanım sen beğendiysen al tabi. içine sinsin. ben de almıcaktım ekmek kızartma makinesi. fakat ikisi bir kampanya olunca aldım160 dı ikisi. 140 bıraktılar. hem ben de severim kızarmış ekmeği
lepi bak bunlar ekllim resimlerii
]
slm kıslar nasılsınız gelinlik modelleri eklemişiniz hepsi çok güzel bizde dün annemle dışarı çıktık evkurdan uyku seti ve bornoz takımı aldık daha gelmedi gelince eklicem resimlerini ablamın bi ark günlük çatal kaşık seti aldık 12 kişilik
pınarım nasılsın cnm nasıl gidiyo hazırlıklar beyaz eşyaların gelmiş eve ne güzel
saol lepicim aldıklarımızı en güzel günlerde kullanmak dileğiyle inşanladım canım
senin kararın tabiolumunekankayizsmile
şimdiden güle güle kullan canım
iyi akşamlar
bun biliyorum çok da beğeniyorum ama şimdi bukdar ucuz değil yanlış hatırlamıosam
sen iyi almışsın canım
sağol canımm
tam gaz devam ediyo hazırlıklar .dün gittim gördüm küçük odamın koltuğuda yeni geldi, salondan daha güzel oldu valla küçük odam çok şeker oldu.
yarın bikaç temizlik işi var evde onları yapıcas halı alıcaz sonrada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?